Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Ha lenne pénzem, a LOTR trilógiát megvenném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Remek kiegészítések a Firefox-hoz! FF dolgok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Jók ezek a cuccok. Csak valahogy meg kellene találnom a bbcode-ot is hozzá. Na majd keresgélek ehhez a verzióhoz valót, hátha van. Ha valaki már tudja, honnan lehet leszedni, ne habozzon szólni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Milyen kódot? Csak instaláld amelyiket akarod és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Ezek között nem volt, amit én kerestem. Az ilyen típusú fórumhoz való kiegészítés. Ha telepíted, jobb katt az egérrel, feljön egy ablak, és egy csomó mindent tudsz csinálni a fenti gombok nélkül is. Sokkal többféle szín lehetőség, stb. van közte. Még LeGaS ajánlotta régebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. (szerkesztve) Az RSS-re gondolsz? A felső sorban van RSS link, arra kattintva láthatod a friss hozzászólásokat. Szerkesztve: 2006. Október 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Nem arra, de már nem gond, frissíttettem a Firefox-szal a kiegészítőket, vagy mit csináltam, és ismét van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Nem arra, de már nem gond, frissíttettem a Firefox-szal a kiegészítőket, vagy mit csináltam, és ismét van Közben már rájöttem mire gondoltál. Azt Legastól kérdezd a 'fórum' szekcióban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Közben már rájöttem mire gondoltál. Azt Legastól kérdezd a 'fórum' szekcióban. Á, azóta minden oké, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Boldog szülinapot lipi és Obi1(99)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Csatlakozom, boldog szülinapokat! Obi1: Nem csoda, hogy nem futottunk össze a klubnapon... Én egy fiatalabb srácra számítottam. Most hirtelen abban sem vagyok biztos, tegezhetlek-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Sok Boldog Szülinapot Obi1 és lipi ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog Szülinapot Obi1 és lipi! Fületek érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog születésnapot mindenkinek, aki ma ünnepli! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog születésnapot Obi1 És boldog születésnapot, lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Obi1 és lipi boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Köszönöm köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog születésnapot! Obi1 és Lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog szülinapokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Köszönöm köszönöm Ja és Obi éljél sokáig még legalább annyi ideig amennyi a neved mellé van írva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Ja és Obi éljél sokáig még legalább annyi ideig amennyi a neved mellé van írva! Nem az egyre gondoltam hanem a 99-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog születésnapot! Obi1 és Lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog szülinapot a két vén f*sznak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Köszönöm skacok!Névszerint Darth Fuge, SimonZ, Rog Ertay, kudarmubat, Csabai Donát, MissKarrde, Dzséjt, lokatelli, Darth Krande, lipi, Derb, Oldfighter! Lipi, boldog születésnapot! Oldfighter: Kikérem magamnak. SimonZ: Ha megéred a 99 éves kort, te se leszel jobb bőrben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Boldog szülinapot lipi és Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Isten éltesse az "ikreket"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. (szerkesztve) SimonZ: Ha megéred a 99 éves kort, te se leszel jobb bőrben! Szerkesztve: 2006. November 5. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Isten éltessen benneteket! Obi jól tartod magad. Úgy nézel ki mint egy 14 éves. Irigylésre méltó ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Obi jól tartod magad. Úgy nézel ki mint egy 14 éves. Irigylésre méltó ez. Biztos Yoda géneket örökölt. Hm... már sejtem, hogyan nézhetett ki Yoda 99 éves korában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Isten éltessen benneteket! Obi jól tartod magad. Úgy nézel ki mint egy 14 éves. Irigylésre méltó ez. 14?Ne fiatalíts. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.