Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hogy én mekkora marha vagyok, de komolyan... Azért elég nagy a hátránya annak, ha nem nézek bele minden topikba... Olyan dolgokról lemaradok. Krande és Gyoka szülinapja apropóján (Isten éltesse őket sokáig! :)) kíváncsiságból visszanéztem, hogy miket írtatok az én szülinapomon, erre tátott szájjal bámulva látom, hogy a fél fórum jókívánságokkal bombázott. :D Így utólag is köszi szépen mindenkinek. :D Talán már tényleg elérkezett az ideje, hogy kicsit komolyabban vegyem ezt a fórumozást. :)

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot minden érintettnek.

Ma már megint eláztam. Tegnap bankett volt, azelőtt elvoltam, azelőtt szintén.. az elmúlt egy hétben 6-8 ezret költöttem ilyesmikre. Szétmegyek már. :)

Hozzászólás ideje:
Boldog születésnapot minden érintettnek.

Ma már megint eláztam. Tegnap bankett volt, azelőtt elvoltam, azelőtt szintén.. az elmúlt egy hétben 6-8 ezret költöttem ilyesmikre. Szétmegyek már. :)

Legalább jókat bulizól. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen mindenkinek! :)

Huh! De rég jártam erre! De hát ez van, ha valakinek van egy "jól fizető" munkahelye, ahol mindig számítanak a munkájára. Havi átlag 26 napot melózok, beleértve a vasárnapokat is. Így a környéken jó fizetésnek számító nettó 120 ezret tudok összeguberálni. Cserébe marad napi 3-4 óra szabadidőm, ebbe kell beleférnie mindennek... Még nem tudtam eldönteni, megéri-e igazán...

Minden esetre megpróbálok gyakrabban visszatérni ide, mert azért mégiscsak ez a legjobb SW-s fórum és csapat, ahonnan bűn hiányozni. :)

Hozzászólás ideje:
Hogy én mekkora marha vagyok, de komolyan... Azért elég nagy a hátránya annak, ha nem nézek bele minden topikba...

Én is ilyenek miatt igyekszem minden topikot rendesen követni :) Kivéve a szgépes játékokat :D

Gyoka, nem irigylésre méltó a helyzeted :)

Hozzászólás ideje:

Huh, sűrű az életem! :)

Dzséjt!

Megyek a tizedikei "conra", úgyhogy hozhatod a könyveket. Könnyen meg fogsz találni, Szíriusz egyesületesként leszek jelen, és természetesen sok társasjáték társaságában leszek megtalálható. Így legalább láthatom a művedet is! :)

Skacok, aug 28-án hatalmasat fogok bulizni. Esküvőre vagyok hivatalos, és Ortisom lesz a vőfély! Teljesen kész vagyok, mert váratlanul jelentették be a házassági szándékot.(baráti pár, ráadásul nem fiatalok, a csajnak a kissebbik fia tavaly érettségizett).

Sőt, mikor megkérdeztem, hogy jutottak erre a döntésre, közölték: Hát igazából szakítani akartunk!!! (jogos volt a kérdésem, ésvek óta nyuzta őket mindenki, mikor házasodnak össze? A válasz a soha volt)

Sőt, az esküvő is hamarabb lett volna, ha a pasi emléxik hogy hol és mikor volt az első - és eddig egyetlen - házasságkötése. Mert ott adják ki a válásról is a papírt, ami kell az új esküvőhöz. Szóval ezek után én nem számítok "sima" lagzira! :D :D :D

Hozzászólás ideje:
Köszi szépen mindenkinek! :)

Huh! De rég jártam erre! De hát ez van, ha valakinek van egy "jól fizető" munkahelye, ahol mindig számítanak a munkájára. Havi átlag 26 napot melózok, beleértve a vasárnapokat is. Így a környéken jó fizetésnek számító nettó 120 ezret tudok összeguberálni. Cserébe marad napi 3-4 óra szabadidőm, ebbe kell beleférnie mindennek... Még nem tudtam eldönteni, megéri-e igazán...

Minden esetre megpróbálok gyakrabban visszatérni ide, mert azért mégiscsak ez a legjobb SW-s fórum és csapat, ahonnan bűn hiányozni. :)

Köszönjük a kedves szavakat. :D A meló csak felzabálja az embert, de sajnos kell a pénz. :D Én is remélem, hogy mihamarabb több időd lesz. Mondjuk ötösöd lesz a lottón. :D
Hozzászólás ideje:

Hepi börtcdéjt, Riddick! :D

Huh, sűrű az életem! :D

Dzséjt!

Megyek a tizedikei "conra", úgyhogy hozhatod a könyveket. Könnyen meg fogsz találni, Szíriusz egyesületesként leszek jelen, és természetesen sok társasjáték társaságában leszek megtalálható. Így legalább láthatom a művedet is! :)

Okézsoké, már csak meg kell próbálnom nem elfelejteni :D

Apropó, melyik részre mondtad, hogy akár meg is tarthatom? Élnék a lehetőséggel, ha még áll az ajánlat.

Hozzászólás ideje:
Apropó, melyik részre mondtad, hogy akár meg is tarthatom? Élnék a lehetőséggel, ha még áll az ajánlat.

A tűz serlege. És persze h áll! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.