Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Köszi Norbi, a múlt heti munkát! Fire across the Galaxy felirat még ma estére (lehet, korábban is) kész lesz. Köszi Lok előre is! Szuper lesz. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Na kész is vagyok. Lehet csak én vagyok ennyire lassú, de csak a rész címének fordításakor esett le, hogy az az első rész címére reflektál: A lázadás szikrája lángra lobbantotta a galaxist:D Star Wars REBELS - 01x14 - Fire Across the Galaxy.x264-BATV.zip Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. És tényleg! köszi!!!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Köszi Lok!!! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Köszi web-dl időzítés mikorra várható? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. A feliratok.hu oldalon már van web-dl felirat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szívesen! Én is a web-dl -t nézem mert ez a batv valami borzalom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Köszi a feliratot Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Köszi a feliratot Én is kösz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Lok! Ugye bevállalod a második évadot is? Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Lok! Ugye bevállalod a második évadot is? Bizony, jó lenne! Lok fordításit imádom! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Azért kérdeztem mert nem volt biztos benne, hogy folytatja. Remélem minden kétsége elszállt. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Lok! Ugye bevállalod a második évadot is? Egyelőre nem akartam firtatni a kérdést, de, ha már rákérdeztél, rendben. Erősen gondolkodom azon, hogy a következő évadot már másra bízzam. Ennek legfőbb oka, hogy jövőre államvizsgázok, ráadásul még egy szakdogát is össze kell hozzak. Az első félévben még talán be tudnám vállalni, de a másodikban már tuti nem, úgyhogy attól is függ még a végső döntésem, hogy mikor indul az új évad. Nagyon élveztem a sorozat fordítását, de nem akarom, hogy a rajongóknak miattam kelljen többet várnia a feliratra (már idén se tudtam mindig egy nap alatt elkészülni velük). Utánpótlásról természetesen gondoskodok majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 8. Jól van Lok! Teljesen rád bízom a dolgot. Szép evolúción ment keresztül a fordítás és biztos jó utódot találsz majd ha szükségét érzed. Persze ha maradsz annak csak örülni lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Nyakunkon a második évad premiere. Mi a helyzet a fordítás körül? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Remélem semmi új! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Ezt a részt még biztosan bevállalom, de ha szeptemberig sikerül egy vállalkozó szellemű fordítót találnom, átruházom rá nemes feladatomat. Mivel jövőre államvizsgázok és szakdolgozok, szeretném az energiáimat a tanulásra és az anyaggyűjtésre összpontosítani. Természetesen segítségnek, vagy alkalmi beugrónak szívesen megmaradok, de a hétről-hétre való fordítást már nem tudom vállalni. Aki érez magában késztetést és kellő nyelvtudással rendelkezik, írjon nekem, hogy a technikai részleteket (milyen oldalakra kell feltölteni, milyen programot érdemes használni, stb) át tudjuk beszélni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Előre is köszi! Remélem nem lesz gond az utódlással.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 6. Köszi Lok! Írsz majd róla, hogy lesz-e előrehaladás a fordítót tekintve? Válasz
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Lok a The Siege of Lothal feliratát te fogod csinálni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Van angol felirat! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. A magyar felirat holnap estére lesz kész. Válasz
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Áhh már alig várom Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. A magyar felirat holnap estére lesz kész. Köszünjük Szépen Lok :--)))))) Az Isten Áldjon meg érte :--)) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. Hozzászólás ideje: 2015. Június 21. A magyar felirat holnap estére lesz kész. Okés! melyik változathoz készül? Mert az lesz letöltve! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 22. Hozzászólás ideje: 2015. Június 22. Mi a helyzet? Itt az este.. Nem sürgetés, de ezúttal még nem láttam az epizódot. Gondoltam megvárom a feliratot.. Nem is értem..öregszem..egyre türelmesebb vagyok.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 22. Valaki írta, hogy az opensubon fent van magyarul. Már tegnap este feltette valaki... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.