Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. De miért nyírná ki az apja klónjait? Tetszik ez a beépülős sztori. Elméletileg klónok nélkül a Jedik jóval kevesebb erőt képviselnek, tehát Boba is "könnyebben" bosszút állhatna rajtuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Tetszik ez a beépülős sztori. Elméletileg klónok nélkül a Jedik jóval kevesebb erőt képviselnek, tehát Boba is "könnyebben" bosszút állhatna rajtuk.De azért a "testvéreit" tán csak nem gyilkolja le. Főleg nem 13 évesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. De azért a "testvéreit" tán csak nem gyilkolja le. Főleg nem 13 évesen. Csak próbálok találgatni, de jobban járok, ha megvárom az epizódot. Még a 2x17-el is el vagyok maradva, pedig már tényleg kíváncsi vagyok...ráadásul egyszer kis híján neki is ültem, de a Sors közbeszólt. Próbálok nem túlzott elvárásokkal a képernyő elé ülni, nehogy aztán csalódjak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Csak próbálok találgatni, de jobban járok, ha megvárom az epizódot. Még a 2x17-el is el vagyok maradva, pedig már tényleg kíváncsi vagyok...ráadásul egyszer kis híján neki is ültem, de a Sors közbeszólt. Próbálok nem túlzott elvárásokkal a képernyő elé ülni, nehogy aztán csalódjak. Csak lazán mint a kazán. Nézd meg és írj róla! Szerintem van mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Csak próbálok találgatni, de jobban járok, ha megvárom az epizódot. Azért nem lenne semmi ha Boba aláaknázná a klónozógépet hogy felrobbantsa megakadályozva azzal a további klónok gyártását. Egy "Ezt az apámért." mondat után meg is nyomhatná a kioldót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Egyetemes értékrend? Én nem hiszem, hogy létezne ilyen. Egy ember értékrendje attól függ, hogy milyen kultúrában, milyen családban nőtt fel. Amit te fogalmazol itt meg az leginkább a "szemet-szemért, fogat-fogért" elv, ami szerintem egyáltalán nem egyetemesen elfogadott. És nem hiszem, hogy egy értékrend "torz" csak azért, mert más mint a tiéd. Boba pl a mandalór kultúrában nőtt fel, egy fejvadász apával, így ő egy sokkal "barbárabb" értékrendet vett fel. Szóval nem kéne elítélni egy kisgyereket azért, mert nem a te normáidnak megfelelően gondolkodik. De elitélem.Szerinted mi a megfelelő norma?A gyilkolás?Gondold már el mit beszélsz?Nem az amiben mi élünk?Hogy normálisan dolgozunk, nem ölünk tisztességesen viselkedünk a másikkal szemben?Vagy a következő talin löjjem fejbe Dzséjtet mert esetleg rossz volt a gyerekorom és mondjuk bünözők között nöttem fel?Utána meg mentsenek fel?Egy gyerek ugyanúgy felelős a teteiért függetlenül attól ki nevelte fel ,mint egy felnött.Érdekes én(de szerintem az itt lévő emberek többsége is) tudtam 10 évesen is mi a helyes.Nem lopunk nem ölünk szépen beszélünk másokkal. Engem abszólut nem érdekelnek a bünöző kölykök családi körülményei.Megölnék a húgomat és akkor mondjam azt hogy ja egy gyerek volt?NEM.Kötél és bitó vagy belelőném a Dunába a szüleivel együtt. Alap hogy akárhány éves vagyok nem ölök embert kivéve önvédelemből, vagy egy menthetetlen figurát(aki már ölt). És mivel a társadalom döntő többsége így véli ez a helyes.Jóhogynem mentegetjük a bünözőket a családi háttér alapján.Tudod hány embert ismerek akiknek alkoholista volt az apjuk és mégis tisztességes ember lett belőlük. Bobának az lett volna a helyes, ha zsakít apja múltjával és mást csinál utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. De elitélem.Szerinted mi a megfelelő norma?A gyilkolás?Gondold már el mit beszélsz?Nem az amiben mi élünk?Hogy normálisan dolgozunk, nem ölünk tisztességesen viselkedünk a másikkal szemben?Vagy a következő talin löjjem fejbe Dzséjtet mert esetleg rossz volt a gyerekorom és mondjuk bünözők között nöttem fel?Utána meg mentsenek fel?Egy gyerek ugyanúgy felelős a teteiért függetlenül attól ki nevelte fel ,mint egy felnött.Érdekes én(de szerintem az itt lévő emberek többsége is) tudtam 10 évesen is mi a helyes.Nem lopunk nem ölünk szépen beszélünk másokkal.Engem abszólut nem érdekelnek a bünöző kölykök családi körülményei.Megölnék a húgomat és akkor mondjam azt hogy ja egy gyerek volt?NEM.Kötél és bitó vagy belelőném a Dunába a szüleivel együtt. Alap hogy akárhány éves vagyok nem ölök embert kivéve önvédelemből, vagy egy menthetetlen figurát(aki már ölt). És mivel a társadalom döntő többsége így véli ez a helyes.Jóhogynem mentegetjük a bünözőket a családi háttér alapján.Tudod hány embert ismerek akiknek alkoholista volt az apjuk és mégis tisztességes ember lett belőlük. Bobának az lett volna a helyes, ha zsakít apja múltjával és mást csinál utána. Te jó ég Frenkie! Nehogy már egy fiktív mesehőst ilyen való világbeli normák alapján ítéljünk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Hopp-hopp-hopp! Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Lehet, hogy mégis igaz a beépülős teória? Spoiler: Bár nem tudom, miért olyan biztos, hogy az a srác a képen Boba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Már rengeteg képen láttuk. Az ő. De vajon mit keres ott? Még a végén igazad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Na ez érdekes lesz. Milyen sunyi képet vág. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Na ez érdekes lesz. Milyen sunyi képet vág. Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Lehet, hogy csupán a tanulásért ment "vissza". Edzi magát. Bár kicsit érdekesen festene az évzárókon mikor ő nem úgy növekszik mint a többiek De ez csak egy teória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Lehet, hogy csupán a tanulásért ment "vissza". Edzi magát. Bár kicsit érdekesen festene az évzárókon mikor ő nem úgy növekszik mint a többiek De ez csak egy teória A képen annyi idősnek néz ki mint a többi társa, pedig minimum dupla annyi korú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. (szerkesztve) Még a végén igazad lesz.Ja lehet hogy valamennyire beletenyereltem. Kijelentem hogy erről a képről nem tudtam ezelőtt. Szerkesztve: 2010. Április 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Az a vicces, hogy pont annyi idős, mint itt a takarásban álló Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. A képen annyi idősnek néz ki mint a többi társa, pedig minimum dupla annyi korú. Lehet, hogy nem vele egyidősekkel van együtt, csak úgy tűnik. Pl. évente váltogatja az osztályát, hogy ne tűnjön fel, hogy lassabban nő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Az a vicces, hogy pont annyi idős, mint itt a takarásban állóPedig biztos idősebb. Ha Boba 12-13 akkor a többiek 6-7 évesek lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Engem abszólut nem érdekelnek a bünöző kölykök családi körülményei.Megölnék a húgomat és akkor mondjam azt hogy ja egy gyerek volt?NEM.Kötél és bitó vagy belelőném a Dunába a szüleivel együtt. Ha te ettől jobban érzed magad... Na mindegy, szerintem zárjuk le a vitát. Én csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy egy ilyen embert nem rögtön elítélni és kivégezni kell, hanem meg próbálni megérteni, és "rehabilitálni", hogy ő is egy értékes tagjává válhasson a társadalomnak. Bár gondolom te kiröhögöd az ilyen "naív" elveket. de szerintem fejezzük b a vitát, úgyse foglak tudni meggyőzni, meg különben is kezd elOFFosodni a téma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Lehet, hogy nem vele egyidősekkel van együtt, csak úgy tűnik. Pl. évente váltogatja az osztályát, hogy ne tűnjön fel, hogy lassabban nő. Azért gondolom valamiképp megkülönböztetik és nyilván tartják a klónokat. Ebből kifolyólag érdekes lenne, ha Boba kedve szerint váltogathatná az "osztályait". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Azért gondolom valamiképp megkülönböztetik és nyilván tartják a klónokat. Ebből kifolyólag érdekes lenne, ha Boba kedve szerint váltogathatná az "osztályait". Legfeljebb frizurában asszimilálódik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Pedig biztos idősebb. Ha Boba 12-13 akkor a többiek 6-7 évesek lehetnek.A takarásban lévő alatt a felnőtt klónt értettem, mert ő egyidős Bobával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. A takarásban lévő alatt a felnőtt klónt értettem, mert ő egyidős Bobával.Ja bocs'. Az úgy érdekesebb. Mert ha Bobában is meg van az a tudás mint abban a klónban, akkor....akkor bármi lehet. PErsze testi ereje nincs akkora, de szellemi annál-inkább. Ráadásul Jango személyes tanítványa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Félelmetesen jók a képek Bobáról, de ami a csúcs, az a köztársasági "birodalmi" tiszt feszes kiállása és az idősebb klón aki már kopaszodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Ha te ettől jobban érzed magad... Na mindegy, szerintem zárjuk le a vitát. Én csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy egy ilyen embert nem rögtön elítélni és kivégezni kell, hanem meg próbálni megérteni, és "rehabilitálni", hogy ő is egy értékes tagjává válhasson a társadalomnak. Bár gondolom te kiröhögöd az ilyen "naív" elveket. de szerintem fejezzük b a vitát, úgyse foglak tudni meggyőzni, meg különben is kezd elOFFosodni a téma... Egyetértek.Felesleges vita.Remélem nincs harag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Nem lehet az, hogy ő ott maradhatot? Végül is, csak az apja volt fejvadász, lehet, hogy a kissráctól nem tartottak és gondolták, csak jó lesz tán még valamire. Lakóhelye a régi szobája lehetett és ő is tanult ugyanúgy, mint testvérei. Vagy ez nagyon egy elfajzott ötlet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. (szerkesztve) Nem lehet az, hogy ő ott maradhatot? Végül is, csak az apja volt fejvadász, lehet, hogy a kissráctól nem tartottak és gondolták, csak jó lesz tán még valamire. Lakóhelye a régi szobája lehetett és ő is tanult ugyanúgy, mint testvérei.Vagy ez nagyon egy elfajzott ötlet? De hogy került vissza Geonosisról a Kaminóra? Visszament a slave -vel? Szerkesztve: 2010. Április 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Mi van ha így akar eljutni Winduhoz?Addig mesterkedik, míg Windu osztagába osszák be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Lehet, hogy apakomplexusa is van. Elvégre hol máshol láthatja viszont apja arcát ha nem a klónjai között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Mi van ha így akar eljutni Winduhoz?Addig mesterkedik, míg Windu osztagába osszák be.Hmm...ez egy remek ötlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.