Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Nekem is jó a 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Jövőhét pénteken TCW kvíz lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Nem 2 hét múlva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Nem 2 hét múlva? Ezt én csinálom. Sky nem tudom milyet szeretne, de ha TCW -t akkor nekem át kell változtatnom a témát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Végül is lehet két TCW-s egymás után. Kizárt, hogy ugyanazok lennének a kérdések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Végül is lehet két TCW-s egymás után. Kizárt, hogy ugyanazok lennének a kérdések. Majd meglátjuk mit akar Sky, és akkor majd megbeszéljük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Jövőhét pénteken TCW kvíz lesz. Jaj de jó! Esetleg a 3. évad eddigi részeiből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Ezt én csinálom. Sky nem tudom milyet szeretne, de ha TCW -t akkor nekem át kell változtatnom a témát. Nem kell témát változtatnod. Az enyém nem TCW-s lesz. Legalábbis nem csak abból a témakörből lesznek a kérdések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Jaj de jó! Esetleg a 3. évad eddigi részeiből? Igen abból lesz! Nem kell témát változtatnod. Az enyém nem TCW-s lesz. Legalábbis nem csak abból a témakörből lesznek a kérdések. Ok, akkor én csinálok egy TCW -s kvízt a harmadik évadból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Szóval akkor nem árt ha az ember megnézi a harmadik szezon eddigi részeit megint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Szóval akkor nem árt ha az ember megnézi a harmadik szezon eddigi részeit megint? Ajánlott. De ha vágod fejből akkor nem muszáj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. A 3. évados kvízen semmi esélyem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. A 3. évados kvízen semmi esélyem. Nem biztos az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. A 3. évados kvízen semmi esélyem. Nem baj, játék az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Én nem játszom ezen a kvízen, de lehet, hogy a 21-ésen meg itthon sem leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nem baj, játék az egész. Tudom, hiszen eddig sem a nagy esélyeim vonzottak ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. El ne felejtsétek, holnap TCW kvíz!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. El ne felejtsétek, holnap TCW kvíz!! Én elfelejtettem. De most már eszemben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Én elfelejtettem. De most már eszemben van. Jól van. Elég nehéz lesz a kvíz. Bár aki fújja a TCW harmadik évadát annak annyira mégsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Jól van. Elég nehéz lesz a kvíz. Bár aki fújja a TCW harmadik évadát annak annyira mégsem. Esély mindig van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Ody, hánykor kezdődik nem pontosan a kvíz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Ody, hánykor kezdődik nem pontosan a kvíz? Lehet, hogy várunk 20:45 -ig, de egyáltalán nem biztos. Ha mindenki itt lesz akkor pontosan kezdjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Hány kérdés lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Hány kérdés lesz? Amennyi rész lement, azaz 12. Minden részből egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Csak el ne felejtsem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Csak el ne felejtsem Visszatér a nagy bajnok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Visszatér a nagy bajnok! A bajnokság senkit nem tesz naggyá De elmúltak már azok az idők. Öreg vagyok, beteg is lettem. Vén és gyönge. Alkonyul fölöttem. Át kell adnom a helyem a fiatalabb nemzedéknek. Na jó, hagyjuk a poénkodást, kard ki kard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. (szerkesztve) A bajnokság senkit nem tesz naggyá De elmúltak már azok az idők. Öreg vagyok, beteg is lettem. Vén és gyönge. Alkonyul fölöttem. Át kell adnom a helyem a fiatalabb nemzedéknek. Na jó, hagyjuk a poénkodást, kard ki kard! Nagy meccsre számítok. Bár csak akkor ha jönnek a fiatalabb TCW tudorok is. Szerkesztve: 2011. Január 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Lassan kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Lassan kezdünk. Bizony. Hozom a bort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.