Jump to content

Hera Syndulla


JakeSully

Recommended Posts

A hatosból talán a twi'lek kisasszony a legnyerőbb, bár a csapat összességében is kellően színes és érdekes, az alapján, amennyi eddig kiderült. A sorozat előrehaladtával külön-külön és csapatként is fejlődni fognak a karakterek, megszokjuk őket, hozzánk nőnek, jó esetben valamennyit megkedveljük... szerintem a teaserekben látott animációk még át fognak esni némi finomításon, mert a bemutatkozó videókban látott apró részletek közt nem egy közel TCW-színvonalú megjelenés fedezhető fel, ezt már ki merem jelenteni. Jó lesz ez. :)

 

Egyébként Herát láthattuk már korábban? Csak mert a Wookiee szerint a Rebels-ben tűnik fel először, viszont a TCW 1x21-es részében Cham Syndullához odaszalad egy kislány a búvóhelyen (ki más, ha nem a kislánya?)... Hera Syndulla lenne az? Ha igen, remek kapocs a TCW és Rebels közt. :clap:

hera_www.kepfeltoltes.hu_.png

Link to comment
Share on other sites

Igen ez már bennem is felmerült, a probléma csak annyi, hogy Hera-nak zöld a bőre, a kislányé pedig narancs. (És ez azért nem olyan különbség, mint amiről Sabine topikjában beszélünk! ;) ) Persze lehetséges, hogy twi'lekek bőrszíne időnként megváltozik pl a pubertás során, de azt pl azért kétlem hogy festené a bőrét.

Edited by Werebazs
Link to comment
Share on other sites

Hopp most vettem észre, hogy Herának és a kislánynak pontosan ugyanolyan zöld színű szeme van, és mint tudjuk a szem lélek tükre!:D Ki tudja? Lehet, hogy mégis bőrszínváltók a twi'lekek? :lol: De persze valószínűbb, hogy testvérek.

Edited by Werebazs
Link to comment
Share on other sites

Mivel a stáb a TCW alatt elég nagy tapasztaltra és technikai apparátusra tett szert, így tartom valószínűnek, hogy a Rebels technikai minőségben ott kezdi, ahol a TCW abba maradt. Hiszen nem nulláról kezdenek, nem dobták ki a gépeket és szoftvereket, nem lettek amnéziásak az alkotók, hogy mindent 0-ról kezdjenek. Szóval ilyen téren tényleg felette áll.

Link to comment
Share on other sites

Az valóban nagyon jó húzás lenne, ha ő lenne az a kislány, aki odarohant Chamhoz. Az ő személyében megkaptuk a csapat tyúkanyóját, remek szerepbeosztás, ilyet eddig nem igazán láttunk SW terén. Alig várom az együttes szereplésüket.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem csak a "lekerekített" vonások, formák miatt tűnik jobbnak az animáció, de a teaserekben helyenként kimondottan elnagyoltnak hatott az animáció. Maga a technika nem gondolnám, hogy fejlettebb lenne, mert eleve kevesebb költségvetés áll rendelkezésükre, mint a TCW-nél... persze a 6 éves TCW-s technikai tapasztalat mellettük szól.

 

Az valóban nagyon jó húzás lenne, ha ő lenne az a kislány, aki odarohant Chamhoz.

Én még mindig bízom ebben, de a bőrszínes dolog valóban nem elvetendő tény. Ugyanakkor nem lehet véletlen, hogy a Rebels-es gárda épp a Syndulla nevet választotta ennek a karakternek... a TCW-ben pedig csak egy kislányt látni, aki Chamhoz rohan (persze ez nem zárja ki, hogy van testvére).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information