Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Majd ha kitaláltad mi lesz a neve, akkor szólj és megcsináljuk neki a topikot. A témája révén a "Mindent bele!' címre gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. A témája révén a "Mindent bele!' címre gondoltam. Ötletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 14. Emlékeim szerint kolmilan, Ody, DJ Norbi, Karrde meg én is megvertük már kvízben Akkor túldimenzionáltam Dzséjt tudását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Emlékeim szerint kolmilan, Ody, DJ Norbi, Karrde meg én is megvertük már kvízben Sőt, Obi1 is Én olyan vagyok, mint Anakin. Nem verhetetlen, csak a legjobb (Hm, a szerénységmutatóm ki se lengett ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Az utolsó kérdésre adott válaszokon jókat mulattam, főleg Pildi írt frappáns megoldásokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Az utolsó kérdésre adott válaszokon jókat mulattam, főleg Pildi írt frappáns megoldásokat Jó, hogynem játszottál mert akkor most meg akarnál verni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Eh... nem kell ahhoz ilyen indok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Eh... nem kell ahhoz ilyen indok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. (szerkesztve) Phobos, örülök a kvízednek. Azon legalább lesz némi esélyem. Bár ha az időtényezőt nézzük, akkor mégsem. Sky-én pedig csak akkor játszom, ha megígéri, hogy nem olyan kérdéseket fog feltenni, amilyen válaszokat tegnap adott időnként. Pl. Tantive IV CR-90... Borzasztó. Szerkesztve: 2011. Január 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. (szerkesztve) Az utolsó kérdésre adott válaszokon jókat mulattam, főleg Pildi írt frappáns megoldásokat Hát, valamivel fel kellett dobni a dolgot, hogy ne legyen keserű csalódottság bennem, amiért rászántam az időt, és mégsem sikerült egyetlen árva pontot sem szereznem. Bár az utolsó meg lehetett volna, ha előbb kapcsolok, mert miután senki nem tudta, határozottan gyanús volt, hogy a szokásos átverős kérdést kaptuk. Szerkesztve: 2011. Január 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Sky-én pedig csak akkor játszom, ha megígéri, hogy nem olyan kérdéseket fog feltenni, amilyen válaszokat tegnap adott időnként. Pl. Tantive IV CR-90... Borzasztó. Annyit elmondhatok, hogy nálam nem az "ujjgyakorlatos" kérdések lesznek túlsúlyban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Bár ha az időtényezőt nézzük, akkor mégsem. Ha valami jellemző az én kvízeimre, akkor nem ez az Viszont te is csinálhatnál egy kvízt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Sky-én pedig csak akkor játszom, ha megígéri, hogy nem olyan kérdéseket fog feltenni, amilyen válaszokat tegnap adott időnként. Pl. Tantive IV CR-90... Borzasztó. Nézd, egy igazi Star Wars rajongónak ütni-vágnia kell, hogy pl az Y-szárnyúakban 2 db Fabritech Anx-y nagy hatótávolságú iker-szenzor található, vagy éppen Arakyd Flex Tube proton-torpedó vetővel rendelkeznek, de megemlíthetném azt is, hogy a Z-95-ös 2 db Taim & Bak KX5 lézer ágyút használ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Nézd, egy igazi Star Wars rajongónak ütni-vágnia kell, hogy pl az Y-szárnyúakban 2 db Fabritech Anx-y nagy hatótávolságú iker-szenzor található, vagy éppen Arakyd Flex Tube proton-torpedó vetővel rendelkeznek, de megemlíthetném azt is, hogy a Z-95-ös 2 db Taim & Bak KX5 lézer ágyút használ Ez szép és jó, de azt meg tudod-e mondani, hogy mi volt a BTL-4A szériahibája, ami miatt harcban a fegyverzete egy része használhatatlanná vált? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Annyit elmondhatok, hogy nálam nem az "ujjgyakorlatos" kérdések lesznek túlsúlyban. Vajon ez most jó vagy rossz hír? Ha valami jellemző az én kvízeimre, akkor nem ez az Viszont te is csinálhatnál egy kvízt Na, majd egyszer, valami szép kerek évfordulóhoz kötve összeszedem magam, és csinálok. Nézd, egy igazi Star Wars rajongónak ütni-vágnia kell, hogy pl az Y-szárnyúakban 2 db Fabritech Anx-y nagy hatótávolságú iker-szenzor található, vagy éppen Arakyd Flex Tube proton-torpedó vetővel rendelkeznek, de megemlíthetném azt is, hogy a Z-95-ös 2 db Taim & Bak KX5 lézer ágyút használ Ezt nem kommentálom inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 15. Ez szép és jó, de azt meg tudod-e mondani, hogy mi volt a BTL-4A szériahibája, ami miatt harcban a fegyverzete egy része használhatatlanná vált? Az ionlövegek kalibrálására célzol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Az ionlövegek kalibrálására célzol? Jó helyen kapizsgálsz, de kérem szakzsargonnal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Holnap este kvíz, ne felejtsétek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Sajnos úgy alakult, hogy holnap nem tudok itt lenni. De Nektek jó szórakozást, és eredményes játékot kívánok. Majd utólag elolvasom, milyen jók is voltak a kérdések, na és persze a válaszok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Én természetesen jövök Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Remek. Akkor egy versenyző már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Remek. Akkor egy versenyző már van. Szerintem jönnek majd a többiek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Jó szórakozást mindenkinek, valószínűleg nem leszek itt holnap este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Jó szórakozást mindenkinek, valószínűleg nem leszek itt holnap este. Minden kvíz előtt beírod hogy nem leszel itt? Szerintem már mindenki tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Én itt leszek holnap is, jövő héten meg 100% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. (szerkesztve) jövő héten meg 100% Ezt el is várom ne feledje. A Többi vállakozó kedvű egyén pedig bevállalhatja az utána következő kvízeket. Nos? Ki lesz az a bátor? Szerkesztve: 2011. Január 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Én is itt leszek holnap este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Én is itt leszek holnap este. Ez a beszéd frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Holnap 20.30-tól elkezdem írni a válaszokat, akár lesz kérdés, akár nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Ez a beszéd frenkie. Péntek lesz, vesz az ember pár sört aztán nekiáll quizelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.