Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Nem 2 hét múlva? Ezt én csinálom. Sky nem tudom milyet szeretne, de ha TCW -t akkor nekem át kell változtatnom a témát.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Végül is lehet két TCW-s egymás után. Kizárt, hogy ugyanazok lennének a kérdések.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Végül is lehet két TCW-s egymás után. Kizárt, hogy ugyanazok lennének a kérdések. Majd meglátjuk mit akar Sky, és akkor majd megbeszéljük.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Jövőhét pénteken TCW kvíz lesz. Jaj de jó! Esetleg a 3. évad eddigi részeiből?
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Ezt én csinálom. Sky nem tudom milyet szeretne, de ha TCW -t akkor nekem át kell változtatnom a témát. Nem kell témát változtatnod. Az enyém nem TCW-s lesz. Legalábbis nem csak abból a témakörből lesznek a kérdések.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Jaj de jó! Esetleg a 3. évad eddigi részeiből? Igen abból lesz! Nem kell témát változtatnod. Az enyém nem TCW-s lesz. Legalábbis nem csak abból a témakörből lesznek a kérdések. Ok, akkor én csinálok egy TCW -s kvízt a harmadik évadból.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Szóval akkor nem árt ha az ember megnézi a harmadik szezon eddigi részeit megint?
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Szóval akkor nem árt ha az ember megnézi a harmadik szezon eddigi részeit megint? Ajánlott. De ha vágod fejből akkor nem muszáj.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Én nem játszom ezen a kvízen, de lehet, hogy a 21-ésen meg itthon sem leszek.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 8.14 éve Nem baj, játék az egész. Tudom, hiszen eddig sem a nagy esélyeim vonzottak ide.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve El ne felejtsétek, holnap TCW kvíz!! Én elfelejtettem. De most már eszemben van.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Én elfelejtettem. De most már eszemben van. Jól van. Elég nehéz lesz a kvíz. Bár aki fújja a TCW harmadik évadát annak annyira mégsem.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 13.14 éve Jól van. Elég nehéz lesz a kvíz. Bár aki fújja a TCW harmadik évadát annak annyira mégsem. Esély mindig van.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Ody, hánykor kezdődik nem pontosan a kvíz? Lehet, hogy várunk 20:45 -ig, de egyáltalán nem biztos. Ha mindenki itt lesz akkor pontosan kezdjük.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Hány kérdés lesz? Amennyi rész lement, azaz 12. Minden részből egy.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Visszatér a nagy bajnok! A bajnokság senkit nem tesz naggyá De elmúltak már azok az idők. Öreg vagyok, beteg is lettem. Vén és gyönge. Alkonyul fölöttem. Át kell adnom a helyem a fiatalabb nemzedéknek. Na jó, hagyjuk a poénkodást, kard ki kard!
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve A bajnokság senkit nem tesz naggyá De elmúltak már azok az idők. Öreg vagyok, beteg is lettem. Vén és gyönge. Alkonyul fölöttem. Át kell adnom a helyem a fiatalabb nemzedéknek. Na jó, hagyjuk a poénkodást, kard ki kard! Nagy meccsre számítok. Bár csak akkor ha jönnek a fiatalabb TCW tudorok is. Szerkesztve: 2011. Január 14.14 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.