yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Negyedik lett. Asszem elájultam volna ha ő nyeri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ewan McGregor (EP1-3) Személyszerint anno nagyon örültem annak, hogy Obi-Wan szerepére a tehetséges és nagyon szimpatikus skót színészt kérték fel. Ezért nekem leesett az állam, mikor láttam a Trainspottingot! Mikor összeszarta magát azt mondtam: Ez lesz a Jedi lovag?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egy nagyon érdekes és fontos kategória: Legjobb Forgatókönyv EPI EPII EPIII EPIV EPV EPVI Hát erre kíváncsi leszek. Még csak tippem sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ep2! Ep2! Ep2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ezért nekem leesett az állam, mikor láttam a Trainspottingot!Mikor összeszarta magát azt mondtam: Ez lesz a Jedi lovag?! A herkafüggő Obi-Wan Kenobi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Asszem elájultam volna ha ő nyeri Baj van Qui-Gon Jinnel??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ep2! Ep2! Ep2! Úgy legyen! Úgy legyen! Úgy legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sztem AOTC!!!!HAJRÁ AOTC, TE FOGSZ GYŐZNI!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem ne az győzzőn... de csak nagyon halkan jegyzem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Baj van Qui-Gon Jinnel??? Sorry, Haydenre gondoltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb forgatókönyv Revenge of the Sith Szép és legfőképp sima győzelmet aratott a harmadik rész. Ebben a jelölésben nem tudott revansot venni a Birodalom Visszavág. Harminc (!!) pontos verést kapott. A különbség meglepően nagy. Érdekesség, hogy az AOTC végzett a harmadik helyen. Lucas egyértelműen a harmadik filmre építette előzménytrilógiáját, annak kellett a legnagyobbat durrania. Megcsinálta! Vajon segítettek-e neki a megírásában? Erről sok pletyka kering...és máig sem tudni bizonyosat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula Sithek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sztem AOTC!!!!HAJRÁ AOTC, TE FOGSZ GYŐZNI!!!! Most így utólag belegondolva a szavazásnak ezt a részét azt hiszem kicsit elsiettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sorry, Haydenre gondoltam... Na azé' Mondjuk akkor én is beájultam volna. Bár az ep3-ban jól játszik, se Haydent, se Anakint nem kedvelem különösebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Most így utólag belegondolva a szavazásnak ezt a részét azt hiszem kicsit elsiettem. De attól még az győzött amelyikre szavaztam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez engem meglep! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb forgatókönyv Revenge of the Sith Szép és legfőképp sima győzelmet aratott a harmadik rész. Ebben a jelölésben nem tudott revansot venni a Birodalom Visszavág. Harminc (!!) pontos verést kapott. A különbség meglepően nagy. Érdekesség, hogy az AOTC végzett a harmadik helyen. Lucas egyértelműen a harmadik filmre építette előzménytrilógiáját, annak kellett a legnagyobbat durrania. Megcsinálta! Vajon segítettek-e neki a megírásában? Erről sok pletyka kering...és máig sem tudni bizonyosat. Elég jó lett a ROTS forgatókönyve... De egy kis segítség még Lucasnak sem szégyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na ezen meglepődtem!!!Egyébként Ody még több pontos győzelme lett volna, mert én véletlenül nem a 2. hanem a 4. helyre tettem a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elég jó lett a ROTS forgatókönyve... De egy kis segítség még Lucasnak sem szégyen Szerintem is segítettek neki, bár fene tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Revenge of the Sith Helyes! Helyes! Én a másodiknak jelöltem... az elsőre az ep.4-et raktam. Ez volt mindennek a kiindulópontja, ez készült 7-8 éven át... ha ez nem tud jó origoul szolgálni az elözményeknek és a folytatásoknak, akkor döl az egész... de tudott! Viszont az ep.3 a nagy végső kocka... szintén óriási teher volt, hisz ha itt nem füzödik jól össze a történet, akkor könnyen az egész Saga megszenvedheti... de Lucas parádésan vart el minden szálat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egyébként: Gratula Sithek!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Akárki segített, jól tette. És most a művet díjazzuk ugye, nem az alkotót... vagyis őt csak közvetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története. Az ep3 voltaképpen már készen volt, csak meg kellett írni (igaz, ezt mesterien csinálta). A szálakat elkötni már sokkal kisebb feladat, mint megteremteni egy lélegző világot, jó történettel, ami összeköti majd az ep1 csiricsáré világát az ep3 háború súlytotta világával. És mellesleg egy háborút kitörni sem könnyű dolog. Szóval szvsz az ep2 jobb forgkönyvvel rendelkezik. Ellenben az ep3 a szálak el- és összekötésében mesteriet alkot, a jelenetek megkomponálása és a párbeszédek fantasztikusak, így megérdemlten kapja a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Akárki segített, jól tette. És most a művet díjazzuk ugye, nem az alkotót... vagyis őt csak közvetve. De még az is lehet, hogy egyedül írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Akárki segített, jól tette. És most a művet díjazzuk ugye, nem az alkotót... vagyis őt csak közvetve. Ígyvan! Már csak a legjobb film kategória maradt hátra..Vajon ki a jelöltek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egyébként:Gratula Sithek!!!! Csatlakozom! Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története. Az ep3 voltaképpen már készen volt, csak meg kellett írni (igaz, ezt mesterien csinálta). A szálakat elkötni már sokkal kisebb feladat, mint megteremteni egy lélegző világot, jó történettel, ami összeköti majd az ep1 csiricsáré világát az ep3 háború súlytotta világával. És mellesleg egy háborút kitörni sem könnyű dolog. Szóval szvsz az ep2 jobb forgkönyvvel rendelkezik.Ellenben az ep3 a szálak el- és összekötésében mesteriet alkot, a jelenetek megkomponálása és a párbeszédek fantasztikusak, így megérdemlten kapja a díjat. Hát sztem az EP2 már csak a romantikus dialógok miatt sem nyerhetett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története. Azért nagyon szép az a harmadik hely is! Vigasztaljon, hogy lenyomta a Birodalmat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Picit szomorú vagyok most, mert szvsz a Klónoknak van a legjobb története. Egyetértek! Ráadásul a Sitheknél, korántsem ment minden zökkenő mentesen. Ami a végső sztorit illeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ígyvan! Már csak a legjobb film kategória maradt hátra..Vajon ki a jelöltek? Jöjjön mááááár!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.