Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A tejcsarnok, Aayla Secura az ötödik lett (mielőtt még megkérdeznétek ). Pont akartam kérdezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi mellékszereplő -Christopher Lee (Count Dooku, EP2-3) -Ian McDiarmid (Palaptine/Darth Sidious, Ep1-6) -Peter Cushing (Tarkin, Ep4) -Samuel L. Jackson (Mace Windu, Ep1-3) -Sir Alec Guinnes (Obi-Wan Kenobi, Ep4-6) -Temuera Morrison (Jango Fett, EP2) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam Aaylaé a tiszteletbeli fénykard. Jaja... egyébként ennek a kijelentésnek van egy kissé bujtatott erotikus áthallása, de ne menjünk bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi mellékszereplő -Christopher Lee (Count Dooku, EP2-3) -Ian McDiarmid (Palaptine/Darth Sidious, Ep1-6) -Peter Cushing (Tarkin, Ep4) -Samuel L. Jackson (Mace Windu, Ep1-3) -Sir Alec Guinnes (Obi-Wan Kenobi, Ep4-6) -Temuera Morrison (Jango Fett, EP2) Sir Alec! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jaja... egyébként ennek a kijelentésnek van egy kissé bujtatott erotikus áthallása, de ne menjünk bele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez a "nagy öregek" versenye! Nálam Alec valóban örök életű lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát én anno ezt irtam: "Ian McDiarmind (Naggyon meglennék lepve, ha nem ő nyerne ebben a kategóriában )" És ezt tartom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi mellékszereplő Ian Utána Lee vagy Alec Guinnes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi mellékszereplő -Christopher Lee (Count Dooku, EP2-3) -Ian McDiarmid (Palaptine/Darth Sidious, Ep1-6) -Peter Cushing (Tarkin, Ep4) -Samuel L. Jackson (Mace Windu, Ep1-3) -Sir Alec Guinnes (Obi-Wan Kenobi, Ep4-6) -Temuera Morrison (Jango Fett, EP2) Hát sztem ez egyértelmű lesz! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ian McDiarmid Ep1-2-3-5-6 alapján, szvsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem annyi a különbség Mrs és Miss Skywalker közt, h Natalie három flmje közelebbi emlék... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jaja... egyébként ennek a kijelentésnek van egy kissé bujtatott erotikus áthallása, de ne menjünk bele Nem akartam már így mondani :D Sir Alec Guiness!!! vagy Ian McDiarmid!!!!! Na ki lesz a befutó? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát sztem ez egyértelmű lesz! :D IAN!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi mellékszereplő Ian McDiarmid (EP1-6) Kb. annyira lealázta a mezőnyt, mint a Köztársaságot a filmekben. A második Alec Guinnes is 42 ponttal van lemaradva tőle. Ez talán jól érzékelteti, ki most az abszolút kedvenc rajongói körökben. Nagy valószínűséggel az EPIII-as alakítása nagyot dobott renoméján, hisz zseniálisan adja a gonosz sith nagyurat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jaja... egyébként ennek a kijelentésnek van egy kissé bujtatott erotikus áthallása, de ne menjünk bele Hát ne is, amire gondoltam, mikor ezt bepötyögtem, arra bőven ráverhető a piros 18-as karika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. IGEN, IGEN, IGEN!!!! Gratula! Megérdemelte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb férfi mellékszereplő Ian McDiarmid (EP1-6) Kb. annyira lealázta a mezőnyt, mint a Köztársaságot a filmekben. A második Alec Guinnes is 42 ponttal van lemaradva tőle. Ez talán jól érzékelteti, ki most az abszolút kedvenc rajongói körökben. Nagy valószínűséggel az EPIII-as alakítása nagyot dobott renoméján, hisz zseniálisan adja a gonosz sith nagyurat. Hát ő sem rossz választás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ő nyert a legsimábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ian McDiarmid (EP1-6) Ez volt az egyetlen amiben 100%-ig biztos voltam. Simán ráraktam volna a DVD-gyüjteményemet is, hogy ő fog nyerni. Egyszerüen hiába irtózatosan jó a többi is, nem ellenfelek a Császárnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én egy kicsit csalódott vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Remek színész, én neki adtam a 6 pontot, de az örök kedvenc akkor is Sir Alec lesz Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ő nyert a legsimábban. Nem hiába mondtam h "Hát sztem ez egyértelmű lesz" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát igen, nem volt kétséges!! A Saga legjobb színésze Ewan mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A következő díj miatt nagyon izgulok.Hajrá Ewan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula, Emperor! Gratula, Darth Sidious! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Remélem a pulzusszám már az egekben jár. Most jön ugyanis: Legjobb férfi főszereplő -David Prowse (Darth Vader, EP4-6) -Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi, EP1-3) -Harrison Ford (Han Solo, EP4-6) -Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader, EP2-3) -Liam Neeson (Qui-Gon Jinn, EP1) -Mark Hamill (Luke Skywalker, EP4-6) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam Hayden lett az első és Ewan a második. Ennyit elárulok :D Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. go EWAN go go go! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát ne is, amire gondoltam, mikor ezt bepötyögtem, arra bőven ráverhető a piros 18-as karika OFF A kiemelt jelző egy igazi Freud-i elszólás asszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem Ewan simán nyeri.Ő a legkiemelkedőbb közülük, nem hiába járt olyan jó Brit színészttanodába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.