Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Hollósi Frigyes!! Isten nyugosztaljon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Köszönjük minden munkáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Szegény.... Kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 5. Novemberben két színdarabban is láttam játszani, az Úri muriban és a Vesztegzár a Grand Hotelben. Nem látszott rajta betegség. És persze remek volt. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Emlékszik még valaki arra, hogy a múlt héten bőven +10 felett is volt a hőmérséklet? Ma reggel meg -10 volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Elég rossz égövön lakunk az az igazság. Az egyenlítőn lenne jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Egyenlítőn? Csak ott ne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. (szerkesztve) Emlékszik még valaki arra, hogy a múlt héten bőven +10 felett is volt a hőmérséklet? Ma reggel meg -10 volt Borzasztóan szélsőséges idén az időjárás. November utolsó hetében 15 fok az nagyon durva. Azaz nem normális. Most ami van az a normális. Ilyenkor hideg legyen és hó. De hát nekem a kedvenc hónapom a december. Tök szép a város, lassan karácsony az ember kicsit leül így év végén. Imádom. Jó kis forralt borozás karácsonyi vásárokon. Jó meleg szobában könyvolvasás, filmnézés stb. Ja és a hideg ellen lehet védekezni kabáttal. Jövő hét közepétől meg 3 hát szabi. Különben valaki mondja már meg hol van hó mert itt nincs. Minimális esett ma de a rádióban riogatnak hogy hóesés van, meg jön, meg jaj világvége lesz. Valahol van Magyarországon nagy hó? A hó az minimum 20 centi és tartósan megmarad. Nem az hogy leesik és másnapra elolvad. Az Egyenlítő meg maga lenne a pokol. Borzalmas hőség hónapokon át. Inkább Svédország. Szerkesztve: 2012. December 6. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Nekem a kedvencem a tavasz, kiegyensúlyzott, remek évszak, a levegő tele szerelemmel... Azt tudom, hogy Baranyában eléggé esett, ott már jelentősen késnek a vonatok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 6. Nekem a kedvencem a tavasz, kiegyensúlyzott, remek évszak, a levegő tele szerelemmel... és pollennel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Most ami van az a normális. Ilyenkor hideg legyen és hó. De hát nekem a kedvenc hónapom a december. Tök szép a város, lassan karácsony az ember kicsit leül így év végén. Imádom. Jó kis forralt borozás karácsonyi vásárokon. Jó meleg szobában könyvolvasás, filmnézés stb. Ja és a hideg ellen lehet védekezni kabáttal. Én is így vagyok vele, imádom a telet. Ilyenkor az a normális, ha hideg van, bármennyire is lesz ez egyre rövidebb időszak az évek során. A hideg ellen lehet védekezni, nem kell 40 fokos perzselő hőségben és párában tehetetlenül szenvedni... ráadásul ilyenkor van Karácsony, Szilveszter. Minden gyönyörű hófehér, de a hó ropogása a talpam alatt is kihagyhatatlan hangulat. Eddig nem volt nagy hóesés felénk, de már a tény pozitívum, mivel volt már, hogy februárig egy pehely nem hullt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Ilyenkor elég sok a fagyhalál, a hajléktalanoknak és a szegényeknek ez az évszak maga a pokol. Éppen ezért én megtudnék lenni a tél nélkül is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. A nyári 40+ fokban is sokan halnak meg. Egyetértek Frenkievel és Skyal ami a telet illeti. Legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Én szeretem, de amióta egyedi fűtésmérőm van azóta a hidegnek annyira nem örülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Különben valaki mondja már meg hol van hó mert itt nincs. Minimális esett ma de a rádióban riogatnak hogy hóesés van, meg jön, meg jaj világvége lesz. Valahol van Magyarországon nagy hó? A hó az minimum 20 centi és tartósan megmarad. Nem az hogy leesik és másnapra elolvad. Hát ennek a definiciónak ugyan nem felel meg, mert 20 centi tuti nincs, de nálunk ma reggel így festett a hátsó kert. Egyébként tegnap voltam Szegeden és ahogy jöttünk az autópálya mentén végig kb. ekkora hó ült a tájon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Tök szép a város, lassan karácsony az ember kicsit leül így év végén. Imádom. Jó kis forralt borozás karácsonyi vásárokon. Ez jó is, csípném én is, de vidékinek utazni kell hozzá, szóval valamivel kevésbé tud lázba hozni, mint a városiakat. Nálunk is van hó, annyira, hogy ma már muszáj volt gyalog mennem, mert bicajozni nem lehet. Ilyenkor az a normális, ha hideg van, bármennyire is lesz ez egyre rövidebb időszak az évek során. Inkább kitolódott. Elvileg március közepén már harisnyában, szoknyában lehetne közlekedni, mint mondjuk 20 éve vagy régebben, de ma már nem lehet, túl hideg a március. Később kezdődik a tél is, a tavasz is, a tél tovább is tart, ellenben a tavasszal, ami sokszor tűnik rövidebbnek annál, mint amilyen akár még 20 éve volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Nálunk sajnos a városfelújítás miatt a városban még mindig bejrúti a hangulat, karácsonynak minden erőlködés ellenére nyomokban sincs hangulata. Kicsit megtöri a karácsony ízét a sok ronda munkagép és a felbontott sétálóutca látványa, arról nem beszélve, hogy mindez miatt a demilitarizált övezetben az emberek egyes sorokban kénytelenek közlekedni... Így is iszonyú a látvány, de ha leesik a hó, az itt minden lesz, csak fehér nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. arról nem beszélve, hogy mindez miatt a demilitarizált övezetben az emberek egyes sorokban kénytelenek közlekedni Minden nap a Lordok háza mellett megyek el, és tényleg max 1-es sorban lehetséges a kétirányú jözlekedés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Bomarr, nagyon szép a hátsó kertetek és az a domb a fákkal. Nagyon tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Tényleg nagyon szép. Én arra lennék kíváncsi, mi rejtezik abban a kőerődben ott hátul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Ilyen helyen laknék szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Bomarr, nagyon szép a hátsó kertetek és az a domb a fákkal. Nagyon tetszik! Köszi! Ody: Azért egy sejtésed van róla, nem igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Háááát...nem is tudom mi lehet ott, a hegy gyomrában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Háááát...nem is tudom mi lehet ott, a hegy gyomrában. Hát igen még sosem jártunk ott. Különben marah szép és elképesztő a kontraszt a nyárihoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Most kellene fürdeni. Schirilla Györgynek még akár kellemes is lehet a hőfoka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 7. (szerkesztve) Most kellene fürdeni. Schirilla Györgynek még akár kellemes is lehet a hőfoka. Hát egy fél liter Unicum szilva és 5 sör után baromi meleg lehet a medence. Szerkesztve: 2012. December 7. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Még hasast is ugranál. Nekem azért nyáron jobban tetszik ez a hátsókert. Színesebb, nem ilyen lehangoló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Ennek is megvan a maga varázsa szerintem. Nekem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Pécsen nagyon komoly a hóesés, és nagyon komolytalan a hóeltakarítás. Ha hétfőig így marad, szerintem a kollégák többsége felfedezi magának a távmunkát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 8. Itt nem esik 11-kor kicsit szállingózott, azóta semmi. Máshol meg 10 centis a hó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.