Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nah, én egy kis becherovkával köszöntelek innét! Akkor már én is töltök egy kis bort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Ody, Tenel Ka:Jól esett, kedvesek vagytok.ÁÁÁÁÁÁ hol van még az este?Olyan 1 óra fele szoktam feküdni.Van még azért itthon unikum és pezsgő. A nagy buli jövő szombaton lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Huh durva, mikor én megszülettem, némelyikőtöknek már szőrösödni kezdett az arca.. Már aki férfiember A nagy buli jövő szombaton lesz. Jó mulatást hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Már aki férfiember Jó mulatást hozzá Szerintem a rendörséget is ki fogják hívni akkora buli lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerintem a rendörséget is ki fogják hívni akkora buli lesz. De a táblákat tessék békén hagyni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. De a táblákat tessék békén hagyni! Természetesen.Amúgy is házibuli lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. frenkie, sok boldog szülinapot! Remélem, jól sikerül majd hozzá a buli is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Pildi: Köszönöm szépen neked is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Frenkie, én is Veled ünnepelek. Vége a vizsgaidőszaknak, 4,75-ös átlaggal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Vége a vizsgaidőszaknak, 4,75-ös átlaggal... Gratula Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Frenkie, én is Veled ünnepelek. Vége a vizsgaidőszaknak, 4,75-ös átlaggal... Gratulálok az eredményhez.Te is alkohollal ünnepelsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Nem, nem. Baracklével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Boldog szülinapot, Frenkie! Donát, gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerintem a rendörséget is ki fogják hívni akkora buli lesz. És mi lesz akkor, ha 40 leszel? Vége a vizsgaidőszaknak, 4,75-ös átlaggal... Szép eredmény, gratula hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. És mi lesz akkor, ha 40 leszel? Szép eredmény, gratula hozzá Jönnek a tűzoltók is. Donát: Akk nem semmi ösztöndíjat kaphatsz. Sajnos néhány ismerősöm már 2,1es átlagra is elég sok pénzt kapnak...szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Kudar: 25ezer / hó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Donát, grat. Oszt nem elbulizni azt a lovét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Frenkie, én is Veled ünnepelek. Vége a vizsgaidőszaknak, 4,75-ös átlaggal... Kongratulésön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Donát, grat. Oszt nem elbulizni azt a lovét Nem tudom elbulizni, sajnos épp hogy kifutok belőle a kolival, meg a horribilis vonat árral havonta... Egyébként köszönöm mindenkinek Szerkesztve: 2010. Január 29. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Gratulálok Donát. Ragyogó eredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szép volt, Donát. És hozzád jó helyre is megy a pénz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Frenkie, én is Veled ünnepelek. Vége a vizsgaidőszaknak, 4,75-ös átlaggal... Elsimerésem. Nem, nem. Baracklével Azok az idők már elmúltak. Emlékszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Gratula, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Gratula Donátnak, és kalappal a következő vizsgaidőszakra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Gyoka: köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. További jó hírek: minden évben hirdet a Henkel úgy nevezett "Innovation Challenge"-et, ahol el kell képzelned a világot 50 év múlva, és ki kell találnod valami jó Henkel terméket, ami szerinted versenyképes lesz akkor a piacon, és jó ötlet lenne, mert meglévő fogyasztói igényt elégít ki. A dolog nehézsége, hogy angolul kell mindent megválaszolni, attól a kérdéstől elkezdve, hogy hogyan képzeled a világot ötven év múlva, egészen addig, hogy mi a termék lényege. Nos, a jó hír, hogy országos szinten bejutottam a barátaimmal a legjobb 10 csapat közé, így március 9-n, kedden megmérettetjük magunkat az országos döntőben. Egyetlen egy csapat juthat tovább, Amszterdamba, a nemzetközi döntőre, nyilván ez a cél. Egy 10 perces prezentációt kell tartani, ami tartalmazza a termék ismertetőjét, a termék értékesítési tervét és végül a választandó marketing mixet egészen az elosztási csatornák bemutatásáig. Ja, és tavaly minden döntős (tehát a 10 csapat) kapott egy ajándékcsomagot és egy Ipodot... Jól hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) További jó hírek: minden évben hirdet a Henkel úgy nevezett "Innovation Challenge"-et, ahol el kell képzelned a világot 50 év múlva, és ki kell találnod valami jó Henkel terméket, ami szerinted versenyképes lesz akkor a piacon, és jó ötlet lenne, mert meglévő fogyasztói igényt elégít ki. A dolog nehézsége, hogy angolul kell mindent megválaszolni, attól a kérdéstől elkezdve, hogy hogyan képzeled a világot ötven év múlva, egészen addig, hogy mi a termék lényege. Nos, a jó hír, hogy országos szinten bejutottam a barátaimmal a legjobb 10 csapat közé, így március 9-n, kedden megmérettetjük magunkat az országos döntőben. Egyetlen egy csapat juthat tovább, Amszterdamba, a nemzetközi döntőre, nyilván ez a cél. Egy 10 perces prezentációt kell tartani, ami tartalmazza a termék ismertetőjét, a termék értékesítési tervét és végül a választandó marketing mixet egészen az elosztási csatornák bemutatásáig. Ja, és tavaly minden döntős (tehát a 10 csapat) kapott egy ajándékcsomagot és egy Ipodot... Jól hangzik Gratulálok Donát.De ez nem szép azt tudod.MIért kell az emberek fejébe verni hogy fogyassz?A rohadék nyereségért.Miért kell embertket rábeszélni arra amire semmi szükségük sincs?Tisztesség.Ezt kéne sugallni. Szerkesztve: 2010. Január 29. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Nem igényt teremtünk, igényt elégítünk ki. Ha az emberek szeretnének enni, csúnya dolog ennivalót adni eléjük? Igazad van, éhezzenek! Értem, hogy miről beszélsz, de ez a verseny nem arról szól, hogy elültessük az emberek fejében olyan szokásokat, amikre nincs szükségük, hanem fordítva: olyan terméket hozzunk létre, amire szükségük van. Tavaly pl. egy olyan szivacs nyerte a versenyt, ami nedvességet kreál magának, és bármilyen koszt másodpercek alatt felszív. A mi termékünk egy olyan fogtisztító eszköz, mely 5 másodperc alatt megmossa a fogad, és már mehetsz is utadra reggel. Még valami: Szerinted, az én jellememmel (valamelyest szerintem ismersz) hozzáadnám a nevemet egy olyan versenyhez, ami nem a tisztességet sugallja? Szerkesztve: 2010. Január 29. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Valahol osztom Frenkie véleményét -amúgy gratulálok én is -, sokkal inkább olyan pályázatot kéne kiadniuk, hogy hogyan lehet tisztességes körülmények között, valamit eladni a fogyasztói társadalomnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szerintem olvasd el a most írt hsz-em, tisztább lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.