Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 47 minutes ago, Dzséjt said: Remélhetőleg valaki csak próbálgatta a funkciókat. Leokéztam, nincs hézag. A spoiler mögé rejtés ettől nem véd meg. Arra gondoltam, mi van, ha valami bot nyom automatikus reportingot zip csatolmányokra, ha látszanak. Ilyen esetben a spoiler segítene, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. A botok nem csinálnak ilyeneket, azok csupán feltérképeznek, mondhatni, csupán olvasók, nem fórumozók, nem használják a funkciókat. A kártevők meg posztolnának, nem jelentenének (ennek semmi gyakorlati haszna nincs egy programnak). Ezt egy ember csinálta. Amúgy a botok a spoiler alatt lévő anyagot is el tudják olvasni, mert nem azt olvassák, amit mi látunk, hanem azt, amiből a fórum vagy egy oldal felépül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
boss74 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Sziasztok!Eddig nem volt alkalmam meg köszönni a munkátokat,de nagyon hálás vagyok a sok fordításért és a lányom is!1000 köszönet!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 22 hours ago, Fulcrum said: Most ment vissza. Holnap a második részt napközben is megtudom csinálni nem kell estig várni. Sajnos máshogy alakult a napom mint ahogy terveztem így csak most lettem kész vele. Átküldtem Werebazsnak megnézni a módosításokat és kirakja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Jó szórakozást! 4x06 A Védelmező Szárnyalása.srt Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt_REX_501St Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszönöm a munkátokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi a legújabb feliratokat is! Kicsit el vagyok maradva a Rebels nézéssel, de hamarosan beérem a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi!!! Holnap Rebels nap (is)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszönöm a felirato(ka)t. Lassan vége az évad felének, aztán darálhatom le egyben a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Kár, hogy így nézed....így hol marad a beszélgetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 27 minutes ago, Ody Mandrell said: Kár, hogy így nézed....így hol marad a beszélgetés? Ez már OFF itt, de azért nézem így, mert most szakdogát írok, meg elég sok dolgom van mellette, és pont addigra végzek vele, mikorra az évad fele véget ér. Az évad másik felét már heti rendszerességgel tervezem követni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Ok, nem is azért....csak elnézve a topikok aktivitását...elkélne egy kis eszmecsere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Köszi a 6-os rész feliratát is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Köszi a feliratokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Most, hogy kint van a web-dl, jöhet a felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Nincs még angol felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 6. (szerkesztve) Én nem láttam még fent Web-DL verziót. Ma már szerintem nem is lesz fent. Múlt héten is csak kedd reggel került fel. Viszont délelőtt gépközelben leszek, és kiszedem. Szerkesztve: 2017. November 6. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Igen, én sem láttam/láttok WEB-DL verziót... és csak néztem amikor Ody mondja, hogy "kint van a WEB-DL" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Mert webet írtak. Azt hittem a Web-Dl az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Angol feliratok Star.Wars.Rebels.S04E08.Crawler.Commandeers.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.srt Star.Wars.Rebels.S04E07.Kindred.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Ma esetleg az egyik felirat elkészül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Nem hiszem mert még nincs nyers fordítás. Holnap pedig ügyeletes leszek így csak este 8 után érek haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 8. (szerkesztve) Elkészült az első fele. 4x07 Rokonság.zip Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 8. Szuper, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Még ma jön a 2.rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.