csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Azta! Nem hittem, hogy ma meglesz a dupla! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Jó szórakozást az első részhez! 3x20 Nulladik Óra 1. rész.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszi, de én megvárom a másodikat is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. És kész is van. Köszönöm az egész évados figyelmet, Fulcrum-nak pedig a segítséget. 3x21 Nulladik Óra 2. rész.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Ez igen! Köszi!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszi az egész évados munkát mindkettőtöknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Köszönjük az egész évados munkát! Profik vagytok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Nagyon köszi mindent feliratot az évadban, és reméljük jövőre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Bravó srácok, le a kalappal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Csatlakozom, és én is megköszönöm az egész évados fordításokat. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. (szerkesztve) Szép munka volt srácok! Egy rész feliratához jómagam is hozzátettem ebben az évadban, szóval ha a jövőben is kell "beálló", én állok rendelkezésre. Szerkesztve: 2017. Március 27. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Ja, igen, tegnap szűkszavú voltam, de valóban megér még két sört az egész évados munkátok! :sor: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Mivel szűk egy hónap múlva kezdődik az évad, ezért érdeklődnék, hogy idén fog készülni felirat a részekhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Ez jó kérdés és engem is érdekelne. Werebazs nagyon el van tűnve, Fulcrum talán tud nyilatkozni mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Mire aktuális lesz, biztos jelentkeznek. Eddig lelkiismeretesen csinálta minden fordító, és ha át kellett adni a stafétát, azt is mindig megszervezte az, aki leadta. Bízom benne, hogy most sem lesz másként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Természetesen itt vagyok, és minden terv szerint folytatom a fordítást. Egy kicsit sok dolgom volt mostanában, mondandóm viszont nem igazán, de pár naponta mindig felnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Király! Ez mindenképpen jó hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Előre is köszi Werebazs! Én is örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 20. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Én is itt vagyok még placeholdernek, ha valami bibi lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 21. Placeholder... Jól van my son. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Addigra túl leszek a Pestre való felköltözésen szóval elvileg nem lesz technikai akadálya. Idő az már egy kicsit türkösebb kérdés az új munkahelyem már jóval kötöttebb mint eddig volt szóval lehet hogy nem lesz minden rész olyan gyorsan kész mint eddig volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22. Előre is köszi neked is. Tudunk várni. (Már amennyit..) Nagyon türelmesek vagynk. (már amikor..) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. (szerkesztve) Íme itt is van "Mandalore Hősei" 720p HDTV x264 Party 1 és 2 Angol Felirata!!!! S04E01: https://mega.nz/#!YIpDWRYA!MfU4AJzhzzzfYLR2UEsp-FZB1oKQOd4KzKLXr3l585s S04E02: https://mega.nz/#!dQAmUQgY!aCrQ1lv25nEexYcpKuHm4uGa3Vu8vy52rXlPfosIPUQ UI: Szívesen.... látom nem előzött be engemet senki Szerkesztve: 2017. Október 16. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Milky, a srácok a Web-DL felirattal szoktak dolgozni. Legközelebb szerintem azt tedd fel! Star.Wars.Rebels.S04E01.Heroes.of.Mandalore.Part.1.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Star.Wars.Rebels.S04E02.Heroes.of.Mandalore.Part.2.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.