Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Utálom az inget, szóval ilyen veszély nem fenyeget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Nincs olyan férfi, akit az ing ne szépítene meg, véleményem szerint. Ez vonatkozik a flanel ingekre is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Ez vonatkozik a flanel ingekre is? És ha kockás mint az enyém, mehetsz te is favágónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog Névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. És ha kockás mint az enyém, mehetsz te is favágónak Természetesen kockás mind De favágó nem leszek Boldog névnapot, Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog névnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Köszönöm Nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog Névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Én is csatlakozom, boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Volt egy csoporttársam, mindig rocker cuccokban járt, nemzeti pólók, fekete cuccok, bakancs.[...] Ez is szép sztori, jöhetnek még hasonlók, kicsit visszatér tőle az emberekbe vetett hit A Katicába, azért ne ünneplőbe jöjjenek az urak. Egy, mert az egy kocsma, kettő, mert nem leszek ott, hogy dicsérjem az eleganciájukat. Bocs ez a sznob orki volt. Kár, hogy nem jössz Tesód? Donát, boldog névnapot Emlékszem, akkor találkoztam Veled először, amikor pár éve hétvégére esett a névnapod, és pont klub volt, amire eljöttél 2006-ban volt, te jó ég, az se ma történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Donát, boldog névnapot Emlékszem, akkor találkoztam Veled először, amikor pár éve hétvégére esett a névnapod, és pont klub volt, amire eljöttél 2006-ban volt, te jó ég, az se ma történt. Én pedig a ROTS premierjén ismertem meg. Persze meg kell említenem újfent akkor még kisfiú volt. Még mindig előttem van, milyen letaglózottan jött ki a filmről. Lelkileg viselte meg. Tudom mindig ezt emlegetem, de emlékezetes ábrázata volt. Apropó Donát. Mi lett azzal a sráccal akivel a premieren voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Köszönöm Miss, Ody, Phobos, Embo és mindenkinek, aki ma felköszönt (felköszöntött). Attila most végezte el a Vegyészmérnökit a BME-n, és csinálja a második diplomát. Hiszem, hogy havonta egyszer megnézi a klasszikus részeket, persze szinkronnal. Az új trilógiával sincs baja, de igazán a régieket szereti. Szerkesztve: 2011. Február 17. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Én 2004-ben ismertem meg, mikor Simon Zolival jött el egy klubnapra. Akkor ismertem meg Zolit is. Azután délután lepadawanoztam Donátot, mire ő megsértődött. Szóval egész jól indult az ismertségem vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Erre már nem is emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Azután délután lepadawanoztam Donátot, mire ő megsértődött. Szóval egész jól indult az ismertségem vele Úgy tűnik, nem haragtartó, mert szóba áll Veled itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Nekem meg lövésem sincs, mikor találkoztam először Donáttal személyesen. Lehet összefutottunk már az ep3 premieren is, de szerintem csak utána találkoztunk valamelyik klubnapon (vagy az utolsó ep3 vetítésen?). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. (szerkesztve) Holnap délelőtt háromnegyed tizenegytől senki ne merészeljen közlekedni Pécsen! Forgalmi vizsgázok autózásból. Ideg vagyok mint a hétfene. Amennyit eddig vezettem, abból három ember is simán levizsgázhatna. Tehetségtelen vagyok? Talán nem. Inkább, csak másban vagyok tehetséges. Nagyon másban Az oktatóm szerint ha összeszedem magam akkor meglesz. Drukkoljatok Boldog névnapot Donát! Szerkesztve: 2011. Február 17. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Hajrá Krande. De azért örülök, hogy az ország másik végében lakok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. A kamerákat felállítottuk, talán holnap estére még a Youtubeon is viszontláthatod magad Drukk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Nagy kalappal Krande. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog névnapot Donát. Egy klubnap-on 2005-ben te jöttél oda hozzám a mozi elöterében és megkérdezted: "Te vagy a Frenkie?". Na én azóta ismerlek. Krande: Sok sikert. Ha gáz van taposs bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Hajrá! Egy kedves ismerősömnek, na jó az embernek kb3x lett meg. Mindig megvágták, mondván túl óvatosan vezet! Szal lépj oda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Boldog névnapot Donát! Én amikor először találkoztam veled, akkor.. ja izé mi nem is találkoztunk. Krande sok sikert, jobb később mint soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Na, jó kis Donát nosztalgia est lett itt. Ne értetek félre, jól esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Sok sikert, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.