kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. A Trespassnál kimondták a magyar címet Behatolók. Betolakodók. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Nem harcászoztak csak mondtak egy magyar címet és ennyi. El vagy tévedve. Szerintem arra gondolt, hogy a szinkron szövegben a "fighter" szót "harcásznak" fordították először, később meg "vadászra" cserélték, és emiatt nem egységes (amin nem tudom, mi olyan meglepő az egységességet csak hírből ismerő magyar szinkron ismeretében). Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Köszönet, Phobos bá'! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerintem arra gondolt, hogy a szinkron szövegben a "fighter" szót "harcásznak" fordították először, később meg "vadászra" cserélték, és emiatt nem egységes (amin nem tudom, mi olyan meglepő az egységességet csak hírből ismerő magyar szinkron ismeretében). Lehetséges... nem ez lenne az első eset, hogy félreértek valamit. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Betolakodók. Ja igen, Betolakodók. Bocsi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerintem arra gondolt, hogy a szinkron szövegben a "fighter" szót "harcásznak" fordították először, később meg "vadászra" cserélték, és emiatt nem egységes (amin nem tudom, mi olyan meglepő az egységességet csak hírből ismerő magyar szinkron ismeretében). Pontosan. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Spoiler: Dual HD 119http://www.megaupload.com/?d=8QLB2P10 Válasz
Fox Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Engem nem nagyon érdekel ez a sz...rul szinkronizált dolog. Pontosan mikor is indul a TV-ben a 2.évad? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Jó ez, örülj, hogy kishazánkban is van TCW Ha nem lenne, akkor meg menne a sírás-rívás, hogy hogyan is képzeli Luke Ász, hogy nem adja le. Ha nem tetszik a magyarhang, nézd angolul, azért van dualosan feltéve. Összel indul a 2. évad, feltehetőleg Október 2-án. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Szerintem csúcs a szinkron. Eleinte én is ódzkodtam tőle, de nagyon frankón sikerült. Remélem, hogy minél híresebb szinkronszínészeket is sikerül majd bevonni...Gáti Oszkár pölö frankó lenne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Gáti szinkrózhatná például Syndullát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Vagy Cad Bane-t Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hoppá. Felkerült egy új webcomic, ami a Hostage Crisis után játszódik! Hunting the Hunters Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hoppá. Felkerült egy új webcomic, ami a Hostage Crisis után játszódik! Hunting the Hunters Ezzel kicsit elkéstél, Ody... Már pár nappal korábban beszámoltam erről... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Ezzel kicsit elkéstél, Ody... Már pár nappal korábban beszámoltam erről... Akkor figyelmetlen voltam. Spoiler mögé raktad, hogy nem vettem észre? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Hozzászólás ideje: 2009. Június 17. Akkor figyelmetlen voltam. Spoiler mögé raktad, hogy nem vettem észre? Dehogy is... Sőt, még arra is figyelmeztettem a társaságot, hogyha lelövik Shahan Alama hajóját az új játékban, akkor jutalmul kapnak a képregényhez egy extra oldalt... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megint bemondták a címet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Remek volt a szinkron. A címet pedig valóban bemondták, csak azt nem tudom miért csak 5-6 részenként teszik ezt meg? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. (szerkesztve) Nekem is tetszett a szinkron. Szerkesztve: 2009. Június 21. - Pildi Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Lehet hogy más a szinkron-rendező Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Ezúttal is meg voltam elégedve a magyar szinkronnal. Bár továbbra sem értem, hogy Numa hangjához miért kellett hozzá nyúlni, de az új hangja meglepően jól alakította. Csak néha kicsit halkabb volt a kelleténél, és amikor szól a klónoknak, hogy jönnek a gutkurr-ok, azt nem igazán lehet érteni. Meg kár, hogy a magyar verzióból kihagyták a nevét, talán azért mert valami másra emlékeztet. Viszont Wat Tambornak megváltozott a hangja. Méghozzá a narrátorét kapta meg, és meglepően jól állt neki, szerintem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Állati volt magyarul a Ryloth ártatlanjai rész. Numa magyar hangja nagyon ász lett. Watt Tambort emírnek szólították, érdekes. Már csak 2 rész és vége az első évad vetítéseinek. Remélem a CN kezdi majd előlről. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. (szerkesztve) Az eredetiben is emírnek szólították, nem? az egyik leírásbam is benne van Szerkesztve: 2009. Június 21. - Nabopolasszar Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Az eredetiben is emírnek szólították, nem? Igen. A 19. részben nem tudtam, mire véljem, ezért kimaradt. Később javítottam. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Az eredetiben is emírnek szólították, nem?az egyik leírásbam is benne van Elfelejtettem sajnos ezt az apróságot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. (szerkesztve) Az IGN -es arcok szerint a második évadban több szeparatista győzelem lesz, és Anakin egyre inkább a sötét oldal felé sodródik. Impressive! Itt olvasható a leírás. Szerkesztve: 2009. Június 26. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Jó hír azoknak, akik kicsit morogtak azért, mert többször a Köztársaság győz Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Jó hír azoknak, akik kicsit morogtak azért, mert többször a Köztársaság győz Ezek szerint jót tett a szeparatista bagázsnak, hogy bevonták Cad Bane-t a buliba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Közben kiderült, hogy ezeket a momentumokat csak az IGN -es arcok akarják. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Majd meglátjuk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.