Hozzászólás ideje: 2014. November 25.10 éve Szerző Pontosabban a WEB-DL -ben benne van a felirat, csak ki kell szedni. Ehhez viszont nem értek.
Hozzászólás ideje: 2014. November 25.10 éve Pontosabban a WEB-DL -ben benne van a felirat, csak ki kell szedni. Ehhez viszont nem értek. Neked nem is kell hozzá! Vannak itt szakértők!
Hozzászólás ideje: 2014. November 25.10 éve Szerző No csak megjött a WEb-DL Star Wars REBELS - 01x08 - Gathering Forces.WEB-DL.English.HI.C.orig.Addic7ed.com.zip
Hozzászólás ideje: 2014. November 25.10 éve Ma egész nap egy holnapi előadásomra készültem, de ha a csillagok is úgy akarják, holnap estére lesz magyar felirat.
Hozzászólás ideje: 2014. November 26.10 éve Szerző Természetesen én is várom. Még szerencse, hogy a felirat is csak tegnap késő este került fel.
Hozzászólás ideje: 2014. November 26.10 éve Azt írtam, ha a csillagok is úgy akarják. Sajnos ma is elég sűrű napom volt, de már dolgozom az ügyön, éjfél, fél 1 körülre kész vagyok.
Hozzászólás ideje: 2014. November 26.10 éve Na meg is volnánk. A spell-check valamiért elcsesződött a gépemen, azzal tököltem ennyi ideig, de nem tudtam megjavítani, így helyesírási hibák előfordulhatnak benne. Star Wars REBELS - 01x08 - Gathering Forces.WEB-DL.zip
Hozzászólás ideje: 2015. Január 5.10 éve Holnapra lesz szerintem. Legalábbis kedd környékén szokott jönni
Hozzászólás ideje: 2015. Január 5.10 éve Várom nagyon. Mármint a magyart. Ezt a részt nagyon szeretném már 100%-ig kiélvezni!
Hozzászólás ideje: 2015. Január 5.10 éve Szerző Bizony ám...én is várom! Most hogy vége az ünnepeknek remélem beindulnak a dolgok.
Hozzászólás ideje: 2015. Január 6.10 éve Bizony ám...én is várom! Most hogy vége az ünnepeknek remélem beindulnak a dolgok. Magyar felirat mikorra várható?:---)))
Hozzászólás ideje: 2015. Január 6.10 éve Már fent van az angol, úgyhogy megpróbálom ma megcsinálni, csak közben tanulnom is kell, mert holnapután és pénteken is vizsgázom. Rohadt vizsgaidőszak...
Hozzászólás ideje: 2015. Január 6.10 éve Már fent van az angol, úgyhogy megpróbálom ma megcsinálni, csak közben tanulnom is kell, mert holnapután és pénteken is vizsgázom. Rohadt vizsgaidőszak... Köszönjük szépen előre is :---))) Az Erő Legyen Veled A Vizsgaidőszakban :----))))
Hozzászólás ideje: 2015. Január 6.10 éve No elkészültem. Az elkövetkező két hétben nem biztos, hogy ilyen gyorsan kész leszek, de ha keddenként jön ki az angol felirat, akkor van rá esély. Szerk: Ja, ez a WEB-DL-verzióhoz jó, de az angol feltöltö szerint "lehet" hogy működik mással is. Star Wars REBELS - 01x09 - Path of the Jedi.zip Szerkesztve: 2015. Január 6.10 éve - Lok Durd
Hozzászólás ideje: 2015. Január 6.10 éve No elkészültem. Az elkövetkező két hétben nem biztos, hogy ilyen gyorsan kész leszek, de ha keddenként jön ki az angol felirat, akkor van rá esély. Szerk: Ja, ez a WEB-DL-verzióhoz jó, de az angol feltöltö szerint "lehet" hogy működik mással is. Köszönjük :---))) Igazi Sötét Nagy Úr Vagy
Hozzászólás ideje: 2015. Január 6.10 éve No elkészültem. Az elkövetkező két hétben nem biztos, hogy ilyen gyorsan kész leszek, de ha keddenként jön ki az angol felirat, akkor van rá esély. Szerk: Ja, ez a WEB-DL-verzióhoz jó, de az angol feltöltö szerint "lehet" hogy működik mással is. Nekem nem akkor adja be a feliratot amikor beszélnek hanem össze vissza tudtok valamit erről?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.