Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az sw.com -on már fent vannak a részletek. Behaltam az első mondaton: The adventures of the Ghost crew arrive on Blu-ray and DVD! (Don't tell Azmorigan.) :lol:

Bonus Features:

Blu-ray:

Rebels Infiltrates Star Wars Celebration (Exclusive to Blu-ray)

Season One shorts: “The Machine in the Ghost,” “Art Attack,” “Entanglement,” “Property of Ezra Bridger”

All DVD Bonus (see below)

DVD:

Rebels Recon: 14 behind-the-scenes featurettes

Star Wars Rebels – The Ultimate Guide

Star Wars Rebels Season Two – A Look Ahead

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ma jelent meg a kiadvány! Régiófüggetlen, így máris rendelem. :)

SZERK: bár most látom, hogy 1.78 -as képaránya van. :(:angry: Így lehet, hogy nem lesz belőle vétel.

Magyarul, nem szélesvásznú. Megjegyzem, animációhoz ez a képarány szerintem sokkal jobban illik.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Magyarul, nem szélesvásznú. Megjegyzem, animációhoz ez a képarány szerintem sokkal jobban illik.

Hogyhogy magyarul? Tudsz valamit?

Szerk: azthiszem értem, bocs... :facepalm:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

A TCW -nek nagyon jól állt ez a képarány. Mozis feelinget vitt bele, plusz láthattuk az egész művet.

Igazad van, de itt az egész művet erre optimalizálták. Nem maradsz le semmiről. A TCW drágább sorozat volt, ezért készült eleve mozis képaránnyal.

Hozzászólás ideje:

Úton a kiadvány. Csak nem bírtam ki....majd megbékélek valahogy a képaránnyal. Egyébként rajta van a TFA második trailere is. :P

Eredeti sw kiadványon nézhetsz jeleneteket az új részből BD-n! :yes: Ez a hangulatjel most tudod miért sárga!

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ma végre megjött a Rebels első évad BluRay -en! Gyorsan belepillantottam és azt kell mondjam meg vagyok elégedve. Külsőleg hasonló mint a TCW évadai, azaz slipcase -ben van maga a lemez. A körítés meseszép, roppant igényes. Illik a TCW korongok mellé. :) Maga a belső tartalom is szuper lett, habár az extrák igen csak soványak (pedig a Recon -os kisfilmek jók, csak ugyebár azokat már ismerjük), maguk az epizódok nagyon jól néznek ki így full HD -ben! Lassan megbarátkozok a fullos képpel is, és már alig várom, hogy jöjjön a hétvége és belevethessem magam újra az első évadba. :)

Érdekesség, hogy a Spark of Rebellion két részre van osztva a lemezen. A másik meglepi, amire ugyan számítottam de ennek ellenére kellemesen érintett, az a TFA második előzetese. Jó volt látni így teljes gyönyörűségében 5.1 -es hanggal. :)

Szóval első blikkre meg vagyok elégedve, hozza az utóbbi évek TCW kiadványainak színvonalát. Talán a hang az ami kicsit kevesebb, hisz az most "csak" DD5.1 -es. De ettől még marha jól szól. :) Simán megért 10 ezer forintot a kiadvány.

Hozzászólás ideje:

Ma végre megjött a Rebels első évad BluRay -en! Gyorsan belepillantottam és azt kell mondjam meg vagyok elégedve. Külsőleg hasonló mint a TCW évadai, azaz slipcase -ben van maga a lemez. A körítés meseszép, roppant igényes. Illik a TCW korongok mellé. :) Maga a belső tartalom is szuper lett, habár az extrák igen csak soványak (pedig a Recon -os kisfilmek jók, csak ugyebár azokat már ismerjük), maguk az epizódok nagyon jól néznek ki így full HD -ben! Lassan megbarátkozok a fullos képpel is, és már alig várom, hogy jöjjön a hétvége és belevethessem magam újra az első évadba. :)

Érdekesség, hogy a Spark of Rebellion két részre van osztva a lemezen. A másik meglepi, amire ugyan számítottam de ennek ellenére kellemesen érintett, az a TFA második előzetese. Jó volt látni így teljes gyönyörűségében 5.1 -es hanggal. :)

Szóval első blikkre meg vagyok elégedve, hozza az utóbbi évek TCW kiadványainak színvonalát. Talán a hang az ami kicsit kevesebb, hisz az most "csak" DD5.1 -es. De ettől még marha jól szól. :) Simán megért 10 ezer forintot a kiadvány.

Gratulálok hozzá. Ami meglepett hogy csak 10000 ft volt. Ennyit simán megér. Itthon lenne vagy 25000 ft.

• 8 hónappal később...
  • 1 évvel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.