Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Március 7-étől nemhogy az egész "The Lost Missions" lesz elérhető, de az összes többi évad is. Nem kell várni mindig a következő hétvégére, hanem készen kapjuk mind a 13 részt, ezért is várom meg, hogy egyben meg tudjam lesni. :)

Ebből egy 6. évad maraton lesz akkor :D

Hozzászólás ideje:

Vajon péntek 0:01 -től elérhető lesz a TCW bónusz tartalma az USA -ban?

SZERK: közben megtaláltam, hogy délelőtt kilenctől lesz elérhető.

A délelőtt 9 magyar idő szerint értendő?

Hozzászólás ideje:

A délelőtt 9 magyar idő szerint értendő?

Igen! 12:01 am PST idő, ami magyar idő szerint reggel kilenc óra. Reméljük hamar felpakolják. :) A feliratról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az is legalább olyan gyors lesz.

Voices preview.

Köszi! Remélem a többi részhez is lesz, guide -al egybekötve.

Hozzászólás ideje:

Akkor rossz a telód világórája, vagy nem jól nézed (valószínűbb). Nincs olyan időzóna a földön, ami +19 órás lenne...

Jaj tényleg az am miatt ez 0:01-et jelent, az eltolódás pedig 9 óra. Akkor rosszul néztem (legalább a telóm nem selejt).

Hozzászólás ideje:

Akinek nincsen nCore-ja (mint pl nekem) a piratebay-ről leszedhető az első 11 rész HD-ben. De minek is írok ilyet, pénteken szerintem már leszedhető az összes rész angolul. :D

Hozzászólás ideje:

Kérésed (részben) teljesülni látszik Ody! :DItt egy kis ízelítő a 66-os parancs szálból.

Köszi, de ezzel csak az a baj, hogy nem tudom beilleszteni az adatlapra mert nem youtube -os. :|

Akinek nincsen nCore-ja (mint pl nekem) a piratebay-ről leszedhető az első 11 rész HD-ben. De minek is írok ilyet, pénteken szerintem már leszedhető az összes rész angolul. :D

Közben nCore -on is fent van már. Felirat úgy sem lesz hozzá, így mindenképpen megvárjuk most már az angolt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Köszi, de ezzel csak az a baj, hogy nem tudom beilleszteni az adatlapra mert nem youtube -os. :|

Ott is fönn van:

Hozzászólás ideje:

Szívesen! Ha találok továbbiakat akkor majd berakom őket. Kivéve persze ha esetleg beelőz valaki.

Hozzászólás ideje:

Elérhető a Netflixen az új évad, és ezzel párhuzamosan a részek ep guide -ja is az sw.com -on (Csoli, megint lesz munkád :D ). Várjuk a fejleményeket. Addig is egy sokatmondó kép.

yoda-dark-yoda-netflix-lgtout.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Elkezdtek felkúszni a részek...lassan halad, türelem! (szerk.: az oldalon regisztrálni kell, 5 perc, még annyi se.)

6. évad

(Sajnos a linket nem lehet normálisan kitenni, úgyhogy a saját keresőjébe írjátok be: the clone wars)

Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E01.Condition.Unknown. 720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb

Star Wars The Clone Wars S06E01 Condition Unknown 720p NF WEBRip DD5 1 x264-NTb mkv

Star Wars The Clone Wars S06E01 Condition Unknown 720p NF WEBRip DD5 1 x264-NTb mkv

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Ezzel dobjátok fel magatokat! A mai napon hivatalosan is véget ért a THE CLONE WARS! 2008 óta nézzük a showt és a 6. évaddal úgy érzem, méltó befejezésnek lehetünk tanúi. És végre kimondhatjuk...VÉGE!

http://www.youtube.com/watch?v=Q6Aio0IPV3c

Szerkesztve: - Zééé

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.