Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Rájöttem mikor a sarokban megláttam az ismerős szignót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Jajj, na én ettől a "zenétől" ugrok ki az ablakon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Boldog szülinapot, Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog születésnapot, Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Isten éltessen Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog Szülinapot Derb! Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Happy birthday Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Sok Boldog Szülinapot Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Kicsit megkésve bár, de törve nem, sok boldog szülinapot Derb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. (szerkesztve) (Kösz coce. Ezt nem ide akartam egyébként) Szerkesztve: 2006. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Külföldön október 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. SimonZ,MissKarrde,Obi1,Coce_Plant,kudarmubat,Darth Fuge,Dzséjt,Rog Ertay,Darth Krande,Oldfighter,lokatelli,Ody Mandrell Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm. Nem gondoltam,volna,hogy enyien fognak nekem boldog szülinapot kívánni. Minenkinek nagyon köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Apropó. Ody teszedted le az aláírásomat? A kép miatt? Túl nagy volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot Derb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Boldog szülinapot Derb! Mindekinek köszönöm szépen.Mégegyszer nem sorolom fel de mindenki tudja magáról azt hiszem. Mindenkienk nagyon köszönöm. És elárulok egy titkot. Nem azt,hogy én avygok az apátok nyugi. Hanem azt,hogy igazából én csak a nap végén leszek 19.Mert a nap végén születtem 30. előtt 5 percel így van még néhábny órácskám a betöltésig. De mindenkinek nagyonszépen köszönöm.Nem hittem volna,hogy enyien gondoltok rám. Anyira megható. De komolyan. Mindenkienk nagyon köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Apropó. Ody teszedted le az aláírásomat? A kép miatt? Túl nagy volt? Már nem is emlékszem rá. Lehetséges... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Már nem is emlékszem rá. Lehetséges... Vagyis ezt vehetem igennek? Ha kicsi vékonylesz a kép akor maradhat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Ha nagyon kicsi, nagyon vékony akkor igen. Én töröltem, már emlékszem. Túl nagy volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Ha nagyon kicsi, nagyon vékony akkor igen. Én töröltem, már emlékszem. Túl nagy volt. Ez így milyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Ez így milyen? Láthatatlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Láthatatlan. Nyomogasd csak a frissítést mert ott van csak valamiért nem mindíg jeleníti meg.Pedig még linket is szurtam külön ,hogy az oldalukat ellehessen érni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 29. (szerkesztve) A direkt link nem kell. Vedd le! Szerkesztve: 2006. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.