Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Újabb előzetes: http://tv.ign.com/dor/objects/826173/star-...10.html?show=hi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. (szerkesztve) Ezek mit kavarnak már megint? Szerkesztve: 2010. Február 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Érdekes lesz, hogy ő is bejött a képbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. mega 2HD Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=HIJR14E4 http://www.megaupload.com/?d=I5PBYSC8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Mai rész Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=7QBVE8R1 HD még nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Már szedem én is. Köszi a linkeket, a szokásos helyen fellelhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ha lesz HD link ne legyetek ám restek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ha lesz HD link ne legyetek ám restek. Magos oldalról tölthető, most keresek normál linket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Oks, ha már van ott is, szedem én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Magos oldalról tölthető, most keresek normál linket Köszi Anonymus nem volt rest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én is úgy látom, hogy gyors volt ma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Phobos, ismét köszi a linket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. HD Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=KD6L61J8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. No én meg is néztem gyorsan, amíg készülőben az ebéd. Annyit mondok, hogy méltó folytatása az előző epizódnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. No én meg is néztem gyorsan, amíg készülőben az ebéd. Annyit mondok, hogy méltó folytatása az előző epizódnak. Lesz mit beszélni róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nekem nem tetszett. szerintem kevés volt ez a 22 perc(de nagyon). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerintem meg tökéletesen volt elosztva, minden belefért. Remek rész volt, eddig a legjobb történeti szál az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Szerintem meg tökéletesen volt elosztva, minden belefért. Remek rész volt, eddig a legjobb történeti szál az évadban.Meg is nézem ma egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Lesz mit beszélni róla? Lesz bőven. És valóban megér a trilógia egy teljes megtekintést. Szerintem meg tökéletesen volt elosztva, minden belefért. Remek rész volt, eddig a legjobb történeti szál az évadban. Egyetértek. Igazi ínyencségek vannak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nekem is nagyon tetszett, majd írok róla később, de teljesen jól volt elosztva, és kellett végre már nagyon egy ilyen rész is. Ezeket hiányolom, bár a vége nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. bár a vége nem tetszett. Satine és Obi elrepülnek együtt a naplementében? Na jó, csak vicceltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Satine és Obi elrepülnek együtt a naplementében? Na jó, csak vicceltem Neeem... Obi-Wan és Satine kettesbe maradnak, és... Nos, a többit a piszkos fantáziákra bízom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nos, a többit a piszkos fantáziákra bízom. Itt nincs olyan senkinek. Na jó...oldie-t kivéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Itt nincs olyan senkinek. Na jó...oldie-t kivéve. Hé, ha az én piszkos fantáziámból indulnánk ki akkor az TCW nem mesefilm lenne alapból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Neeem... Obi-Wan és Satine kettesbe maradnak, és... Nos, a többit a piszkos fantáziákra bízom. Pedig jobban teszed, ha nem bízod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Úgy néz ki, hogy tényleg csak március 5-én láthatjuk a következő, Senate Murders c. epizódot. A TCW hivatalos honlapján a Lightsaber Lost van kiírva jövő hét péntekre, mint ismétlés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Úgy néz ki, hogy tényleg csak március 5-én láthatjuk a következő, Senate Murders c. epizódot. A TCW hivatalos honlapján a Lightsaber Lost van kiírva jövő hét péntekre, mint ismétlés... Március 5. Két hétvége szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Március 5. Két hétvége szünet. A Mandalore-trilógia ismétlése amúgy sem férne már bele. Arról egyébként lehet már tudni valamit, hogy a Senate Murders kapcsolódni fog a Mandalore történetszálhoz, átvezető epizód lesz, vagy egy új, több részes sztorit fog felvezetni? Eddig nem nagyon találtam róla erre utaló infókat a külföldi oldalakon sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A Mandalore-trilógia ismétlése amúgy sem férne már bele.Arról egyébként lehet már tudni valamit, hogy a Senate Murders kapcsolódni fog a Mandalore történetszálhoz, átvezető epizód lesz, vagy egy új, több részes sztorit fog felvezetni? Eddig nem nagyon találtam róla erre utaló infókat a külföldi oldalakon sem. Sajnos ezeket a kérdéseket a meglévő infók alapján nem lehet eldönteni. Bármi lehet a felsoroltak közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én se tudok a Senate Murders-ről semmi különöset. Amit lehet tudni róla, az rajta van a wookie-n meg pár infót Ody rakott be január 29-én az évad további részeivel együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.