Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Eszembe jutott az, hogy A mandalori kap képregény adaptációt. A Skywalker kora viszont mai napig nem kapott. Nem is értem, hogy lehet ez az egyetlen Saga film, melynek nincs képregény változata. A mandalori persze kap...

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Darth Revan9 said:

Eszembe jutott az, hogy A mandalori kap képregény adaptációt. A Skywalker kora viszont mai napig nem kapott. Nem is értem, hogy lehet ez az egyetlen Saga film, melynek nincs képregény változata. A mandalori persze kap...

Engem ez a kérdés annyira nem izgat, lévén, nem olvasom ezeket az adaptációkat, csak a regényeket. Bár abból a szempontból viszont kár érte, mert Saga záró filmről van szó, szóval adhatna ki egyet a Marvel, csak kérdéses, hogy így 3 évvel a film megjelenése után mennyien vennék. Mert ezeknek a film adaptációknak mégis csak akkor van a legnagyobb piaca, amikor az alapmű még friss. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, de akkor is miért döntöttek úgy, hogy a Skywalker kora ne kapjon, A mandalori pedig kapjon? A népszerűség áll a háttérben, vagy valami más?

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Igen, de akkor is miért döntöttek úgy, hogy a Skywalker kora ne kapjon, A mandalori pedig kapjon? A népszerűség áll a háttérben, vagy valami más?

Szerintem a Covid + a film enyhén szólva megosztó fogadtatása. A Covid miatt folyamatosan tolni kellett a megjelenést, és miután ekkorát csúszott, egyszerűen másra fordították az erőforrásokat, mert nem érte volna meg kiadni. Míg a Mando azért jelentősen jobb helyet foglal el a rajongók többségének szívében. Így érdemes rá építeni. 
Nem a legjobb stratégia, lévén ez zárta volna a Sagát, de mint adaptáció, engem sem igazán érint. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
9 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Szerintem a Covid + a film enyhén szólva megosztó fogadtatása. A Covid miatt folyamatosan tolni kellett a megjelenést, és miután ekkorát csúszott, egyszerűen másra fordították az erőforrásokat, mert nem érte volna meg kiadni. Míg a Mando azért jelentősen jobb helyet foglal el a rajongók többségének szívében. Így érdemes rá építeni. 
Nem a legjobb stratégia, lévén ez zárta volna a Sagát, de mint adaptáció, engem sem igazán érint. :)

De nem furcsa, hogy A mandalorinak lassan már jön a harmadik évada és az első évadból még csak most készül képregény? Tehát ez is csúszott azért szerintem. Ennyi erővel a Skywalker kora is jöhetne képregényben. Sőt, ha jól emlékszem A mandalori 1. évada 2019-es.

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

De nem furcsa, hogy A mandalorinak lassan már jön a harmadik évada és az első évadból még csak most készül képregény? Tehát ez is csúszott azért szerintem. Ennyi erővel a Skywalker kora is jöhetne képregényben. Sőt, ha jól emlékszem A mandalori 1. évada 2019-es.

Más a megítélése. A Mandora jobban lehet építeni, mint a Saga zárására.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Idén nyáron érkezik az első all-ages Dark Horse képregény, Star Wars: Hyperspace Stories címen, aminek a topikja itt található.

Továbbá ősszel a Star Wars: Tales from the Rancor Pit tovább meséli az ijesztő SW történeteket. Írója Cavan Scott lesz. 3 történet lesz, az egyikben pl. Ty Yorrick is visszafog térni, de lesz történet Jabbával kapcsolatban és egy Hothos történet is helyet kapott a képregényben.

star-wars-tales-from-the-rancor-pit-cove

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A főszéria következő részében még mindig Zahra a téma.

Image

A 25. szám viszont Charles 100. SW képregénye lesz. Eddig még el nem mesélt történeteket kapunk Soule korábbi sorozataiból, legyen szó Kyloról, Poeról vagy Vaderről.

Image

A 26. szám egy új történetet kezd el majd mesélni Luke és Leia főszereplésével.

Image

Hozzászólás ideje:

Aphra egyre furább lesz, továbbá néhány régi karakter a szériából újra felbukkan majd.

Image

Ki nyerne egy harcban Bossk és a Ren lovagjai között? A Bounty Hunters 25. számából megtudhatjuk majd.

Bounty Hunters 27-28 - kétrészes történet lesz, az alábbi képpel.

Image

Hozzászólás ideje:

Az Obi-wan 2. száma egy szellem szállta történet lesz, a 3. egy háborús, a 4. a háború áráról beszél, az utolsó történet pedig újra a vadnyugatra visz minket.

Reflektálva lesznek a TESB-ROTJ közti történetekre azok, amik a Han Solo & Chewbacca történetében fog történni.

Hozzászólás ideje:
7 hours ago, Bence1997 said:

ÚJ SOROZAT: Egy 10 részes képregény Yodáról.

Image

Image

Na ez érdekesnek hangzik. Inkább ez, mint a Han és Chewbacca. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

arról nem tudsz valamit, hogy ez a Yoda képregény mikor fog elstartolni? 

Oda van írva. Október. :D

10 szám, ergo 2023 április/május körül ér véget.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Inkább az érdekelne, mely korban játszódik a Yoda sorozat.

Visions képregény. Ajaj, csak nehogy ezt is erőltesse a Disney nálunk, mint a Ronint. A Roninnál úgyis mindegy volt, mert minden felnőtt regény megjelenik nálunk. Képregények terén viszont baromi nagy a kínálat, és mi azért nagyon le vagyunk maradva. Most még a Dark Horse is beszáll és a Köztársaság Fénykora képregények sorát a Marvel mellett a Dark Horse is felbővíti rendesen.

Valahogy már sok lesz ez A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér közötti képregények áradata. Remélem, hogy amint beleviszik A Jedi visszatérbe az eseményeket, búcsút intenek az eredeti trilógiától.

Amúgy mikor indul a Hidden Empire, a Crimson Reign eseménysor folytatása? A fentebb említett Star Wars, Doktor Aphra, Fejvadászok sorozat füzetei már a Hidden Empire-höz kötődnek?

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Inkább az érdekelne, mely korban játszódik a Yoda sorozat.

Több történetet mesél el. Elvileg lesz THR, lesz előzményfilmek idején játszódó története, és lesz klónháborús is.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, kdani20 írta:

Több történetet mesél el. Elvileg lesz THR, lesz előzményfilmek idején játszódó története, és lesz klónháborús is.

Az jó, akkor így nagyon jól hangzik.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Előjegyezhető két újabb Star Wars képregény-gyűjtemény.

Aj, de nagyon f***a :D

Nagyon várom! :D

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Ezzel a Hidden Empire történetszállal mi a helyzet? Nem láttam róla semmit. Ez folytatná a Crimson Reign-t.

A Crimson Reign most záródik júliusban, úgyhogy nehéz bármit mondani a folytatásáról. :)

Egy barátom, aki követi az angol megjelenéseket, azt mondta, hogy igen izgalmas ez a Crimson Reign (ami főleg a Vader képregénnyel alkot crossovert) történetszál, és elég érdekes irányokat vehet még a folytatás. Ő nagyon várja, de aztán nagyjából ennyi, amit tudok. :)

Szerkesztve: - kdani20

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Újfent szükségem van egy kis segítségre. Wormstew Town először a Star Wars 34. számában szerepelt. Ez a 6. gyűjteményes kötet, a Csillagok között. Annak idején ezt nem én néztem át. Már nem emlékszem, hogy a Wormstew Town hogy szerepelt magyarul, és a rendelkezésemre bocsátott kifejezéslistában sem szerepel.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na, a Crimson Reign cím eléggé érdekes. Mi lenne jó magyarul? Hátha itt valaki tud jobbat. Ami eddig felmerült. Vörös uralom, Vörös hatalom, Vörös korszak, Vörös zsarnokság, A Vörös szónak a Crimson Dawn - Vörös Hajnal - miatt benne kell lennie.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.