Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Meg hogy a gyerekek azzal nyugtatják a szüleiket hogy ne féljenek, mert jön Obi-Wan és Anakin...Meg hogy mindenki rájuk akar hasonlítani... Obi a jobb....! Szerintem az OK, hogy az idősebbek csak izgulgatnak a fiatalok meg várják hogy az ügyeletes szuperhősök mikor jönnek már... valahogy tetszik, mint jellemrajz mindkét korosztályról:) Ani a jobb...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Nekem nagyon tetszik, amit a könyv eleje ír a két hősről (innen jött az ihlet A Köztársaság hősei poszteremhez, ami egy kicsit kibővült a készítés során ). Az átlagpolgárok számára tényleg ilyenek lehetnek, ezt teljesen el tudom fogadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 8. Nekem nagyon tetszik, amit a könyv eleje ír a két hősről (innen jött az ihlet A Köztársaság hősei poszteremhez, ami egy kicsit kibővült a készítés során ). Az átlagpolgárok számára tényleg ilyenek lehetnek, ezt teljesen el tudom fogadni. Nekem is bejön ez a felvezetés, főleg azért, mert az EPIV-ben, Obi elmondása alapján pont ilyennek képzeltem a "glory days"-t... Kár, hogy a filmben ez annyira nincs érzékeltetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Darth vader az eggyetlen élo szereplő a Storyban aki mind a 6 részben benne van meg Artu és C3po is de ők nem élők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Nekem nagyon tetszik, amit a könyv eleje ír a két hősről (innen jött az ihlet A Köztársaság hősei poszteremhez, ami egy kicsit kibővült a készítés során ). Az átlagpolgárok számára tényleg ilyenek lehetnek, ezt teljesen el tudom fogadni. Erről az Ep 3 első tralierjének az eleje jut eszembe amikor Obi arrol beszél Lukenak hogy a Régi köztársaságban a Jedilovagok voltak béke és az igazság örző emberöltők ezrén át Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Darth vader az eggyetlen élo szereplő a Storyban aki mind a 6 részben benne van No meg Obi-Wan Kenobi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bilbringi Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. No meg Obi-Wan Kenobi. Neeem, ő az EPV-ben és VI-ban már nem élő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. És van olyan élő, akiről tudjuk, hogy a háttérben ott van, csak nem látjuk valamelyik filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Yoda. Palpi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Yoda. Palpi. Yoda nincs benne a 4. ben És Palpi sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Yoda nincs benne a 4. benÉs Palpi sem De a háttérben ott kavarculnak! Palpi legalábbis. Épp akkor oszlatja fel a Szenátus maradékát. Yoda meg meditál az Erő humorérzékén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. De a háttérben ott kavarculnak! Palpi legalábbis. Épp akkor oszlatja fel a Szenátus maradékát. Yoda meg meditál az Erő humorérzékén. De nem erről volt szó. Ennyi erővel benne van Qui-Gon is, aki figyeli őket az Erő honából... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. De nem erről volt szó. Ennyi erővel benne van Qui-Gon is, aki figyeli őket az Erő honából... Így igaz. Jabba is benne lehetne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Így igaz.Jabba is benne lehetne... Akkor én is, mert bekapcsoltam a DVD-t.Ha nem tenném be a VI.részt akkor Luke nem tudja a jó oldalra téríteni az apját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Jabba igen. Qui-gon viszont csak a prequelt asszisztája végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. az epVI-ban, amikor Palpatine megérkezik a második halálcsillagra, és elbeszélget Vaderrel, akkor Vader mesternek szólítja Palpatine-t. De ott volt Jerjerrod moff is, meg Palpi néhány talpnyalója. Akkor hát lehet, hogy néhány főember sejtette, hogy Palpatine is erőhasználó ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. ja és persze azt még nem is említettem, hogy ugyanebben a jelenetben Jerjerrodék előtt Palpatine és Vader arról beszélnek, hogy Luke-ot át kellene téríteni a sötét oldalra. Szerintem azért néhány eléggé magasrangú birodalmi tudhatta Vaderről és Palpiról, hogy ők ketten Sith-ek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. (szerkesztve) Volt erről szó korábban, már nem is melékszem miben egyeztünk ki. Szerintem nem tudták a legtöbben. Ez alól pl. kivétel volt Tarkin. De lehet, hogy a sithekről ő se tudott, mert Vadert Jediként emlegeti az EPIV-ben. Szerkesztve: 2006. Július 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. De lehet, hogy a sithekről ő se tudott, mert Vadert Jediként emlegeti az EPIV-ben. Hoppá. Ott a pont! Nagyon ott a pont.... az Ep4 könyv változatban már benne van a Sith szó, Vaderre értelmezve, tehát tuti nem utólag találtak rá "valami találóbbat" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Hoppá, elméletem támadt: Tarkin azt monda, "Ön a vallásuk utolsó hírmondója, barátom." Anakin valószínűleg úgy lett híre-hírhedt, hogy az egyetlen Jedi, aki hűséges maradt Palpatine-hoz. Tehát a köznép is tudja, hogy Darth Vader = Anakin Skywalker, vagyis köznép alatt ezúttal a magasabb rangú embereket értem, egy Oola nem biztos, hogy tudja. Az, hogy az Uralkodót Vader mesternek szólítja, nem feltétlenül Sith-Jedi féle mester-tanítványság lehet, hiszen az ep3-ban Mad Amedda is mesternek szólította Palpatine-t, mikor az parancsot adott neki, hogy hívja a hajóját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Volt erről szó korábban, már nem is melékszem miben egyeztünk ki. Szerintem nem tudták a legtöbben. Azt hiszem, abban, hogy szinte senki nem tudta, hogy az Uralkodó Sith, Anakin=Vader, stb. Azt hiszem, én voltam az ellentábor (vagyis szerintem vannak jó néhányan, akik ezeket tudták) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 21. Dzséjt: igen, mások is szólíthatják mesternek Palpatine-t, pl. Mas Amedda, de ebben a jelenetben (ep.VI) Palpatine és Vader arról is beszélnek, hogy hogy állítsák át Luke-ot az Erő sötét oldalára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 22. Igen, de Jerjerodnak valószínűleg fogalma sem volt miről beszélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Na szerintem itt folytathatjuk, hogy Ben mit mondott el Owenéknek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Az az érdekes, hogy ha csak a klasszikus trilógia filmjeit nézzük, akkor nem derül ki igazán, hogy Obi-van tehet Vader sérüléseiről. Én csak a klasszikus trilógia képes enciklopédiájából tudtam meg (valamikor 1999-ben), hogy Darth Vader kinek köszönhette sérüléseit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. persze azért a IV., V., VI. részből azért erősen sejteni lehetett, hogy ki a felelős abban, hogy Vader emberi roncs lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Kellett neked megnézni azt a Képes Enciklopédiát? Mekkora meglepetés lett volna már az ep3 vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Amint James Luceno Sötét nagyúr c. könyvéből kiderül a nép úgy tudta, hogy Anakin meghalt a Jedi Templom ostroma alatt, melyet "Darth Vader" vezetett. Valószínűleg azt nem tudták, hogy Vader honnan bukkant elő, bár lehet, hogy a könyvből erre is választ kapunk. Nekem úgy tűnik, hogy az Uralkodón kívül Tarkin volt az, aki valamennyit tudott Vader korábbi életéről. Legalábbis ahogyan a New Hope-ból kiderült, ő tudta, hogy Vader egykor Jedi volt, de semmi többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Amint James Luceno Sötét nagyúr c. könyvéből kiderül a nép úgy tudta, hogy Anakin meghalt a Jedi Templom ostroma alatt, melyet "Darth Vader" vezetett. Valószínűleg azt nem tudták, hogy Vader honnan bukkant elő, bár lehet, hogy a könyvből erre is választ kapunk. Nekem úgy tűnik, hogy az Uralkodón kívül Tarkin volt az, aki valamennyit tudott Vader korábbi életéről. Legalábbis ahogyan a New Hope-ból kiderült, ő tudta, hogy Vader egykor Jedi volt, de semmi többet. Szerintem is így logikus. Ha jól emlékszem kezdetben még az "Uralkodó saját Grievous tábornokának" is hívták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Nekem úgy tűnik, hogy az Uralkodón kívül Tarkin volt az, aki valamennyit tudott Vader korábbi életéről. Igen...meg Obi-Wan, Yoda, Owen, Beru, Organa és társaik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.