csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Yodának ott a legjobb főszereplő.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Padmé Amidala: Az idei év legjobb idegen karakterének járó díjat nem más kapja, mint… Darth BANE! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Yodának ott a legjobb főszereplő.. Ez Cad Bane esetében sem volt akadály anno a legjobb mellékszereplő kategóriában, ha jól emlékszem... pedig ott én másnak örültem volna. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ez az! Megérdemelte!!! Mennyivel verte Yodát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Good. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem tudom, mivel mutatott többet, mint Yoda, de ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem rá voksoltam, de Bane megérdemli. Sajnos a filmek és a TCW is kevés Sith-et mutatott be, de az, hogy találkozhattunk a két Sith-törvény megalkotójával, ráadásul azt Luke Skywalker Mark Hamill szólaltatta meg, még egy kis bónusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem tudom, mivel mutatott többet, mint Yoda, de ok. Inkább a különlegessége miatt nyerhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A tapasztalt Yoda mester 9 szavazattal maradt alul ebben a kiélezett csatában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Huhhh akkor nagyon szoros volt. Főleg ennyi szavazónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) A tapasztalt Yoda mester 9 szavazattal maradt alul ebben a kiélezett csatában. Biztos a Sith-praktikák győzték le átmenetileg. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Venator, Venator, Venator... vajon melyik kategória következik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Venator, Venator, Venator... vajon melyik kategória következik? Legjobb angol szinkronhang? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Idén megtörtem a szokásomat, és a Venator helyett Yoda csillagvadászára szavaztam. Egyszerűen annyira jó, hogy gondoltak ilyesmire is, nem is szavazhattam másra Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Venator, Venator, Venator... vajon melyik kategória következik? Egyszer nem ő nyert (vagy kétszer?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Brrr. borzongató nem igaz? Ahogy Darth Bane elsuhant mellettem, szinte éreztem a Sötét Oldal delejes csábítását… na de haladjunk tovább, hiszen következik a LEGJOBB JÁRMŰ kategória! A Venator 3x is elnyerte eddig a legjobbnak járó díjat, és most is ott van a jelöltek között… nyert még díjat az Umbarai vadászgép és az ETA 2-es vadászgép. Hogy idén ki nyeri a díjat, azt nem más fogja kihirdetni, mint a járművek és gépezetek igazi szakértője, Anakin Skywalker! Anakin, fáradj fel kérlek a színpadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Csak ne a Venator nyerjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én a klasszikusokat szeretem, így a Z-95-ösre szavaztam. Yoda vadásza sajnos a szép Eta-2-es elcsúfítása. A többi meg lerágott csont. Főleg a Venator. Eh... Kit érdekel már az a vacak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Idén megtörtem a szokásomat, és a Venator helyett Yoda csillagvadászára szavaztam. Egyszerűen annyira jó, hogy gondoltak ilyesmire is, nem is szavazhattam másra Ezzel én is pontosan így voltam. Egyszerűen nem lehetett másra voksolni. A Venator egyébként teljesen kizárt volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én is Yoda gépére szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - Üdvözlöm Önöket! - Anakin, számos űrhajót vezettél már életedben, Neked, személy szerint melyik a kedvenced? - Azt nem tudom, hogy melyik a kedvencem, de a félbeszakadt Invisible Handnél mindegyik jobb volt! - Ez nem lep meg. Most épp díjat adsz át, de egyébként három kategóriában is megméretteted ma magad. Ha azt mondanám, hogy háromból egyet megnyersz, mit felelnél? - Azt, hogy többet akarok! - Rendben… Anakin, mielőtt azonban besöpörnéd (vagy nem) a díjakat, kérlek olvasd fel nekünk a LEGJOBB JÁRMŰ kategóriájának győztesét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Jómagam a Z-95-re voksoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Azt, hogy többet akarok! :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Elhúzódik az eredmény kihirdetése, sokáig tart betolni a Venatort a színpadra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Anakin Skywalker: A legjobb járműnek járó kategória ez évi győztese nem más, mint… YODA JEDI VADÁSZGÉPE! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Jó kis gép és a maga nemében különleges is mert Yoda -hoz köthető. Megérdemelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Stimm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szip-szip, mér' ez a szárnyas tojás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Elhúzódik az eredmény kihirdetése, sokáig tart betolni a Venatort a színpadra? A díszletek fölül jelentkezem, úgy tűnik, hogy egy bosszúszomjas Venator megkezdte a showelemek szisztematikus szétbombázását! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.