Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve A gépeknek lelke szokott lenni. Inkább béküljetek ki, és próbálj meg szót érteni vele! Igyekszem
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Most egy jó darabig biztos nem lesz senki. Sört meg ittam az ünnepek alatt. Remélem Te is fogyasztottál valamit. Persze, hogy ittam.Fogok is.Bár lehet, hogy a szilveszteri buli meghiusúl, trombózis miatt.A vége az lesz, hogy lemegyek a Wigwamba aztán leiszom magam. MissKarde: Mi a baj a géppel?Hátha tudunk segíteni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve MissKarde: Mi a baj a géppel?Hátha tudunk segíteni. Köszi a kérdést Most már minden rendben elvileg. Partícionálni akartuk, de a progi, amit felraktunk hozzá, valamiért hibát írt ki. Tesóm szerint a win-mal van valami gond. Dos alatt meg kb. egy óra alatt csinálta meg. Mikor átraktuk rá a filmjeimet, átvitte a winchesterem az ő gépére, és ott már hamarabb megvolt a folytatással. Filmeket is törölném, de csak a múlt héten vettem dvd-írót, a lemezeim meg még havernál Cegléden. Kicsit bonyolult, de mindegy Igazából egy teljes víruskeresést akartunk csinálni, de az avikat borzasztó lassan nézi át, és muszáj volt elkülöníteni csak ezeket a fájlokat. Leivással meg picit vigyázni, habár tulajdonképpen csábító program
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Miss: Nem érdemes Windows-al baszakodni, inkább egy ilyet ha már valaki gépezni akar: http://videobomb.blogter.hu/video/Micsoda_Laptop
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Szerző a Régi gépemre 3-szor rá kellett ütni hogy betöltse a Windows Ezt hívják önvédelemnek... a gép részéről:)
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Szerző http://videobomb.blogter.hu/video/Micsoda_Laptop Kár hogy felfújható informatikust nem mellékeltek hozzá... az a végén nem pont annak tűnt
Hozzászólás ideje: 2006. December 28.18 éve HBDTY reaper. Remélem sikerült megünnepelni eme jeles alkalmat.
Hozzászólás ideje: 2006. December 28.18 éve A gépeknek lelke szokott lenni. Inkább béküljetek ki, és próbálj meg szót érteni vele! Ha már lelke van, az rég rossz szerintem. Én azt szeretem, amíg géphez méltó pontossággal működik, és nincs lelke, amire hatni kéne. Gimis koromban volt a szertárban egy gép, amit elég sokat használtam. Anyatetűnek hívtam a drágát, és lelke volt, a rosszabbik fajtából.
Hozzászólás ideje: 2006. December 28.18 éve a Mostani gépemnek is lelke van Győzködni kell hogy elindítson néhány dolgot bár ez nem szoktam bántalmazni mint a régit de azért kéne bele még 1 memory kard
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Gimis koromban volt a szertárban egy gép, amit elég sokat használtam. Anyatetűnek hívtam a drágát, és lelke volt, a rosszabbik fajtából. Nekem inkább most windows bajom volt (még van is, mert azért sem lesz reinstall, mert ha rágondolok, már frászt kapok, amíg nincs más bajom vele, marad). Na meg nekem is kéne egy memory card
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Nekem egy gigás memóriám van, az elég jól bírja a strapát. Most egy 250 gigás vinyót kéne inkább venni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Az én memóriám csak 256 M A vinyóm meg 160 G, de ez bőven elég. Főleg ha végre kiírom a sorozataim, filmjeim, és törlöm őket. Haj, skacok, ne ébredjetek fel ünnepekkor piszkosul fájó torokkal, és nem teljesen stabil ez a padló érzéssel (főleg melós napon) Máskor is pocsék, de most! De nem baj, legalább van ürügyem, hogy egy kis alkohollal "öblögessem" Ha már a szilveszter erre kevés lenne
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Akinek kell myvip meghívó az szóljon. Mintha egyszer lett volna érdeklődés felőle.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Engem is most valami ismeretlen csaj meghívott. Az iwiw tűnik edddig a legeredetibbnek.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Engem is most valami ismeretlen csaj meghívott. Az iwiw tűnik edddig a legeredetibbnek. Engem is... Lehet, hogy törlöm a regisztrációt a francba.
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Engem már iwiwen is jelölt be számomra ismeretlen, de nem jelöltem vissza. Aztán megunhatta, és visszavonta a jelölést. Myvippel még nem volt bajom, de oda fel sem léptem hónapok óta.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.