Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Akkor jól lelépett. Na majd csak visszajön. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Végleges BD borító: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. No, igen, ez már f*sza! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Így van, ez naqgyon király! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Az sw.com -on már fent vannak a részletek. Behaltam az első mondaton: The adventures of the Ghost crew arrive on Blu-ray and DVD! (Don't tell Azmorigan.) Bonus Features: Blu-ray: Rebels Infiltrates Star Wars Celebration (Exclusive to Blu-ray) Season One shorts: “The Machine in the Ghost,” “Art Attack,” “Entanglement,” “Property of Ezra Bridger” All DVD Bonus (see below) DVD: Rebels Recon: 14 behind-the-scenes featurettes Star Wars Rebels – The Ultimate Guide Star Wars Rebels Season Two – A Look Ahead Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Hozzászólás ideje: 2015. Június 27. Na, örülök, hogy a short story-k felkerülnek a lemezre - ez már egy jó ok, hogy az ember ne DVD-n vegye meg. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Boritó eleje, hátulja, és a lemezek: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Nagyon jól néz ki a kiadvány. Kár hogy itthon se híre, se hamva.. Pedig megvenném mindkét formátumon, ha lenne magyar vonatkozás... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Tuti vétel! A kép is szélesvásznú és a hang is kellemes DD 5.1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. (szerkesztve) Ma jelent meg a kiadvány! Régiófüggetlen, így máris rendelem. SZERK: bár most látom, hogy 1.78 -as képaránya van. Így lehet, hogy nem lesz belőle vétel. Szerkesztve: 2015. Szeptember 1. - Ody Mandrell Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. (szerkesztve) Ma jelent meg a kiadvány! Régiófüggetlen, így máris rendelem. SZERK: bár most látom, hogy 1.78 -as képaránya van. Így lehet, hogy nem lesz belőle vétel. Magyarul, nem szélesvásznú. Megjegyzem, animációhoz ez a képarány szerintem sokkal jobban illik. Szerkesztve: 2015. Szeptember 2. - Zééé Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. (szerkesztve) Magyarul, nem szélesvásznú. Megjegyzem, animációhoz ez a képarány szerintem sokkal jobban illik. Hogyhogy magyarul? Tudsz valamit? Szerk: azthiszem értem, bocs... Szerkesztve: 2015. Szeptember 2. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 2. Magyarul, nem szélesvásznú. Megjegyzem, animációhoz ez a képarány szerintem sokkal jobban illik. A TCW -nek nagyon jól állt ez a képarány. Mozis feelinget vitt bele, plusz láthattuk az egész művet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Úton a kiadvány. Csak nem bírtam ki....majd megbékélek valahogy a képaránnyal. Egyébként rajta van a TFA második trailere is. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. A TCW -nek nagyon jól állt ez a képarány. Mozis feelinget vitt bele, plusz láthattuk az egész művet. Igazad van, de itt az egész művet erre optimalizálták. Nem maradsz le semmiről. A TCW drágább sorozat volt, ezért készült eleve mozis képaránnyal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Még inkább megnyugtattál. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Úton a kiadvány. Csak nem bírtam ki....majd megbékélek valahogy a képaránnyal. Egyébként rajta van a TFA második trailere is. Eredeti sw kiadványon nézhetsz jeleneteket az új részből BD-n! Ez a hangulatjel most tudod miért sárga! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Ez engem is meglepett, de kellemesen. Ja és az 5.1 -es hangot se hagyjuk ki. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Ez engem is meglepett, de kellemesen. Na ne már! Palpinál van a belépési jelszavad Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 28. Ma végre megjött a Rebels első évad BluRay -en! Gyorsan belepillantottam és azt kell mondjam meg vagyok elégedve. Külsőleg hasonló mint a TCW évadai, azaz slipcase -ben van maga a lemez. A körítés meseszép, roppant igényes. Illik a TCW korongok mellé. Maga a belső tartalom is szuper lett, habár az extrák igen csak soványak (pedig a Recon -os kisfilmek jók, csak ugyebár azokat már ismerjük), maguk az epizódok nagyon jól néznek ki így full HD -ben! Lassan megbarátkozok a fullos képpel is, és már alig várom, hogy jöjjön a hétvége és belevethessem magam újra az első évadba. Érdekesség, hogy a Spark of Rebellion két részre van osztva a lemezen. A másik meglepi, amire ugyan számítottam de ennek ellenére kellemesen érintett, az a TFA második előzetese. Jó volt látni így teljes gyönyörűségében 5.1 -es hanggal. Szóval első blikkre meg vagyok elégedve, hozza az utóbbi évek TCW kiadványainak színvonalát. Talán a hang az ami kicsit kevesebb, hisz az most "csak" DD5.1 -es. De ettől még marha jól szól. Simán megért 10 ezer forintot a kiadvány. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Hozzászólás ideje: 2015. Október 1. Ma végre megjött a Rebels első évad BluRay -en! Gyorsan belepillantottam és azt kell mondjam meg vagyok elégedve. Külsőleg hasonló mint a TCW évadai, azaz slipcase -ben van maga a lemez. A körítés meseszép, roppant igényes. Illik a TCW korongok mellé. Maga a belső tartalom is szuper lett, habár az extrák igen csak soványak (pedig a Recon -os kisfilmek jók, csak ugyebár azokat már ismerjük), maguk az epizódok nagyon jól néznek ki így full HD -ben! Lassan megbarátkozok a fullos képpel is, és már alig várom, hogy jöjjön a hétvége és belevethessem magam újra az első évadba. Érdekesség, hogy a Spark of Rebellion két részre van osztva a lemezen. A másik meglepi, amire ugyan számítottam de ennek ellenére kellemesen érintett, az a TFA második előzetese. Jó volt látni így teljes gyönyörűségében 5.1 -es hanggal. Szóval első blikkre meg vagyok elégedve, hozza az utóbbi évek TCW kiadványainak színvonalát. Talán a hang az ami kicsit kevesebb, hisz az most "csak" DD5.1 -es. De ettől még marha jól szól. Simán megért 10 ezer forintot a kiadvány. Gratulálok hozzá. Ami meglepett hogy csak 10000 ft volt. Ennyit simán megér. Itthon lenne vagy 25000 ft. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Október 2. Hozzászólás ideje: 2015. Október 2. Fogalmam sincs mennyi lenne a Rebels Season 1 BD Hazánkban, de pl pár hete előrendeltem ezt, és látható, hogy igencsak baráti az ára: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. A Rebels második évada augusztus 30-án jelenik meg BD -n. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Köszi a hírt! Már vártama a borítóképet! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Augusztus 29-én érkezik a 3. évad Blu-Ray-en és DVD-n. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Remek! Bár először a második évadot kellene megvenni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Köszi a hírt! Már vártam a borítóképet! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Remek! Bár először a második évadot kellene megvenni. Nekem még az elsőt sem ártana. Eddig ez a legjobb borító. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Június 29. Szerintem is a legjobb borító. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.