MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. A gépeknek lelke szokott lenni. Inkább béküljetek ki, és próbálj meg szót érteni vele! Igyekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Most egy jó darabig biztos nem lesz senki. Sört meg ittam az ünnepek alatt. Remélem Te is fogyasztottál valamit. Persze, hogy ittam.Fogok is.Bár lehet, hogy a szilveszteri buli meghiusúl, trombózis miatt.A vége az lesz, hogy lemegyek a Wigwamba aztán leiszom magam. MissKarde: Mi a baj a géppel?Hátha tudunk segíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. MissKarde: Mi a baj a géppel?Hátha tudunk segíteni. Köszi a kérdést Most már minden rendben elvileg. Partícionálni akartuk, de a progi, amit felraktunk hozzá, valamiért hibát írt ki. Tesóm szerint a win-mal van valami gond. Dos alatt meg kb. egy óra alatt csinálta meg. Mikor átraktuk rá a filmjeimet, átvitte a winchesterem az ő gépére, és ott már hamarabb megvolt a folytatással. Filmeket is törölném, de csak a múlt héten vettem dvd-írót, a lemezeim meg még havernál Cegléden. Kicsit bonyolult, de mindegy Igazából egy teljes víruskeresést akartunk csinálni, de az avikat borzasztó lassan nézi át, és muszáj volt elkülöníteni csak ezeket a fájlokat. Leivással meg picit vigyázni, habár tulajdonképpen csábító program Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Miss: Nem érdemes Windows-al baszakodni, inkább egy ilyet ha már valaki gépezni akar: http://videobomb.blogter.hu/video/Micsoda_Laptop Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. a Régi gépemre 3-szor rá kellett ütni hogy betöltse a Windows Ezt hívják önvédelemnek... a gép részéről:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. http://videobomb.blogter.hu/video/Micsoda_Laptop Kár hogy felfújható informatikust nem mellékeltek hozzá... az a végén nem pont annak tűnt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Boldog szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Boldog születésnapot, Reaper! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog Születésnapot Reaper!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog Szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Sok Boldog Szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. HBDTY reaper. Remélem sikerült megünnepelni eme jeles alkalmat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Isten Éltessen öreg kaszás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. frenkie: üdv, újra a körünkben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Boldog szülinapot reaper. Bomarr:köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. A gépeknek lelke szokott lenni. Inkább béküljetek ki, és próbálj meg szót érteni vele! Ha már lelke van, az rég rossz szerintem. Én azt szeretem, amíg géphez méltó pontossággal működik, és nincs lelke, amire hatni kéne. Gimis koromban volt a szertárban egy gép, amit elég sokat használtam. Anyatetűnek hívtam a drágát, és lelke volt, a rosszabbik fajtából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 28. a Mostani gépemnek is lelke van Győzködni kell hogy elindítson néhány dolgot bár ez nem szoktam bántalmazni mint a régit de azért kéne bele még 1 memory kard Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Gimis koromban volt a szertárban egy gép, amit elég sokat használtam. Anyatetűnek hívtam a drágát, és lelke volt, a rosszabbik fajtából. Nekem inkább most windows bajom volt (még van is, mert azért sem lesz reinstall, mert ha rágondolok, már frászt kapok, amíg nincs más bajom vele, marad). Na meg nekem is kéne egy memory card Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nekem egy gigás memóriám van, az elég jól bírja a strapát. Most egy 250 gigás vinyót kéne inkább venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Az én memóriám csak 256 M A vinyóm meg 160 G, de ez bőven elég. Főleg ha végre kiírom a sorozataim, filmjeim, és törlöm őket. Haj, skacok, ne ébredjetek fel ünnepekkor piszkosul fájó torokkal, és nem teljesen stabil ez a padló érzéssel (főleg melós napon) Máskor is pocsék, de most! De nem baj, legalább van ürügyem, hogy egy kis alkohollal "öblögessem" Ha már a szilveszter erre kevés lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Akinek kell myvip meghívó az szóljon. Mintha egyszer lett volna érdeklődés felőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Engem is most valami ismeretlen csaj meghívott. Az iwiw tűnik edddig a legeredetibbnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Engem is most valami ismeretlen csaj meghívott. Az iwiw tűnik edddig a legeredetibbnek. Engem is... Lehet, hogy törlöm a regisztrációt a francba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Engem már iwiwen is jelölt be számomra ismeretlen, de nem jelöltem vissza. Aztán megunhatta, és visszavonta a jelölést. Myvippel még nem volt bajom, de oda fel sem léptem hónapok óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.