csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Nahát, sosem esett le az android abc! És Fassbender szerepéről azt hittem, hogy szerepe a David-fejhez kötődik majd, esetleg egy új testet kap. Új modell? Ez új. Új néven? ez meg sz@r.. Peter Weyland visszatérését meg mi indokolja és hogy teszik lehetővé? Aggódom a Covenant miatt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Aggódom a Covenant miatt.. Eddig olyan lelkes voltál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. (szerkesztve) Eddig olyan lelkes voltál Szeretem az Alien-univerzumot. És szeretném, ha a Covenant visszaterelné a helyes útra. Jóval lejjebb immár be lett rakva egy olyan sztorivázlat, ami még a Prometheus fényén is emelhet. Az is kellene a Covenantba és persze minél kevesebb baromság és jól működő, jól kivitelezett ötletek és történet is. Szerkesztve: 2016. Október 31. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Neill Blomkamp-ról egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan vacakot csinálna, ami nézhetetlen lenne. Nekem eddig mindegyik filmje tetszett (Igen, a Chappie is). Igazi szerzői filmes, nem hétköznapi történetekkel. Szerintem jó lesz, bár a lény életciklusának baszogatása nem kellene, mert akkor olyan lesz mint a negyedik rész. De a negyedik rész is jó volt kb. az első 3/4 óráig a maga nemében, mert voltak benne normálisan szaporodó idegenek is. Én nem látom olyan borúsnak a helyzetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Öööö... Ezt Ridley Scott rendezi. Neill Blomkamp a következő Alien filmet kapja meg, ha a Covenant sikeres lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. (szerkesztve) ha a Covenant sikeres lesz Szerkesztve: 2016. Október 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Neill Blomkamp-ról egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyan vacakot csinálna, ami nézhetetlen lenne. Pedig szerintem a District 9-on kívül csak ilyet csinált. Szerintem a Covenant sikerétől már semmi sem függ, kétlem, hogy az Elysium szolid és a Chappie kolosszális bukása és a bejelentést követő negatív kritikák után Blomkamp Alien 5-je valaha is zöld utat fog kapni. Eleve már gáz, hogy a 60 éves Michael Biehnt és a 67 éves Sigourney Weavert bele akarják szuszakolni Hicks és Ripley szerepébe, de mire egyáltalán elindulnának a forgatási munkálatok, Weaver már 70 éves is lehet. És ha a Covenant sikeres lesz, akkor tuti, hogy azt fogják folytatni. Ami részemről rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Dzséjt, rád sem ismerek. A Fox-ról beszélünk és te logikus gondolkodást vársz tőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Dzséjt, rád sem ismerek. A Fox-ról beszélünk és te logikus gondolkodást vársz tőlük Tényleg... nem szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. (szerkesztve) Öööö... Ezt Ridley Scott rendezi. Neill Blomkamp a következő Alien filmet kapja meg, ha a Covenant sikeres lesz Az idő megállt nálam. Bocs, le vagyok maradva néhány story board-al, amin még Hicks, meg a többiek vannak. Szerkesztve: 2016. Október 31. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Szerintem is törlendő a Blomkamp projeckt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Lelépett a zeneszerző, így Ridleynek új ember után kell néznie. Kíváncsi vagyok, miért küldték el Harry Gregson Willimast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Azért lépett le, mert... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. (szerkesztve) Lehet.. Bár a zenészek sokáig bírták a berakott példában! Szerkesztve: 2016. November 2. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 2. Bár a zenészek sokáig bírták a berakott példában! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 12. Jake, hogy-hogy még nem hoztad le az év hírét, hogy a nagyszerűnek ígérkező Alien 5-ben talán Bishop is visszatér Lance Henriksen megformálásában? Mondjuk nagyon jó lenne az időközben megöregedett, 80 éves Bishop androidot látni. Istenem, kérlek, kegyelmezz, jelentésk már be, hogy sosem készülhet el a Blomkamp-féle Alien 5, mert ekkora f*szságot már a Fox sem mer kiadni. :clap2: Inkább adják oda a jogokat Scottnak, hadd csináljon még hat Prometheus-folytatást... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Áttolták a premiert májusra. Ennek örömére itt a teaser poszter. A trailer hamarosan érkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Nagyon bejövős poszter. Szerintem "egyszerű de nagyszerű" kategóriás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Nagyon jó poszter, végre egy xenomorph pofája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Nagyon tetszik! "Fuss" -óriási! Eszerint előbb lesz? Nyugtassatok meg; 2017 május ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Hát ez nagyszerű poszter. Van egy olyan érzésem akármilyen lesz is a film pénzügyileg hatalmas siker lesz. Mindenképp nagyobb mint a prometheus. Ez mégiscsak egy alien film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Nyugtassatok meg; 2017 május ugye? 2018 május. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. 2018 május. Jól van na! De Jake úgy fogalmazott, hogy "áttolták". Az nem szinonimája az "előrehozták"-nak. Az imdb-n meg még nincs átírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. És szerinted poszterrel reklámoznák, meg beharangoznának egy trailert, ha nem 2017. május 19-én hanem 2018-ban jönne a film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. (szerkesztve) És szerinted poszterrel reklámoznák, meg beharangoznának egy trailert, ha nem 2017. május 19-én hanem 2018-ban jönne a film? Szerintem szerintem.. Hát mi van úgy, ami "szerintem" van? Semmi. ezért jobb kérdezni. "tökömsetuggya" alapon.. Egyébként ez azt jelenti, hogy nagyon jól állnak nem? Ez azért nem sűrűn van..Mármint előrehozott premier..vagy? Szerkesztve: 2016. November 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Egyébként ez azt jelenti, hogy nagyon jól állnak nem? Ez azért nem sűrűn van..Mármint előrehozott premier..vagy? Nem feltétlenül azért van ez mert jól állnak. Az ilyen előrehozatlak leginkább üzleti és marketing okok miatt van de nyilván feltétele hogy jól is álljanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Nem feltétlenül azért van ez mert jól állnak. Az ilyen előrehozatlak leginkább üzleti és marketing okok miatt van de nyilván feltétele hogy jól is álljanak. Talán féltek valamivel összeereszteni nyáron? Mik lesznek akkor? De, ej ha az ep8 májusban lett volna, most biztos nem így döntenének.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. (szerkesztve) Talán féltek valamivel összeereszteni nyáron? Mik lesznek akkor? Itt szerintem egész jól fel vannak sorolva a jövő évi muvik. Szerkesztve: 2016. November 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Itt szerintem egész jól fel vannak sorolva a jövő évi muvik. Valóban! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.