Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Nagy meccsre számítok. Bár csak akkor ha jönnek a fiatalabb TCW tudorok is. Akkor én ne jöjjek?
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Köszi Ody a kvízt, grat a nyertesnek és a pontszerzőknek. Most már teljesen belátom, hogy nem nekem való a TCW kvíz. A fiatalok gyorsabbak
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Köszi a kvízt. Ez az utolsó kérdés tetszett a legjobban. Gratula a nyertesnek, és a pontszerzőknek. De nem is volt eredményhirdetés...
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Köszi Ody a kvízt, grat a nyertesnek és a pontszerzőknek. Most már teljesen belátom, hogy nem nekem való a TCW kvíz. A fiatalok gyorsabbak Dzséjt nyert. Köszi a kvízt. Ez az utolsó kérdés tetszett a legjobban. Gratula a nyertesnek, és a pontszerzőknek. De nem is volt eredményhirdetés... Beraktam az eredményeket a topikba.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Dzséjt nyert. Igen, ezt kicsit benéztem Mindenesetre akkor sem nekem való a TCW kvíz
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Grat a nyertesnek és a többieknek, Ody-nak pedig köszi a kvízt. Egy hét múlva, ugyanitt, ugyanebben az időben, ugyanezen a fórumon...
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Gratulálok Dzséjtnek és a többi résztvevőnek! Dzséjt ez alkalomból megcsinálhatja az epi guide -ot. Remélem mindenki jól szórakozott. Szerintem egy ilyen kvízben a hangulat a legfontosabb, persze az eredmény mellett. Ezennel átadom a stafétát a következő kvízmesternek, Sky -nak.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Köszönet a remek kvízért , különösen a utolsó kérdésért , gratula mindenkinek
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Igen, ezt kicsit benéztem Mindenesetre akkor sem nekem való a TCW kvíz Te is jó voltál. Grat a nyertesnek és a többieknek, Ody-nak pedig köszi a kvízt. Egy hét múlva, ugyanitt, ugyanebben az időben, ugyanezen a fórumon... Majd ha kitaláltad mi lesz a neve, akkor szólj és megcsináljuk neki a topikot.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Dzséjt ez alkalomból megcsinálhatja az epi guide -ot. Marha jó, azt nyertem, hogy dolgozhatok? Félig kész van, attól függően, holnap milyen hangulatban leszek, elkészül a másik fele is
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Gratulálok Dzséjt. Mondjuk meg sem lepődtem hogy te nyertél. na de elég az ömlegésből, vár a Szökés.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Marha jó, azt nyertem, hogy dolgozhatok? Félig kész van, attól függően, holnap milyen hangulatban leszek, elkészül a másik fele is Majd Savage Opress segít.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Első vagy második kérdés, gyorsabban már nem is tudtam volna válaszolni, erre látom, hogy Dzséjt már válaszolt. Azt hiszem itt értettem meg, hogy miért írjátok azt, hogy ha Ő nincs akkor van esélye másoknak is.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Első vagy második kérdés, gyorsabban már nem is tudtam volna válaszolni, erre látom, hogy Dzséjt már válaszolt. Azt hiszem itt értettem meg, hogy miért írjátok azt, hogy ha Ő nincs akkor van esélye másoknak is. Viszont Te nagyon jó voltál megint, pedig ez csak a második kvízed!
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Viszont Te nagyon jó voltál megint, pedig ez csak a második kvízed! Köszi, elismerem a kvíz közepén jól ment.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Első vagy második kérdés, gyorsabban már nem is tudtam volna válaszolni, erre látom, hogy Dzséjt már válaszolt. Azt hiszem itt értettem meg, hogy miért írjátok azt, hogy ha Ő nincs akkor van esélye másoknak is. Na-na-na! Azért őt is meg lehet verni kvízben Viszont megjött a kedvem nekem is egy kvízt tartani valamikor. Természetesen a klasszikus trilógiából, mint eddig 2x. Időpontra kérek javaslatokat
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve A válaszok 90 %-áról fogalmam sem volt. Minden tcw epizódot csak egyszer nézek meg. A franc emlékszik már az első pár részre. Soha nem nézem meg többször őket azon elv miatt hogy SW-t csak eredetiben. De mivel kényszerhelyzet van mert Magyarországon nem játszák így kénytelen vagyok a leszedett nézni de csak egyszer. Most már legalább az első évad megvan eredetiben így többször is megnézhetem.,
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Na-na-na! Azért őt is meg lehet verni kvízben Viszont megjött a kedvem nekem is egy kvízt tartani valamikor. Természetesen a klasszikus trilógiából, mint eddig 2x. Időpontra kérek javaslatokat Dzséjtet megverni kvízben maga az esélytelenség, a valószínüsége meg a 0 ami ugye a lehetetlen.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Na-na-na! Azért őt is meg lehet verni kvízben Viszont megjött a kedvem nekem is egy kvízt tartani valamikor. Természetesen a klasszikus trilógiából, mint eddig 2x. Időpontra kérek javaslatokat Nagyszerű ötlet! Sky után csinálhatod is, azaz két hét múlva. Jó lesz úgy?
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Dzséjtet megverni kvízben maga az esélytelenség, a valószínüsége meg a 0 ami ugye a lehetetlen. Emlékeim szerint kolmilan, Ody, DJ Norbi, Karrde meg én is megvertük már kvízben
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Nagyszerű ötlet! Sky után csinálhatod is, azaz két hét múlva. Jó lesz úgy? Jó lesz, köszi címe: Episode IV-V-VI Kvíz - 3. rész
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Jó lesz, köszi címe: Episode IV-V-VI Kvíz - 3. rész Ok! Majd ha Sky eldöntötte mi lesz sz övének a címe, akkor fogom kreálni a tiédet is.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Nagyszerű ötlet! Sky után csinálhatod is, azaz két hét múlva. Jó lesz úgy? Ez jó, hogy minden héten kvíz, csak nehogy utána embertelenül sok idő teljen el a következőig. Persze tudom, hogy nem lehet folyamatosan kvízt gyártani.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Ez jó, hogy minden héten kvíz, csak nehogy utána embertelenül sok idő teljen el a következőig. Persze tudom, hogy nem lehet folyamatosan kvízt gyártani. A lehetőség adott. Bárki csinálhat kvízt akinek kedve van.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Ez jó, hogy minden héten kvíz, csak nehogy utána embertelenül sok idő teljen el a következőig. Pedig ez így szokott általában lenni Valaki kitalálja, hogy tart egy kvízt és emiatt a többieknek is kedvük támad hozzá (lsd. én most)
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve A lehetőség adott. Bárki csinálhat kvízt akinek kedve van. Úgy érzem meg lettem szólítva. De a viccet félretéve én még mindenképp várnék ezzel. Majd...
Hozzászólás ideje: 2011. Január 14.14 éve Úgy érzem meg lettem szólítva. De a viccet félretéve én még mindenképp várnék ezzel. Majd... Csinálhatsz Te is ha van kedved.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.