tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 18. Jól néz ki az új Han Solo képregény http://player.hu/kult/marvel-han-solo-kepregeny/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Sky, ha magyarul nyomtatásban megjelennének az új képregények, akkor leveszitek az oldalról az eddigieket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Természetes. Nem célunk akadályozni a hazai képregény megjelenéseket. A legutóbbi infók szerint belátható időn belül nem várhatók magyar kiadások, ezért fogtunk bele a honosításba rajongói munkaként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Jól néz ki az új Han Solo képregény http://player.hu/kult/marvel-han-solo-kepregeny/ Talán végre elkészül egy igazán jó Marvel képregény az új érában? Amúgy a borítók viszont szerintem rettenetesek, már mind megnézhető a wookiee-n, és egyiken sem lehet felismerni nem csak Han-t, de Chewie-t sem igazán (nyilván utóbbit azokon, amiken rajta van). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 24. Köszi Sky az összes képregény magyarosítást. Most szedtem le vagy 4 új részt. Megpróbálom felidézni az előzményeket. Lehet ezt is darálni kéne mint a sorozatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 25. Természetes. Nem célunk akadályozni a hazai képregény megjelenéseket. A legutóbbi infók szerint belátható időn belül nem várhatók magyar kiadások, ezért fogtunk bele a honosításba rajongói munkaként. Értem, tehát, ha jönnének magyar nyomtatásban, akkor nem is folytatnátok. Nekem egyébként jobb volt az, hogy ti csináltátok, mert így mindent el lehetett olvasni, ezért is ezer és hála és köszönet. Meglátjuk mi lesz ősszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 25. Elég nagy kudarc volt a képregénykiadás, szerintem nem fognak belevágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Én is ezt hittem. De a Disney akarata lehet, hogy erősebb lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Értem, tehát, ha jönnének magyar nyomtatásban, akkor nem is folytatnátok. Nem, bár ha jól tudom, az amúgy is jogsértő lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 26. Gyorsan le kéne szednem az összeset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Borítók az Ébredő Erők képregény 2. számához: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Már kijött az első szám? Én erről valahogy lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. (szerkesztve) Már kijött az első szám? Én erről valahogy lemaradtam. Elvileg már június 22-én már ki kellett volna jönni, mint ahogy korábban is megosztottam. Szerkesztve: 2016. Július 7. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Már kijött az első szám? Én erről valahogy lemaradtam. Júni 22-én jelent meg az 1. szám, csak a magyar verzió maradt el. Hétvégén viszont fel fog kerülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. (szerkesztve) A felnőtt verzió mellett ifjúági képregény-adaptációja is lesz Az ébredő Erőnek. A San Diego Comic Conon bemutatták a borítóját. Szerkesztve: 2016. Július 22. - Nute Gunray Áttettem ide, van külön képregényes topik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Ebből is lesz ifjúsági változat? Érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Gondolom ez a képregényben volt. Leírnád nekem dióhéjban a történés körülményeit? (A képregényes topikban, ha gondolod) Darth Vader negyedmagával ellátogat a Geonosisra, mert egy magán droid hadsereget akar. Ehhez kell egy droid gyár amiről úgy tudják egy életben maradt királynő birtokában van. Amikor megérkeznek a bolygóra akor mondja Dr. Aphra, Vader egyik útitársa, hogy mennyivel másabb a bolygó mióta sterilizálták, később mikor találkoznak a királynővel kiderül, hogy egy bomba segítségével hajtották végre a sterilizációt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Vajon utalnak erre a Zsivány Egyesben is, vagy a Catalystban? Belegondolva elég sok helyen kapunk infó morzsákat arról, hogy mi történhetett a Geonosis-on. Tarkin, Darth Vader képregény, Lázadók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Darth Vader negyedmagával ellátogat a Geonosisra, mert egy magán droid hadsereget akar. Ehhez kell egy droid gyár amiről úgy tudják egy életben maradt királynő birtokában van. Amikor megérkeznek a bolygóra akor mondja Dr. Aphra, Vader egyik útitársa, hogy mennyivel másabb a bolygó mióta sterilizálták, később mikor találkoznak a királynővel kiderül, hogy egy bomba segítségével hajtották végre a sterilizációt. Köszi szépen. Pótolnom kellene már ezeket. A sterilizáció okára nem derült fény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Köszi szépen. Pótolnom kellene már ezeket. A sterilizáció okára nem derült fény? Nem ,de gondolom azért, hogy ne legyen egy olyan faj amely hadsereget képes kialakítani a Birodalom ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Már magát a képregényt is olvashatjátok magyarul, Kira szerkesztésével és jómagam fordításával. Tekinthetitek Star Wars Napi ajándéknak, elvégre egy 30 oldalas, 1 részes különszámról van szó. Basszus!Ez teljesen kimaradt nálam....azt hittem cask ősszel fog jönni. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Az eredeti trilógiához és Az ébredő Erőhöz hasonlóan az előzmény-trilógiának is kiadják majd az új kánonon belül az ifjúsági képregény-adaptációját. A prequel-képregények jövő áprilisban érkeznek. A Baljós árnyakhoz már most jött borító is: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Még csak most olvastam el tegnap a C-3PO különszámot(The phantom lab). Nem értem....hogy került 3PO arra a hajóra.....hogy került össze az Első Rend beli droiddal...mikor rabolták el Ackbart....mikor lett meg a koordinátája? Ez valami folytatása? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. (szerkesztve) Nem folytatás, idővel biztos lesz valami alkotás amiben kiderülnek a dolgok...vagy lehet már van is, nemtom még csak a Lords of the Sith felét olvastam el kánon regényekből Szerkesztve: 2016. Szeptember 6. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Akkor oké.Mert azért én is le vagyok maradva SW képregény ügyben...de nem ennyire... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. A Star Wars 26. számában a Baljós Árnyak előtti időkbe utazhatunk el, hogy megtudjuk milyen "gyerekkora" volt Yodának. Egy egészen érdekes koncepcióval állt elő Jason Aaron, a képregény alkotója, miszerint, Luke egy történetet fog olvasni egy Jedi Mesterről, azonban ő nem sejti, hogy Yodáról van szó. A szerző elmondása szerint a legnehezebb feladat az volt, hogy egy olyan sztorit írjon, amelyet még nem hallottunk. Egy olyan világról, mely jóval a filmek előtt játszódik, egy olyan korban melyben Yoda még nem Mester. A lelendő Mester mellett viszontláthatjuk majd Qui-Gont, és a fiatal Obi-Want is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Új képregénysorozat indul 2016 decemberében a véget érő Darth Vader helyére, Kieron Gillen tollából: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1202 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. De miért titkosított? Ennyire nagy meglepetés lesz a tartalma? Vagy még ők se tudják, mi lesz az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Ez a Yoda-sztori nagyon érdekesnek hangzik. Annak idején a Legends-ben is volt egy Star Wars Tales-rész, amely a fiatalkori Yoda első lépéseit mutatta be és megismerhettük a mesterét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.