Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Amíg ti ráizgultatok, Bence nagy játékötleteire, amik amúgy nekem nagyon tetszenek, én suttyomban megcsináltam az első kvízemet, ami 10 kérdéses lesz. Hátha érdekel valakit. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 27 perccel korábban, Bence1997 írta: Februárban meg lesz tartva. Nem jeleztek sokan, hogy nekik jó -e a 3 dátum közül valamelyik - konkrétan hárman írtatok - szóval majd meglátjuk. Talán február 8, de ehhez tényleg egy pár ember visszajelzése kell. Ez teljesen kiment a fejemből, de érdekel a játék, bár a február 8 kicsit még messze van, de szerintem jó lehet! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 21 perccel korábban, Iqvi írta: Amíg ti ráizgultatok, Bence nagy játékötleteire, amik amúgy nekem nagyon tetszenek, én suttyomban megcsináltam az első kvízemet, ami 10 kérdéses lesz. Hátha érdekel valakit. Milyen kis perverz itt valaki. Természetesen érdekel, mint már korábban jeleztem, szeretném magam megmérettetni. Elképzelhető, hogy a tied előbb lesz megtartva, mint az enyém - sőt, eredetileg ez volt tervben - szóval 1 fő már van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 22 perccel korábban, Iqvi írta: Amíg ti ráizgultatok, Bence nagy játékötleteire, amik amúgy nekem nagyon tetszenek, én suttyomban megcsináltam az első kvízemet, ami 10 kérdéses lesz. Hátha érdekel valakit. Meg kell majd beszélni kié mikor jöjjön. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Eredetileg Iqvi kvíze jött volna, szerintem még most is előbb jöhet. Kis fun game a nagy meccs előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Beszéljétek meg, nekem mindegy. Majd szóljatok ha meg kell nyitni a topikokat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. @Iqvi: Lenne hozzád 1 kérdésem és egy javaslatom. A kérdésem az lenne, hogy milyen témakörökben gondolkozol? EU téma lesz inkább, vagy szerteágazóbb szegleteket is beleveszel? A javaslat a kvízek megtartásához kapcsolódnak: mivel jövőhétre tolódott a Podcast - ahol úgy tűnik szép számmal jelen leszünk - és korábban felvetettem a február 8. -át, úgy gondoltam, hogy ha megfelel, akkor megtarthatod az első kvízedet azon a napon. Én meg megtartom majd az azt követő hetek egyikén - most február 22 -ével szemezgetek, azon a héten jön ki a TCW, remek levezetés lenne egy játék mellécsapva. Mit gondolsz? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. 9 perccel korábban, Bence1997 írta: Lenne hozzád 1 kérdésem és egy javaslatom. A kérdésem az lenne, hogy milyen témakörökben gondolkozol? EU téma lesz inkább, vagy szerteágazóbb szegleteket is beleveszel? Hát főleg EU. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Hát főleg EU. Rendben, köszi. Igyekszek felkészülni rá. A másik akkor megfelel? Vagy mikor akarod megtartani? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 2020. 01. 26. - 16:06, Bence1997 írta: Vagy mikor akarod megtartani? Én két lehetőséget vetnék fel, vagy most hétvégén szombaton, vagy a jövőhét hétvége szombatján tartanám meg, estefelé. Akinek jó ez az időpont az írjon rám privátban. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Szerintem inkább ide írjanak, jobb mint a privát. Sajnos én az EU-ban abszolút nem vagyok otthon, így biztos kihagyom. Nincs értelme játszani. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem inkább ide írjanak, jobb mint a privát. Még kezdő vagyok, szivesen veszem a tanácsokat, akkor jöjjön ide. Amúgy itt egy lista, hogy honnan válogattam a kérdésekhez Star Wars, a Jason Aaron által írt füzetek Darth Vaderv1 (Kierron Gillen) Sötét Tanítvány (Christie Golden) Utóhatás trilógia ( Chuck Wendig) Elveszett csillagok(Claudia Gray) Rebels sorozat Alkony század (Alexander Freed) Szóval ezeket kell ismerni, vagy nagyon gyorsan Google-ozni, hogy megnyerjétek a versenyt. Esetleg folyamatosan konzultálni Dzséjttel. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Még kezdő vagyok, szivesen veszem a tanácsokat, akkor jöjjön ide. A kvízek megbeszélése mindig itt szokott lenni. Én jövőhéten itt tudok lenni. A mostani hétvége is jó nekem, bár ha minden jól megy, Riddick Podcastjében beszélgetünk majd a 9. epizódról. De a jövőhét nekem - egyelőre - teljesen megfelel. 15 perccel korábban, Iqvi írta: Star Wars, a Jason Aaron által írt füzetek Darth Vaderv1 (Kierron Gillen) Sötét Tanítvány (Christie Golden) Utóhatás trilógia ( Chuck Wendig) Elveszett csillagok(Claudia Gray) Rebels sorozat Alkony század (Alexander Freed) Ebből nekem majdnem mind perfect. Akkor a fő SW -ből ahogy látom csak az első 37 szám kell? Szééééép. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Ebből nekem majdnem mind perfect. Akkor a fő SW -ből ahogy látom csak az első 37 szám kell? Szééééép. Akkor te jó esélyekkel indulsz. A teljes Star Warst nem volt szívem rátok zúdítani. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Akkor te jó esélyekkel indulsz. A teljes Star Warst nem volt szívem rátok zúdítani. Kár. Mert akkor ultraelőnnyel indulhattam volna. Amúgy a felsoroltakból az utóhatás trilógia történetét nagyjából ismerem, az elveszett csillagok és az alkony század meg olyan, hogy bizonyos dolgokat ismerek belőlük és kb. ennyi. De a fő, hogy legyen egy pontom. @Ody Mandrell a Rebels se fog meg? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. A Rebels kevés ha a többiben nulla vagyok. Persze majd követni fogom. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. (szerkesztve) Rendben. @Iqvi 10 kérdés lesz? Vagy kicsit több? Más: A Galaxisfoglaló játékkal kapcsolatban megosztanék még további 2-3 apró információt továbbá javaslatot: 1. A nevezéskor mi legyen? A jelentkezőket besorsoljam valahová majd - szepik vagy köztársaságiak - vagy ti választotok majd? Nekem bármelyik megfelel. És természetesen vezetőt is kell majd választanotok, ha meglesz a végső lista. 2. A játék 79 kérdést tartalmaz. Nem kell megijedni, nem lesz feltéve mindegyik, csak próbáltam minél változatosabb kérdéseket összeírni. Olyan 25-40 kérdés között lesz szerintem a reális, persze ez rajtatok is fog múlni. 3. Nagyon úgy néz ki, hogy Február 22. -én nyélbe ütjük az üzletet! A nevezés ennek apropójából a február 10. -én kezdődő héten - tehát két hét múlva - elkezdődik. Szerkesztve: 2020. Január 27. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Ez a galaxisfoglaló meddig fog tartani? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: Rendben. @Iqvi 10 kérdés lesz? Vagy kicsit több? Igen 10. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a galaxisfoglaló meddig fog tartani? 8 -kor kezdünk, mint általában szokás. A területszerzés kb. 20 perces lesz. A hadjárat meg rajtatok fog állni. Ha sok kérdést kell feltennem, akkor egy kb. 2 órás játékra kell számítani. De ez tőletek fog majd függni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Én azt hittem hetekig tart, és minden hétvégén lesz egy forduló. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én azt hittem hetekig tart, és minden hétvégén lesz egy forduló. Még az kellene. Így is neccesen tudunk összehozni ilyen játékokat, ahol egy bizonyos limitszámú fórumozó részt tudna venni, hát mégha minden hétvégén lenne ilyen. De nem rossz ötlet. Ezt eredetileg is egy sima szombatra terveztem. Mondjuk ennek - ha sikeres lesz - jön a folytatása. Valamikor. Kezdetben minden évben szerettem volna egy ilyet, de lehet ebből évente két esemény lesz. Majd meglátjuk. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én két lehetőséget vetnék fel, vagy most hétvégén szombaton, vagy a jövőhét hétvége szombatján tartanám meg, estefelé. Nekem előreláthatólag jó a most szombat este. A jövőhétről még nem tudom biztosan. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Skyon kívül valaki ráér még szombaton a kvízre? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Én ráérek de szerintem mint néző csak. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Én ráérnék, de egy ennyira "EU-heavy" kvízben Odyhoz hasonlóan labdába se rúgnék 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 34 perccel korábban, Yoda József írta: Én ráérnék, de egy ennyira "EU-heavy" kvízben Odyhoz hasonlóan labdába se rúgnék Azért tegyél egy próbát. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Amúgy, ha többeknek lenne jó a jövő szombat, felőlem átrakhatjuk. Az esetben igyekszem úgy alakítani a jövő hetet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Nekem is jó lenne a szombat, de a jövő szombatin mindenképpen ott tudnék lenni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Nekem az is jó. Lehet akkor is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.