Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pontosabban a WEB-DL -ben benne van a felirat, csak ki kell szedni. Ehhez viszont nem értek.

Neked nem is kell hozzá! ;) Vannak itt szakértők!

Hozzászólás ideje:

Azt írtam, ha a csillagok is úgy akarják. ;) Sajnos ma is elég sűrű napom volt, de már dolgozom az ügyön, éjfél, fél 1 körülre kész vagyok.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Bizony ám...én is várom! Most hogy vége az ünnepeknek remélem beindulnak a dolgok.

Magyar felirat mikorra várható?:---)))

Hozzászólás ideje:

Már fent van az angol, úgyhogy megpróbálom ma megcsinálni, csak közben tanulnom is kell, mert holnapután és pénteken is vizsgázom. Rohadt vizsgaidőszak...

Hozzászólás ideje:

Már fent van az angol, úgyhogy megpróbálom ma megcsinálni, csak közben tanulnom is kell, mert holnapután és pénteken is vizsgázom. Rohadt vizsgaidőszak...

Köszönjük szépen előre is :---))) Az Erő Legyen Veled A Vizsgaidőszakban :----))))

Hozzászólás ideje:

No elkészültem. Az elkövetkező két hétben nem biztos, hogy ilyen gyorsan kész leszek, de ha keddenként jön ki az angol felirat, akkor van rá esély.

Szerk: Ja, ez a WEB-DL-verzióhoz jó, de az angol feltöltö szerint "lehet" hogy működik mással is.

Star Wars REBELS - 01x09 - Path of the Jedi.zip

Szerkesztve: - Lok Durd

Hozzászólás ideje:

No elkészültem. Az elkövetkező két hétben nem biztos, hogy ilyen gyorsan kész leszek, de ha keddenként jön ki az angol felirat, akkor van rá esély.

Szerk: Ja, ez a WEB-DL-verzióhoz jó, de az angol feltöltö szerint "lehet" hogy működik mással is.

Köszönjük :---))) Igazi Sötét Nagy Úr Vagy :D

Hozzászólás ideje:

Nekem nem akkor adja be a feliratot amikor beszélnek hanem össze vissza :D tudtok valamit erről?:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.