Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Igen, így érzem én is! Ezek az amcsi arcok ugyanazt hajtogatják egymás után. Mindegyiknek ugyanaz tetszik, mintha egy papírból olvasnák az egészet... Tök izgi lenne, ha valakinek mondjuk jango Fett lenne a kedvence! Végre örülhetnénk, hogy meglátott valami mást is a sorozatban, nem csak a szokványos már-már klisésnek mondható dolgokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 11. Hozzászólás ideje: 2007. November 11. (szerkesztve) Huhhh érdemes megnézni a következő kisfilmet az sw.com-on. Érdemes a háttérre figyelni, ugyanis új részletek tűnnek fel a műből! Rohadt jól fog kinézni!!! Van egy jeleent, amikor Anakin beszél R2-val....az valami szenzációsan jól néz ki. CW részletek Szerkesztve: 2007. November 11. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 15. Hozzászólás ideje: 2007. November 15. TheForce.net reports that this morning, Hasbro announced in their Fall 20007 Analyst Event that the upcoming "Star Wars" Clone Wars animated TV series will have a theatrical launch on August 8, 2008 and then on TV throughout the fall. Lucasfilm, however, quickly countered, telling the site that nothing has been decided as far as the launch for the series. "I'd like to clarify Hasbro comments this AM about the Clone Wars TV series," Lucasfilm said. "We see it as a breakthrough animated television series and are exploring a number of innovative ways to introduce it to the public. No decisions regarding release strategy have been made yet." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 15. Hozzászólás ideje: 2007. November 15. (szerkesztve) Augusztus jó lenne, mert már 'csak' 10 hónap. De TV-ben mikor lesz, az az érdekesebb. Szerkesztve: 2007. November 15. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Hozzászólás ideje: 2007. November 16. Augusztus jó lenne, mert már 'csak' 10 hónap. De TV-ben mikor lesz, az az érdekesebb. Ki tudja...hátha a mozis is világpremier lenne... /De szép is lenne/ Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Augusztusban lesz az animációs sorozat? Az még jó messze van Kiváncsi vagyok hogy Magyarországok hol fogják vetíteni. bár én inkább eredeti nyelven nézném meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Magyarországon forgalmazza a Warez and Torrent Sites... mert szerintem mire az idejut (ha tényleg moziban lesz először, az pl 99%, hogy nem lesz nálunk, ahogy ezeket ismerem)... bár a TV-ben még hamar jöhet is, de mivel nem Cartoon Network adja majd (hál' isten), így ez is kérdéses Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Hát igen. Én is erre a két "forgalmazóra" gondoltam először Azért jó lenne rendes minőségben nézni őket. De szerintem úgyis marad majd a töltögetés Remélem hogy baromi jó lesz az egész sorozat Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Nekem a töltögetés is megfelel első körben! Csak legyen aki fordítja. Bár attól gondolom nem kell tartani, hogy nem lesz vállakozó. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Jó lenne majd dvd-n is megnézni Ugyanis a Clone Wars rajzfilm ki se jött dvd-n itthon.. Pedig lenne rá igény szerintem Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Amúgy a trailer alapján lejött valakinek, hogy Assajj nem halt meg a rajzfilmben? a clone wars volume II ben Padmé nezi, hogy Anakin sérülést szerzett a szeménél. Ugye a 3D ben anakinnak már növésben van a haja és assajj is benne lesz.szóval gondolom hogy ez a cw vol 1-2 közzött történt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Na ez tényleg jó felvetés! Mikor játszódik ez a sorozat? Lehet hogy a két régi CW között? Remélem nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Szerintem meg - ha imáim meghalgatásra kerülnek - nem veszik figyelembe az eredeti CW-t, és ez fog a filmekhez kapcsolódni. Vagyis hát, annak az előzménye lesz (könyveket, képregényeket figyelembe vehet - a jobbakat - de az original CW-t isten ments). Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. (szerkesztve) Na ez tényleg jó felvetés! Mikor játszódik ez a sorozat? Lehet hogy a két régi CW között? Remélem nem. Hát nekem ez jött le. Anakinnak a cw 1-ben még rövid haja van. a cw 2 ben pedi a hosszú ep3mas. a 3D ben meg már látszik hogy nő neki. És benne is van assaj és skywalkert keresi. de ha belegondolsz máskor nem játszódhat cw1 közvetlenül az ep2 után játszódik cw2 pedig az ep3 elött pont. úgyhogy mást nemnagyon tudnak feldolgozni mivel hogy ep3 ban már anakinból vader lesz Szerintem meg - ha imáim meghalgatásra kerülnek - nem veszik figyelembe az eredeti CW-t szerintem nemhagyják figyelmen kívül majd őket. szerintem amúgy baromi jó volt mindkettő Szerkesztve: 2007. December 10. - Geri_mester Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Hozzászólás ideje: 2007. December 10. Vagy ennyire nem csípitek a rajzfilmet? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Hát én speciel nem. Nálam az "egynek jó volt, de ha nem muszály, ne erőltessék" kategória. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Hozzászólás ideje: 2007. December 11. Hát én speciel nem. Nálam az "egynek jó volt, de ha nem muszály, ne erőltessék" kategória. Hát szerintem úgy is a kettő között fog játszódni. De a sztori az úgy is teljesen más lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. (szerkesztve) Az új SW-s bemutatkozó spotban már tényleg vannak eddig nem látot másodpercek a SW-ből! Nagyon látványos lesz! CW spot Szerkesztve: 2007. December 15. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Hozzászólás ideje: 2007. December 15. Elég pofásan néznek ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Valóban különlegesnek ígérkezik. De ezt is igérték. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Bemutatták az első új szereplőt a CW-ből! A neve Ahsoka Tano, aki nem más, mint Anakin tanítványa. A fiatal Togruta teljesen új szereplő. A héten több érdekesség is napvilágra fog kerülni a sorozatot illetően, tehát érdemes lesz figyelni a topikot. Amúgy íme a csajszi. Elég sunyi feje van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Wow, Anakinnak tantívány? Érdekes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Wow, Anakinnak tantívány? Érdekes Valóban az. Biztos valami titkos cuccról van szó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Jó a kép Hát nem tudom, ha nem veszik történetünk ideje alatt a Sithek kőbe vésett doktrinának, hogy csak egy mester és tanítvány van, akkor talán lehetséges Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nekem nem tetszik ez a felállás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) A CW-ben Anakin még Jedi, szóval ez egy padawan csajszi. Oldie: meglátjuk milyen lesz a történet, mert attól sok függ hogy simul bele. Szerkesztve: 2008. Január 30. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Egy mezei jedinek hogy lehet tanítványa???? Szerkesztve: 2008. Január 30. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Egy mezei jedinek hogy lehet tanítványa???? Obinak hogy lehetett? Egyébként valószínűleg titokban. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Obi megkapta a mesteri rangot Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.