Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Naná, hogy lehozzák külföldi oldalak, ebben semmi kétségem sincs. Mi magyar oldalak eleve azoktól vesszük át, nem kitaláljuk. Valószínűleg egy szenzációhajhász külföldi oldaltól vette át a hírt a Gamestar - anélkül, hogy utánajárt volna a forrásnak. Nem attól baromság a hír, hogy a Gamestar hozta le. A hülyeség külföldi oldalon is az marad. Mint mondtam, ott van az IGN-en a videó, ami a hír forrása, és abban szó sincs kánonról. És ezt éppen azért akartam mindenki tudtára hozni, hogy senki se akadjon ki rajta. Ez a baj a téves infókat közlő hírekkel. Megtévesztik az embert, a szenzációhajhász (klikvadász) hírek meg pláne ilyenek, hiszen szánt szándékkal erre hajtanak. Én csak ezt szerettem volna korrigálni, más tényekkel alátámasztani alátámasztani Bomarr szavait. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Ha a KotOR-ból készülne egy remake az ME stílusában, na, az ütne. Félig beteljesülni látszik Dzséjt vágya. Független játékfejlesztők reboot-olják a KotOR-t Unreal Engine 4-et használva. A projektről itt lehet többet olvasni. Terveznek többek között új világokat, küldetéseket és társakat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Amíg az EA közbe nem szól. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Hátha követendő példának tekintik a Valve és a Black Mesa esetét Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Sajnos ezt hiú ábrándnak érzem, de hátha. Bár pár hete a Bioware-ről kiderült, hogy a The Old Republicot jegyző stúdiója vadonat új, online vagy online elemeket is tartalmazó RPG készítésén mesterkedik. Többet nem tudni, de vagy készül egy új Star Wars MMORPG, ami immár akár kánon is lehet (elvégre a TOR eléggé elavult már ezen a téren), vagy új Star Wars RPG készül, aminek lesz multiplayer játékmódja is. Vagy e kettő valamelyike, csak nem Star Wars lesz. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Talán még fel is karolnák, ha a készítőknek nem lenne az a mentalitása, hogy ingyenesnek ígérik. Bár elvileg az alapjátékra szükség lesz a futtatáshoz, mert a hang és zenefájlokat az eredeti játékfájlokból érné el a reboot, és ezt talán meglovagolhatná az EA - mondjuk egy csomagban megvehető lenne a KotOR 1-2, a ToR a kiegészítőivel (ez amúgyis az ő hatáskörük alatt van) és még hozzácsapnák a reboot-ot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Hozzászólás ideje: 2016. Február 29. Talán még fel is karolnák, ha a készítőknek nem lenne az a mentalitása, hogy ingyenesnek ígérik. Ezen egy szép nagy számmal díszített csekk könnyen segíthet. Lehetne ezt nagyon szépen csinálni, de sajnos az EA nem a Valve. Bár javul a hozzáállásuk, ennyire azért nem hiszem, hogy kifordulnának magukból. Arról nem is beszélve, hogy a Star Wars játékokba a Disney-nek is keményen beleszólási joga van. Szóval egyszerre két keményen pénzhajhász, az értékeikre ügyvédsereggel vigyázó stúdiónak kéne baromira barátságossá változnia. Pedig, ha az EA vagy a Disney felkarolná őket, talán még be is tudnák fejezni, időben. Mert sajnos sok ilyen mod kellemetlen velejárója, hogy sohasem vagy csak baromi sok év után készül el. Lásd: Black Mesa, ami tulajdonképpen még most sincs kész, pedig a Valve mindent megad nekik. Oké, Half-Life, valamiért az eme cím alatt futó játékok nem tudnak pár év alatt elkészülni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. John Boyega is bírálja a Battlefrontot. Nagy arc! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Végre valaki olyan is kimondta azt, amit ki kellett mondani, aki számít. Amúgy közben kiderült, hogy mit is tartalmaz a 4 "epikus" kiegészítő csomag (nem emlékszem, hogy lett volna itt róla szó): - 20 új galaktikus technológia (fegyverek, járművek és kártyák) - 4 új játszható ikonikus SW karakter - 16 új multi pálya új bolygókkal - 4 új "izgalmas" játékmód És mindez összesen csak ugyanannyiba kerül, mint az alapjáték Ez elég szégyenteljes az EA részéről Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Nagyon babán néz ki, de ha nem mondanák, hogy ez a Knights of the Old Republic, rá nem jönnék. http://www.youtube.com/watch?v=s58TvG8V-0k Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Remélem az alapjáték hangulata megmarad, annak ellenére, hogy nem csak a látványban lesznek nagymértékű változások (mondjuk már ezekből a képekből is kitűnik, hogy sokkal élettel telibb lesz), hanem a játékmechanikában is. Mindenesetre várós Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Mondjuk FPS nézetből nem tudom, milyenek lesznek a kardpárbajok - talán átvált TPS-re, mint a Jedi Knight-sorozatban -, de azt örömmel fogadtam, hogy a körökre osztottságtól megszabadultak. Szerintem ugyanazt a hangulatot nem fogja tudni hozni, ez nekem már lejött a videóból. Itt nagyon sokat számít a grafika. Egyedül abban reménykedem, hogy a "ősi világ" érzését sikerül valahogy reprodukálniuk, bár ezt speciel szintén nem tudtam tetten érni. Sőt, az Endar Spire még modernebb hajónak tűnik, mint a Millennium Falcon. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Gyönyörűen néz ki. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Most hallottam, hogy lesz egy olyan video játék szerűség, amiben Luke egyik tanítványával játszhatunk. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Ez egy VR (virtual reality) játék lesz, ami annyit jelent, hogy fel kell csatolni egy VR szemüveget, és ezután úgy érezzük mintha ott lennénk a Tatooine-on (főleg ha maxra vesszük a lakásban a fűtést ). De a VR egyben azt is jelenti, hogy csak nagyon erős számítógépek tudják majd futtatni a játékot (egy VR kompatibilis videókártya alapból 100k Ft-nál kezdődik) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Ha nulláról indulsz akkor az egész mire VR élményed lesz (PC-n) "mindössze" 400ezer forintba kerül. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Sajnos úgy tűnik, hogy a jövőben ezzel se tudok majd játszani. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. (szerkesztve) Idén az EA nem lesz ott az E3-on, és megrendezik a saját videojáték expojukat az EA Play-t. A napokban került ki egy kép az expoval kapcsolatban, amely ha nem hamis, akkor az idén bejelentésre kerül a Battlefront kampány módja és az, és az Imperial Commando A képen szerepel a ME:Androméda és a Battlefield 5 is, amelyek biztosan jönnek, illetve két további meg nem erősített játék: Mercenaries 3, és a CC:Tiberium. Annyiban bizakodok, hogy az IC már nem először került elő pletykaként, illetve a nem lenne logikátlan, hogy a DICE hallgatott a sok kritikára, és beleszuszakolt egy kampányt a BF-ba Szerkesztve: 2016. Április 4. - Nabopolasszar Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Jó lenne, ha Republic Commando Delta Osztaga lenne az Imperial Commando. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Ha igaznak bizonyul, akkor szinte 100%, hogy velük folytatják, de sajnos elég sok dolog tűnik fake-nek a képpel kapcsolatban Mindegy, a remény hal meg utoljára Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. (szerkesztve) Bréking!!! Bejelentettek egy új Star Wars játékot egyenkőre csak annyit tudni, hogy TPS akció/kalandjáték lesz. http://www.gamestar....ent-176987.html Szerkesztve: 2016. Május 4. - Darth Cupsy Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Na végre valami jó hír. Videojátékok terén eddig nagyon sovány volt a felhozatal az új érában. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Örülnék, ha az 1313 a hamvából feltámadna. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Hozzászólás ideje: 2016. Május 4. Engem a Visceral-féle SW játék is érdekelne, elég nagy a csend körülötte. Bár ezt az alábbi game-et is meglesem, ha majd lesz belőle valami. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. 7 stúdió dolgozik jelenleg valamilyen játékon. A Visceral-féle játékból van betekintés 2:42-től. http://www.youtube.com/watch?v=yrIEW7woFFo Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Egy kis VR Star Wars: Battlefront, amiben X-wingeket repülhetünk meg: http://www.pcguru.hu/hirek/e3-2016-star-wars-battlefront-x-wing-vr-mission-bejelentes/37342 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Kár hogy nem lesz sima VR-nélküli verzió. Engem ez a virtual reality dolog valahogy nem tud lázba hozni. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Szerintem ha kipróbálnád biztos meggyőzne Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Azok a fekete palástos alakok a Visceral részében úgy tűnik, ISB-ügynökök, pont ugyanolyan a sisakjuk, mint Kallusnak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Szerintem ha kipróbálnád biztos meggyőzne Biztos leesne az állam, ahogy a 3D TV-től is leesett is szinte biztos vagyok benne hogy pár használat után a VR szemüveg is épp úgy porosodna a polcon mint a 3D szemüvegeim. Nem akarok beöltözni se filmezéshez, se a játékokhoz. Nekem teljesen jó a 2D megjelenítés. Force Awakens LEGO - Nagyon jópofa volt a demoja. Eddig is vártam de messze felülmúlta a várakozásaimat. Nagyságrendekkel szebb és jobb a játékmenete mint mondjuk a Clone Wars LEGO-nak volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.