Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ewan McGregor (EP1-3)

Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel.

Ezért nekem leesett az állam, mikor láttam a Trainspottingot!

Mikor összeszarta magát azt mondtam: Ez lesz a Jedi lovag?! :D:D

Hozzászólás ideje:
Egy nagyon érdekes és fontos kategória:

Legjobb Forgatókönyv

EPI

EPII

EPIII

EPIV

EPV

EPVI

Hát erre kíváncsi leszek. Még csak tippem sincs. :D

Hozzászólás ideje:

Legjobb forgatókönyv

Revenge of the Sith

Szép és legfőképp sima győzelmet aratott a harmadik rész. Ebben a jelölésben nem tudott revansot venni a Birodalom Visszavág. Harminc (!!) pontos verést kapott. A különbség meglepően nagy. Érdekesség, hogy az AOTC végzett a harmadik helyen.

Lucas egyértelműen a harmadik filmre építette előzménytrilógiáját, annak kellett a legnagyobbat durrania. Megcsinálta! Vajon segítettek-e neki a megírásában? Erről sok pletyka kering...és máig sem tudni bizonyosat.

Hozzászólás ideje:
Sztem AOTC!!!!HAJRÁ AOTC, TE FOGSZ GYŐZNI!!!!

Most így utólag belegondolva a szavazásnak ezt a részét azt hiszem kicsit elsiettem. :D:D

Hozzászólás ideje:
Most így utólag belegondolva a szavazásnak ezt a részét azt hiszem kicsit elsiettem. :D:o

De attól még az győzött amelyikre szavaztam! :D:D

Hozzászólás ideje:
Legjobb forgatókönyv

Revenge of the Sith

Szép és legfőképp sima győzelmet aratott a harmadik rész. Ebben a jelölésben nem tudott revansot venni a Birodalom Visszavág. Harminc (!!) pontos verést kapott. A különbség meglepően nagy. Érdekesség, hogy az AOTC végzett a harmadik helyen.

Lucas egyértelműen a harmadik filmre építette előzménytrilógiáját, annak kellett a legnagyobbat durrania. Megcsinálta! Vajon segítettek-e neki a megírásában? Erről sok pletyka kering...és máig sem tudni bizonyosat.

Elég jó lett a ROTS forgatókönyve... De egy kis segítség még Lucasnak sem szégyen :D

:D

Hozzászólás ideje:

Na ezen meglepődtem!!!Egyébként Ody még több pontos győzelme lett volna, mert én véletlenül nem a 2. hanem a 4. helyre tettem a filmet.

Hozzászólás ideje:
Revenge of the Sith

Helyes! Helyes!

Én a másodiknak jelöltem... az elsőre az ep.4-et raktam. Ez volt mindennek a kiindulópontja, ez készült 7-8 éven át... ha ez nem tud jó origoul szolgálni az elözményeknek és a folytatásoknak, akkor döl az egész... de tudott!

Viszont az ep.3 a nagy végső kocka... szintén óriási teher volt, hisz ha itt nem füzödik jól össze a történet, akkor könnyen az egész Saga megszenvedheti... de Lucas parádésan vart el minden szálat :D

Hozzászólás ideje:

Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története. Az ep3 voltaképpen már készen volt, csak meg kellett írni (igaz, ezt mesterien csinálta). A szálakat elkötni már sokkal kisebb feladat, mint megteremteni egy lélegző világot, jó történettel, ami összeköti majd az ep1 csiricsáré világát az ep3 háború súlytotta világával. És mellesleg egy háborút kitörni sem könnyű dolog. Szóval szvsz az ep2 jobb forgkönyvvel rendelkezik.

Ellenben az ep3 a szálak el- és összekötésében mesteriet alkot, a jelenetek megkomponálása és a párbeszédek fantasztikusak, így megérdemlten kapja a díjat. :D:D

Hozzászólás ideje:
Akárki segített, jól tette. És most a művet díjazzuk ugye, nem az alkotót... vagyis őt csak közvetve.

Ígyvan!

Már csak a legjobb film kategória maradt hátra..Vajon ki a jelöltek? :D

Hozzászólás ideje:
Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története. Az ep3 voltaképpen már készen volt, csak meg kellett írni (igaz, ezt mesterien csinálta). A szálakat elkötni már sokkal kisebb feladat, mint megteremteni egy lélegző világot, jó történettel, ami összeköti majd az ep1 csiricsáré világát az ep3 háború súlytotta világával. És mellesleg egy háborút kitörni sem könnyű dolog. Szóval szvsz az ep2 jobb forgkönyvvel rendelkezik.

Ellenben az ep3 a szálak el- és összekötésében mesteriet alkot, a jelenetek megkomponálása és a párbeszédek fantasztikusak, így megérdemlten kapja a díjat. :D:D

Hát sztem az EP2 már csak a romantikus dialógok miatt sem nyerhetett :D

Hozzászólás ideje:
Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története.

Egyetértek!

Ráadásul a Sitheknél, korántsem ment minden zökkenő mentesen. Ami a végső sztorit illeti.

Hozzászólás ideje:
Ígyvan!

Már csak a legjobb film kategória maradt hátra..Vajon ki a jelöltek? :D

:D Jöjjön mááááár!!! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.