KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hogy én mekkora marha vagyok, de komolyan... Azért elég nagy a hátránya annak, ha nem nézek bele minden topikba... Olyan dolgokról lemaradok. Krande és Gyoka szülinapja apropóján (Isten éltesse őket sokáig! ) kíváncsiságból visszanéztem, hogy miket írtatok az én szülinapomon, erre tátott szájjal bámulva látom, hogy a fél fórum jókívánságokkal bombázott. Így utólag is köszi szépen mindenkinek. Talán már tényleg elérkezett az ideje, hogy kicsit komolyabban vegyem ezt a fórumozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Talán már tényleg elérkezett az ideje, hogy kicsit komolyabban vegyem ezt a fórumozást. Bizony-bizony. Itt minden topikra érdemes odafigyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Boldog születésnapot minden érintettnek. Ma már megint eláztam. Tegnap bankett volt, azelőtt elvoltam, azelőtt szintén.. az elmúlt egy hétben 6-8 ezret költöttem ilyesmikre. Szétmegyek már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Boldog születésnapot minden érintettnek. Ma már megint eláztam. Tegnap bankett volt, azelőtt elvoltam, azelőtt szintén.. az elmúlt egy hétben 6-8 ezret költöttem ilyesmikre. Szétmegyek már. Legalább jókat bulizól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Sok boldog születésnapot Gyoka és Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Köszi szépen mindenkinek! Huh! De rég jártam erre! De hát ez van, ha valakinek van egy "jól fizető" munkahelye, ahol mindig számítanak a munkájára. Havi átlag 26 napot melózok, beleértve a vasárnapokat is. Így a környéken jó fizetésnek számító nettó 120 ezret tudok összeguberálni. Cserébe marad napi 3-4 óra szabadidőm, ebbe kell beleférnie mindennek... Még nem tudtam eldönteni, megéri-e igazán... Minden esetre megpróbálok gyakrabban visszatérni ide, mert azért mégiscsak ez a legjobb SW-s fórum és csapat, ahonnan bűn hiányozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hogy én mekkora marha vagyok, de komolyan... Azért elég nagy a hátránya annak, ha nem nézek bele minden topikba... Én is ilyenek miatt igyekszem minden topikot rendesen követni Kivéve a szgépes játékokat Gyoka, nem irigylésre méltó a helyzeted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Huh, sűrű az életem! Dzséjt! Megyek a tizedikei "conra", úgyhogy hozhatod a könyveket. Könnyen meg fogsz találni, Szíriusz egyesületesként leszek jelen, és természetesen sok társasjáték társaságában leszek megtalálható. Így legalább láthatom a művedet is! Skacok, aug 28-án hatalmasat fogok bulizni. Esküvőre vagyok hivatalos, és Ortisom lesz a vőfély! Teljesen kész vagyok, mert váratlanul jelentették be a házassági szándékot.(baráti pár, ráadásul nem fiatalok, a csajnak a kissebbik fia tavaly érettségizett). Sőt, mikor megkérdeztem, hogy jutottak erre a döntésre, közölték: Hát igazából szakítani akartunk!!! (jogos volt a kérdésem, ésvek óta nyuzta őket mindenki, mikor házasodnak össze? A válasz a soha volt) Sőt, az esküvő is hamarabb lett volna, ha a pasi emléxik hogy hol és mikor volt az első - és eddig egyetlen - házasságkötése. Mert ott adják ki a válásról is a papírt, ami kell az új esküvőhöz. Szóval ezek után én nem számítok "sima" lagzira! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Na ez a lagzi sem semmi eset így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hát ezek eddig sem unatkoztak egymással Jó szórakozást! KisKósa, Gyoka: üdv újra a fórumon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Köszi szépen mindenkinek! Huh! De rég jártam erre! De hát ez van, ha valakinek van egy "jól fizető" munkahelye, ahol mindig számítanak a munkájára. Havi átlag 26 napot melózok, beleértve a vasárnapokat is. Így a környéken jó fizetésnek számító nettó 120 ezret tudok összeguberálni. Cserébe marad napi 3-4 óra szabadidőm, ebbe kell beleférnie mindennek... Még nem tudtam eldönteni, megéri-e igazán... Minden esetre megpróbálok gyakrabban visszatérni ide, mert azért mégiscsak ez a legjobb SW-s fórum és csapat, ahonnan bűn hiányozni. Köszönjük a kedves szavakat. A meló csak felzabálja az embert, de sajnos kell a pénz. Én is remélem, hogy mihamarabb több időd lesz. Mondjuk ötösöd lesz a lottón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick! ...és utólag nektek is Krande és Gyoka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Riddick Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog szülinapot! Köszi, Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Füled Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Érdekes cikk a Bilderberg-csoportról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hepi börtcdéjt, Riddick! Huh, sűrű az életem! Dzséjt! Megyek a tizedikei "conra", úgyhogy hozhatod a könyveket. Könnyen meg fogsz találni, Szíriusz egyesületesként leszek jelen, és természetesen sok társasjáték társaságában leszek megtalálható. Így legalább láthatom a művedet is! Okézsoké, már csak meg kell próbálnom nem elfelejteni Apropó, melyik részre mondtad, hogy akár meg is tarthatom? Élnék a lehetőséggel, ha még áll az ajánlat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Apropó, melyik részre mondtad, hogy akár meg is tarthatom? Élnék a lehetőséggel, ha még áll az ajánlat. A tűz serlege. És persze h áll! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog szülinapot Riddick, Gyoka és Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog szülinapot, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Isten éltessen Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. A tűz serlege. És persze h áll! Oks, és köszi szépen A többit akkor meg viszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. (szerkesztve) Boldog szülinapot Riddick! Holnap megyek Bp-re, vasárnap jövök vissza. Szerkesztve: 2010. Június 24. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog születésnapot Riddick! (ilyen tortát én is akarok ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog szülinapot Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Boldog szülinapot, Riddick. (ilyen tortát én is akarok ) Ez szuper. Kár megenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.