Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Mindegy nem akartam erőltetni a dolgot, nem gondoltam, hogy ekkora ellenállásba ütközik a dolog befogadása. Mint írtam jó pofa dolog, és be is fogadtam. Vagy le is kell borulni előtte? Én szoktam olvasgatni, de csak a Tűzvonalban miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Offolást kéretik befejezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. A "Grivi barlangja" tévés animációnak járó "Golden Reel" díjat nyert. Nagyon szép! Gratulálunk neki. Még mindig az a kedvenc részem. Nagyon egyedi hangulata van. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Mint írtam jó pofa dolog, és be is fogadtam. Vagy le is kell borulni előtte? Én szoktam olvasgatni, de csak a Tűzvonalban miatt. Utolsó off gondolatként annyi, hogy az idézett mondatot nem kimondottan neked szántam - azt hittem ez kiderül - szóval kár volt magadra venned. Részemről a téma lezárva. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerintetek kb. hanydik évadtól jönnek majd az új generációs űrhajók? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerintetek kb. hanydik évadtól jönnek majd az új generációs űrhajók? Mire gondolsz konkrétan? Az EPIII -ban látott űrhajóknál eleve nem lehet újabb. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Mire gondolsz konkrétan? Az EPIII -ban látott űrhajóknál eleve nem lehet újabb. Arra hogy a V-19-et mikor cserélik már le ARC-170-re vagy a Delta-7-et Eta-2-re. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Arra hogy a V-19-et mikor cserélik már le ARC-170-re vagy a Delta-7-et Eta-2-re. Ja vagy úgy. Szerintem csak az utolsó két évadban. A klónok páncélja is EPII -es. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Egy ilyet vasárnap én már beraktam. Amúgy igaz: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Lazítsatok már, mindjárt nézhetjük is :) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Lazítsatok már, mindjárt nézhetjük is :) Mar akinek van amcsi CattonNetwork-je.Akinek nincs az várhat holnapig(mint én) Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Igaza van Karrde-nak, már csak 1 óra és kezdődik a Shadow of Malevolence a magyar CN-en Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Mar akinek van amcsi CattonNetwork-je.Akinek nincs az várhat holnapig(mint én) Szerintem Karrde is így értette, csak tudod a nőknél a "mindjárt" egy elég tááááááág fogalom Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Mar akinek van amcsi CattonNetwork-je.Akinek nincs az várhat holnapig(mint én) Akinek van, az is vár holnapig, mivel magyar idő szerint kb hajnalban adhatják le De nem hiszem, hogy fogható itt, bár ki tudja... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szerintem Karrde is így értette, csak tudod a nőknél a "mindjárt" egy elég tááááááág fogalom Ez nagyon durva csúsztatás... :) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Mar akinek van amcsi CattonNetwork-je.Akinek nincs az várhat holnapig(mint én) Én is csak holnap fogom látni, ha lesz felirat, de arra utaltam, hogy az már nem sok idő Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szerintem Karrde is így értette, csak tudod a nőknél a "mindjárt" egy elég tááááááág fogalom Eh... azért ilyen kijelentésekkel kéretik vigyázni, még akkor is, ha jól gondolod, hogy én hogyan gondolom Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. OFF Dzséjt, megy neked egy baráti, együtt érző és egyben helyeslést kifejező ölelés. ON Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Nagyon jó kis rész volt ez, nekem bejött. És ha ez csak az első a 3ból, akkor lesznek még itt szép dolgok! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ez jó hír, na de most már aztán tényleg nem sokat kell várni, csak estig Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ryloth első része. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=8B1YIF3D Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. (szerkesztve) Következő részből: (tudom, hogy a Liberty a 3. része a trilógiának, az előzetes feltöltője hibázott a kiírásnál ) FQM: Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=0B33EHOT Szerkesztve: 2009. Február 28. - Darth_Phobos Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Tud valaki linket adni a 6-7-8-as rész HD verziójához? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerintetek az FQM-et linkeljem az oldalamon, vagy a simát? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Szerintetek az FQM-et linkeljem az oldalamon, vagy a simát? FQM Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Már eldöntöttem, és nem arra szavaztam, de ha mondasz egy érvet, biztos megváltozik a véleményem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Már eldöntöttem, és nem arra szavaztam, de ha mondasz egy érvet, biztos megváltozik a véleményem. Szerintem meg ne állandóan mások véleményére adj, hanem tessék önállóan dönteni. Hatalmas minőségi különbségek nincsenek szerintem a két változat között. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Már eldöntöttem, és nem arra szavaztam, de ha mondasz egy érvet, biztos megváltozik a véleményem. Ahhoz csináltam feliratot. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Nem fordították le a Twilight nevét Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.