Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ha valamin nem kellett vacillálnom, az az, hogy a Voices-re szavazok. Minden téren az volt számomra a legjobb epizód. Viszont szinte majdnem teljesen biztos vagyok abban, hogy a Sacrifice fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én meg sem mondom, mire szavaztam, mert talán az az epizód csak 1 voksot kapott összesen - és az is én voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Már nem tudom mire ment a voks, egyszerűen mind zseniális (na jó talán a Clovis-os csak simán jó). Első évem, hogy nincs konkrét favoritom ebben a kategóriában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - Helló Dave, üdv mi nálunk! - Sziasztok, és üdvözlöm a közönséget is! Jó itt lenni veletek! - Nekünk is külön öröm, hogy elfogadtad a meghívásunkat. Jövőre is eljössz? Lesz értelme Rebels díjátadót tartani? - Hát nagyon remélem. De ma a TCW a téma, igaz? - Pontosan. Áruld el nekünk, az egész sorozatot tekintve Neked melyik a kedvenc epizódod? - Ó, ez nem fair. Mintha egy szülőt kérdeznéd, hogy melyik a kedvenc gyereke. Vagy, hogy melyik ujjamat vágjuk le. De mondjuk azt, hogy lenne 4-5 olyan epizód az egész sorozatból, amit a kedvenceim között tartok számon. De ezt általában nem az epizód végső formája határozza meg, hanem az elkészítéséhez kötődő élmények. - Hölgyeim és Uraim, elérkezett hát a pillanat… nézzük meg, Önök melyik részt tartották a legjobbnak! Íme a boríték! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ha valamin nem kellett vacillálnom, az az, hogy a Voices-re szavazok. Minden téren az volt számomra a legjobb epizód. Nálam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Dave Filoni: Az az epizód, amely a hatodik évad legjobb epizód kategóriáját elnyerte, nem más mint… SACRIFICE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem értek egyet vele de valahol érthető. Egyébként nagyon stílusos. A TCW szavazást mi is zárhatna le mint a sorozat záró epizódja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Egyébként nagyon stílusos. A TCW szavazást mi is zárhatna le mint a sorozat záró epizódja? Én is leginkább ezt érzem indoklásként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem mondom, hogy nem érdemelte meg - így jönne be a lottó 5-ös -, de azért kár, hogy nem a Voices. És ezzel végleg lezárult a TCW korszaka a fórum életében is. Az utolsó epizóddal, az utolsó szavazattal, Donát, Ody, Bomarr és Nute fantasztikus közreműködésével. Jövőre ugyanitt, ugyanvelünk, csak már a Rebelsszel. Aminek első része ugyan már itt csücsül a laptopomon, de ilyen fáradtan már nem kezdek neki. Majd holnap. Köszi, Donát a levezénylést, nagyon jó volt. Ás most részemről jó éjszakát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem értek egyet vele de valahol érthető. Egyébként nagyon stílusos. A TCW szavazást mi is zárhatna le mint a sorozat záró epizódja? Ámen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Köszönjük a vezénylést. Legtöbb kategóriában a favoritom nyert, de nagy csalódásnak így is csak R2 győzelmét tudom mondani, ugyanis az volt az egyetlen meg nem érdemelt győzelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Köszönjük szépen minden szervezőnek ezt a szavazást is! Nagyon színvonalas volt minden: a szavazás és a díjkiosztó ünnepség egyaránt, tele humorral és igényességgel, méltóan ehhez a remek évadhoz, és magához a sorozathoz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Hölgyeim és Uraim a díjkiosztó ceremónia helyszíne ezzel búcsúzik... Reméljük, mindenki jól szórakozott, és tartsanak Velünk legközelebb is, reményeink szerint a Rebels első évadát követően! Jó éjszakát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Jó éjszakát mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Köszönjük szépen a színvonalas és egyedi levezetést. Ezzel valóban véget ért egy korszak a fórum életében, de egyúttal meg is nyílik egy új! Visszatérünk a 4-5-6 világába, minden téren. Maradva ennél a sorozatnál. Minden köszönetet és hálát megérdemel, főleg mert hat éven át tartotta bennük az SW lelket. Hiányozni fogsz TCW! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Végleg lezárult egy korszak, de - ahogy lenni szokott - ezzel együtt egy új is kezdődik. Reméljük, a Rebels is hasonlóan szép kort él meg, mint a TCW, amely, merem állítani, hogy rengeteg rajongót szerzett a saga-nak, és sok olyan "öreg rókát" tartott meg, akik az EP3 után nem tudták elképzelni, hogy mi lesz ezután... A TCW a híd, az átmenet volt a Lucas és a Disney-korszakok között, amely a megjelenő EU-könyvek mellett kitöltötte a 2005 utáni űrt. Ég veled TCW, köszönök mindent. Jó éjt, srácok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Donát! Felrakod majd a teljes listát az eredményekkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Átrágtam magam a uccsó 3 kategórián is. Donát stílusának köszönhetően olyan volt mint élőben. Jó volt köszi még 1szer. Eszembe jutott, hogy vajon lenne-e értelme megmérettetni a legjobbak legjobbjait. Természetesen csak 6 évadon át végig meglévő kategóriákban. Jelölési fázis nem is kell, hisz a jelöltek csak az eddigi győztesek. szerintetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szerintem nem hülyeség, amit mondasz, én támogatnám az ötletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szerintem nem hülyeség, amit mondasz, én támogatnám az ötletet. Ugye? Elgondolkodtam, hogy mit választanánk az egész sori legjobb epizódjának vagy fő- és mellékszereplőjének, legjobb zenéjének stb. Újanézni is érdekes lenne az sorozat eddigi legjobbjait. Asszem ez mindentől függetlenül is be fog most következni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Íme a lista: LEGJOBB EPIZÓD The Rise of Clovis 5 Orders 17 The Lost One 13 Voices 13 Destiny 17 Sacrifice 45 LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Fives 32 Padmé 2 Darth Sidious 20 Jar Jar 0 Yoda 47 Anakin 9 LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Tup 9 AZ-345211896246498721347, alias AZ-3 18 Qui-Gon 60 Lom Pyke 0 Julia 1 Dooku 22 LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Jar Jar 5 Julia királynő 2 Lom Pyke 2 Az Erő papnői 25 Darth Bane 43 Yoda 34 LEGJOBB SZÖRNY Aiwha 20 Anooba 14 Sith kígyók 41 Dalgo 2 Gundark 19 Tooka 13 LEGJOBB JÁRMŰ Yoda Jedi vadászagépe 41 Z-95 20 Venator osztályú csillagromboló 31 Recusant osztályú romboló 1 Kaminoi pod 8 Consular osztályú cirkáló 10 LEGJOBB PÁRBAJ Yoda vs Sötét Yoda 20 Yoda vs Darth Sidious 55 Obi-Wan Kenobi & Anakin Skywalker vs Darth Tyranus 22 Mace Windu vs Talzin anya 10 Anakin Skywalker vs Darth Tyranus 3 LEGJOBB BOLYGÓ Moraband (Korriban) 47 Scipio 10 Bardotta 4 Zardossa Stix 5 Midi-chlorianok anyabolygója 22 Dagobah 23 LEGJOBB KLÓNKATONA Fives 66 Tup 5 Rex 39 Thorn 0 Fox 1 Jessie 0 LEGJOBB NEGATÍV KARAKTER Darth Sidious 48 Darth Bane 29 Darth Tyranus 16 Sötét Yoda 15 Nala Se 2 Lom Pyke 0 LEGJOBB ZENE Fugitive 3 Orders 14 The Lost One 18 Voices 20 Destiny 12 Sacrifice 42 LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Liam Neeson (Qui-Gon Jinn) 44 Mark Hamill (Darth Bane) 30 Tim Curry (Darth Sidious) 9 Tom Kane (Yoda) 15 Jaime King (Papnők) 3 Matt Lanter (Lom Pyke, Anakin Skywalker) 8 LEGJOBB JEDI Yoda 39 Qui-Gon Jinn 26 Tiplar 2 Tiplee 0 Anakin Skywalker 9 Obi-Wan Kenobi 35 LEGJOBB DROID Kraken 5 R2-D2 56 AZ-345211896246498721347, alias AZ-3 31 Kullancs droidok 9 B2 Szuper Harci droid hátirakétás kiadásban 8 A droidok, amikkel Jar Jar megküzd 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Bár nem voltam itt, eddigi tapasztalataim alapján biztosan fergeteges este volt. A nyertesek mind-mind jól megérdemelték a maguk módján, és nagyjából a legtöbb kedvencem első helyen végzett. A szavazás semmiképp sem volt könnyű, hisz a sorozat és a Lucas-éra legvégén már mindent nagyon a szívünkbe tudtunk fogadni, minden jelölt mögött egy-egy csodálatos sztori rejlett, amiknek most sajnos vége. Sebaj, a Rebels szavazásai bizonyosan vissza fogják hozni ezt a régi érzést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szuper volt az átadó levezénylése. Jó volt olvasni. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 28. (szerkesztve) Átrágtam magam a uccsó 3 kategórián is. Donát stílusának köszönhetően olyan volt mint élőben. Jó volt köszi még 1szer. Eszembe jutott, hogy vajon lenne-e értelme megmérettetni a legjobbak legjobbjait. Természetesen csak 6 évadon át végig meglévő kategóriákban. Jelölési fázis nem is kell, hisz a jelöltek csak az eddigi győztesek. szerintetek? Ez azóta napirenden van, hogy a sorozat véget ért. De hogy mikor lesz? Jó kérdés... A kategóriákat illetően az összes lesz majd ami eddig volt. Talán egyszer sor kerül majd rá. Köszi a listát Donát! Szerkesztve: 2014. Szeptember 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.