Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Érthető És egyetértek: ezekkel a figurákkal nem kéne sokat drámázni, ami persze nem zárja ki, hogy komoly háttere legyen az üsd-vágdnak. Egyébként mikor Londonban a nagy rendszeren néztük az első elözetest, akkor is az űrhajós/csatás részek voltak azok amik igazán ütöttek a nagy vásznon. A figurák felbukkanásánál én ugy voltam, hogy oké, ezek ilyenek lettek mert koncepció és hát mégiscsak drága a karakter-animáció és ez TV... de akárhányszor felbukkant egy drabális űrhajó előjött belőlem a kisgyermeki lelkesedés. Ebben a legújabb elözetesben is azok a legjobb jelenetek, ahol valami repül vagy lő valamit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. (szerkesztve) Ami a klónháborús 'rókabőrt' illeti, nem értek egyet oldival. Én szeretnék már egy normális sorozatot látni ezekről az időkről, nem olyan fél-komoly cuccot, mint amit GT letett az asztalra. Mint ahogy Lucas is mondta, azt csak azért csinálták, hogy el lehessen ütni valamivel az időt az EPIII -ig. Persze nekem is tetszik, de én inkább a 3D-s sorozattól várom a minőségi klónháborús történeteket. A többi aggály bennem is felmerült mostanában, de ezek megválaszolására augusztus közepéig várnunk kell. Az EPI óta ez lesz az első SW film, amit letöltök majd netről. Na nem mintha kalózkodni akarmék, de én nem tudok várni szeptember végéig. Majd akkor is megnézem persze, de előtte adok neki egy esélyt itthon. Szerkesztve: 2008. Május 15. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Na végre, hogy van már időpont a magyar bemutatóra... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Én mindenképp megvárom a magyar bemutatót.Nem akraom elvenni az élményemet a másolttal. Nekem semmi aggályom nincs.Én ezt ugyanúgy sw-filmnek fogom fel mint a többit, mintha egy hetedik rész lenne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Én is így vagyok ezzel, mint frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Jabba fiát Stinky -nek fogják hívni. [vader]NOOOOOOOOOOOOOOO!!![/vader] Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Stinky... csak én asszociálok egy kengurura? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Stinky... csak én asszociálok egy kengurura? Én az Ace Ventura 2 -re asszociálok, az se sokkal jobb. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Nekem ekörül a Jabba gyerek körül nagyon bűzlik valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Nekem ekörül a Jabba gyerek körül nagyon bűzlik valami. A magyar megfelője mi lesz? Büdöske? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. (szerkesztve) A magyar megfelője mi lesz? Büdöske? Vagy Büdi. Elkel majd a közelébe egy "Brise One Touch Mini Spray". Szerkesztve: 2008. Május 17. - Rog Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Nekem erről a névről egy másik animációs szereplő, Stimpy macska jutott az eszembe: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Jabba fiára visszatérve. Jó nagy hülyeségeket írtunk hisz már korábban kiderült, hogy Rotta -nak hívják. Ez a Stinky csak valami gúny név lehet, amit valószínűleg Anakin aggat rá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. A Rex klónnév után én már azon se csodálkoznék ha Jabba fiát Rin-Tin-Tin-nek hívnák. :S No remélem lesz egy Rancor is amit meg Boomernek fognak becézni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. A (ka)Rottára emlékeztem de ez a Büdizés poénnak nem volt rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Besorolta a a Clone Wars mozit az MPAA. Ezek szerint PG lesz: "PG for sci-fi action violence throughout, brief language and momentary smoking" Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Jabba fiára visszatérve. Jó nagy hülyeségeket írtunk hisz már korábban kiderült, hogy Rotta -nak hívják. Ez a Stinky csak valami gúny név lehet, amit valószínűleg Anakin aggat rá. Itt fordul majd a kocka. Nem Anakin fog fojtogatni, hanem őt fogja Büdöske..............a szagával. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Pár új kép: http://enewsi.com/news.php?catid=190&itemid=13345 Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Köszönjük! Én ezzel az Ashokával nem tudok valahogy megbarátkozni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Köszönjük! Én ezzel az Ashokával nem tudok valahogy megbarátkozni. Ha ez vigasztal, én sem. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Én ezzel az Ashokával nem tudok valahogy megbarátkozni. http://i.enewsi.com/g/generated/Entertainm..._scaled_600.jpg Hát ha én egy rohamosztagos lennék, és ezzel a fejjel próbálna rávenni a tábornok asszony, hogy menjek a kijelzőn jelzett pontra megütközni a droidekákkal és a super battledroidokkal, meg egy kopasz sith utánzattal, jól a képébe nevetnék... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Sajnos totál undi-bundi ez az Ashoka. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. http://i.enewsi.com/g/generated/Entertainm..._scaled_600.jpg Hát ha én egy rohamosztagos lennék, és ezzel a fejjel próbálna rávenni a tábornok asszony, hogy menjek a kijelzőn jelzett pontra megütközni a droidekákkal és a super battledroidokkal, meg egy kopasz sith utánzattal, jól a képébe nevetnék... Én meg megelölegezném azt a 66-os parancsot, úgy érzem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. (szerkesztve) http://i.enewsi.com/g/generated/Entertainm..._scaled_600.jpg Hát ha én egy rohamosztagos lennék, és ezzel a fejjel próbálna rávenni a tábornok asszony, hogy menjek a kijelzőn jelzett pontra megütközni a droidekákkal és a super battledroidokkal, meg egy kopasz sith utánzattal, jól a képébe nevetnék... Hát az a két klón is elég érdekesen néz rá Ha a mókusnak ilyen feje lenne, magára gyújtaná az erdőt. Mert ezen a képen legalább olyan a feje, mint egy benarkózott lufi. Nagyon elszabták szegénykét. Szerkesztve: 2008. Május 29. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Nem lehetséges, hogy Kis Vuk megmarta? Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hát az a két klón is elég érdekesen néz rá Ha a mókusnak ilyen feje lenne, magára gyújtaná az erdőt. Mert ezen a képen legalább olyan a feje, mint egy benarkózott lufi. Nagyon elszabták szegénykét. Ezt a kommentet, most hangosan felvisítottam a röhögéstől. Remélem Ashoka leeseik arról a tankról, jobb Anakinnak és nekünk is nélküle. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Az oké, hogy az SW főleg gyerekeknek szóló mesefilm. Nade ennyire leadni a évszámot a megtekintéshez szükséges évekhez! De nem baj, Tamáska belefér az intervallumba. Komolyan szólva. A túlzott nyávogást lejjebb adhatják a droidok és olyan tündibündin erőltetett grimaszok sem kellenek a figuráknak. A látványvilág továbbra is pöpec ami a karaktereken kívül esik. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Sztem Ahsoka tök cuki ^^ Én szívesen örökbefogadnám XD Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Sztem Ahsoka tök cuki ^^ Én szívesen örökbefogadnám XD Igen. A legtöbb fiatal rajongó már így viszonyul az SW-hez. Ülj le lányom, egyes! No azért mi öregek meg Leiát találtuk cukinak abban a metalbikinis szerkójában. De ez más kategória. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Hozzászólás ideje: 2008. Június 8. Érdekes. A zene is elég furcsa alatta, ezek teljesen új témák. A szokásos burleszk humor is megjelenik, amikor a droid leesik a szikláról de a fent marad droid beszólása tök jó. Ashoka nem lesz a kedvenc SW karakterem annyi már bizonyos. Továbbá én is úgy érzem, hogy inkább gyerekeknek készült ez a film, annak ellenére, hogy előtte azt mondták ez komolyabb lesz mint a régebbi Clone Wars. A látvány viszont nagyon jó, és azt is érezni lehet, hogy majd szétszakad a mozi a hangrobbanástól. Továbbra is vegyesek az érzéseim. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.