Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Jók ezek a cuccok. Csak valahogy meg kellene találnom a bbcode-ot is hozzá. Na majd keresgélek ehhez a verzióhoz valót, hátha van. Ha valaki már tudja, honnan lehet leszedni, ne habozzon szólni
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Ezek között nem volt, amit én kerestem. Az ilyen típusú fórumhoz való kiegészítés. Ha telepíted, jobb katt az egérrel, feljön egy ablak, és egy csomó mindent tudsz csinálni a fenti gombok nélkül is. Sokkal többféle szín lehetőség, stb. van közte. Még LeGaS ajánlotta régebben.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Az RSS-re gondolsz? A felső sorban van RSS link, arra kattintva láthatod a friss hozzászólásokat. Szerkesztve: 2006. Október 27.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Nem arra, de már nem gond, frissíttettem a Firefox-szal a kiegészítőket, vagy mit csináltam, és ismét van
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Nem arra, de már nem gond, frissíttettem a Firefox-szal a kiegészítőket, vagy mit csináltam, és ismét van Közben már rájöttem mire gondoltál. Azt Legastól kérdezd a 'fórum' szekcióban.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Közben már rájöttem mire gondoltál. Azt Legastól kérdezd a 'fórum' szekcióban. Á, azóta minden oké, köszi
Hozzászólás ideje: 2006. November 4.18 éve Csatlakozom, boldog szülinapokat! Obi1: Nem csoda, hogy nem futottunk össze a klubnapon... Én egy fiatalabb srácra számítottam. Most hirtelen abban sem vagyok biztos, tegezhetlek-e.
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve Köszönöm köszönöm Ja és Obi éljél sokáig még legalább annyi ideig amennyi a neved mellé van írva!
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve Ja és Obi éljél sokáig még legalább annyi ideig amennyi a neved mellé van írva! Nem az egyre gondoltam hanem a 99-re
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve Köszönöm skacok!Névszerint Darth Fuge, SimonZ, Rog Ertay, kudarmubat, Csabai Donát, MissKarrde, Dzséjt, lokatelli, Darth Krande, lipi, Derb, Oldfighter! Lipi, boldog születésnapot! Oldfighter: Kikérem magamnak. SimonZ: Ha megéred a 99 éves kort, te se leszel jobb bőrben!
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve SimonZ: Ha megéred a 99 éves kort, te se leszel jobb bőrben! Szerkesztve: 2006. November 5.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve Isten éltessen benneteket! Obi jól tartod magad. Úgy nézel ki mint egy 14 éves. Irigylésre méltó ez.
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve Obi jól tartod magad. Úgy nézel ki mint egy 14 éves. Irigylésre méltó ez. Biztos Yoda géneket örökölt. Hm... már sejtem, hogyan nézhetett ki Yoda 99 éves korában
Hozzászólás ideje: 2006. November 5.18 éve Isten éltessen benneteket! Obi jól tartod magad. Úgy nézel ki mint egy 14 éves. Irigylésre méltó ez. 14?Ne fiatalíts.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.