Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. A Cat and Mouse csak 2 hét múlva jön, ugye?Amcsiknál igen. Kanadában és az angoloknál most hétvégén lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Nem tudom, hogy ez a hír hová mehetne, de biztos forrásból vágom már előre, hogy a kövi animációs sorozat már a magzatokat fogja megcélozni. SW animációs sorozat ovisoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Mi ezen az újdonság egy Ewoks és Droids után (és szerintem alapvetően a CW sem ért el magasabb szintre)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Nem tudom, hogy ez a hír hová mehetne, de biztos forrásból vágom már előre, hogy a kövi animációs sorozat már a magzatokat fogja megcélozni. SW animációs sorozat ovisoknak Nem tudom, Lucas miért ilyenekbe akar időt, pénzt és energiát fecsérelni. A TCW és az élőszereplős sorozat után, ha nagyon unatkozik csinálhatna egy KOTOR korabeli sorozatot, vagy egyéb nyalánkságot, de ez... hát nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. (szerkesztve) Nem tudom, hogy ez a hír hová mehetne, de biztos forrásból vágom már előre, hogy a kövi animációs sorozat már a magzatokat fogja megcélozni. SW animációs sorozat ovisoknak És mi ezzel a probléma? Csinálja gyerekeknek. Nem fontos nézni. A TCW nem a legkisebbeknek szól, az élőszereplős meg kimondottan felnőtt sorozat lesz. Ahogy Dzséjt is írta már eddig is volt több dedós széria az SW -ben, de valahogy megvagyok nélkülük. Ezzel sem lesz másképp. Szerkesztve: 2010. Március 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Nem tudom, Lucas miért ilyenekbe akar időt, pénzt és energiát fecsérelni. Erre aztán marha sok időt kell fecsérelni. Kb. olyan szinten fog vele foglalkozni, mint a régi CW -vel. Kb. sehogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Nem tudom, hogy ez a hír hová mehetne, de biztos forrásból vágom már előre, hogy a kövi animációs sorozat már a magzatokat fogja megcélozni. SW animációs sorozat ovisoknak Hát erre biztos nem leszek kíváncsi. Inkább csinálhatna helyette egy TCW-hez hasonló Galactic Civil Wart, vagy The Old Republicot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Nem tudom, hogy ez a hír hová mehetne, de biztos forrásból vágom már előre, hogy a kövi animációs sorozat már a magzatokat fogja megcélozni. SW animációs sorozat ovisoknak Ez valami őrület... Viszont én kíváncsi vagyok, milyen lesz, leglábbis egy rész erejéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Remélem, hogy valami non-canon őrület lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Na itt majd kiélhetik magukat a droidok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Holnap jön Trench! Kíváncsi leszek mennyire lesz bad-ass. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Spoiler: Megerősítették, hogy Boba Fett fel fog tűnni a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. ez az egyik legjobb hír amit hallottam Ody! Kira! Amúgy csak én nem találom az új részt? Na mind1 mennem kell sóderezni, majd este ha hazaértem remélem már lesz HD is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. ez az egyik legjobb hír amit hallottam Ody! Kira! Amúgy csak én nem találom az új részt? Na mind1 mennem kell sóderezni, majd este ha hazaértem remélem már lesz HD is! Melyik új részre gondolsz? A Cat and Mouse még nincs, állítólag nagyon jó lett ez is. A senate Murders -ből nekem is kellene HD, de még az sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Melyik új részre gondolsz? A Cat and Mouse még nincs, állítólag nagyon jó lett ez is. A senate Murders -ből nekem is kellene HD, de még az sincs. Igaz most megint kicsit keverem a napokat. Legalább nem kell izgulnom. De a HD tényleg jöhetne a Senateből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Mi van, nincs még a múlthetihez HD? És a mostani rész? Felirat? Mindenben már sürgetnem kell? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. A Sky-on egy nappal később adják, szombaton. Így nekünk valszeg megint vasárnap lesz elérhető. Biztos megzavart mindenkit (de engem biztosan), hogy múlthéten a vasárnap után még jött egy szabadnap, így a TCW nézés olyan szombatinak tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. A Sky-on egy nappal később adják, szombaton. Így nekünk valszeg megint vasárnap lesz elérhető. Biztos megzavart mindenkit (de engem biztosan), hogy múlthéten a vasárnap után még jött egy szabadnap, így a TCW nézés olyan szombatinak tűnt. Kanadában már tegnap leadták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Akkor van remény, hogy fent lesz még ma estére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Akkor van remény, hogy fent lesz még ma estére. Már fent kellene lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Előző héten vasárnap rakták fel, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Szerintem a múlt héten is késtek vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Előző héten vasárnap rakták fel, nem?Igen, mert az a Sky-ról felvett anyag volt. Most reménykedtem, hogy felveszik a Kanadait, de úgy látszik nem sikerült. A Sky -on meg 40 perc múlva kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Pár kép a mai Cat and Mouse részből. Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ez tetszeni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ez tetszeni fog Spoiler: De Chrisophsis nem zöld színű véletlen? Vagy ez egy másik bolygó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Addig itt egy kis ízelítő: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Hiányzott is már egy kis csata. Ody, fogalmam sincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Az szerintem csak egy flashback, sok ilyen van amikor bemutatnak egy új ellenséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ki az a macskaszerü lény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.