Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Az uralkodón kívül más nem ismerte.... Leszámítva Qui-Gon Jinnt, Obi-Wan Kenobit, Anakin Skywalkert, Nute Gunray-t, Rune Haakot, Rick Oliét, meg azt a pár tucat nabooit és neimoidit, akik útjába került a Naboon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Az pont elég lenne, hogy ő ismerte, el tudná intézni. Más kérdés, hogy baromság. De ha már klónozták Mault akkor mi szükség Opressre? Miért nem Mault küldik harcolni? Még a hatása is nagyobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Egy kettévágott "ember" feltámadására nem lehet kielégítő válasz. Sith nekromancia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Sith nekromancia. Ne káromkodj. Egyébként jövőhéten talán a sorozat egyik legjobban várt része fog következni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Ne káromkodj. Egyébként jövőhéten talán a sorozat egyik legjobban várt része fog következni! Nem talán a legjobban várt, hanem A legjobban várt rész fog következni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. (szerkesztve) Nem talán a legjobban várt, hanem A legjobban várt rész fog következni Nagyon kíváncsi vagyok a szóf*sásokra. Bevallom, még én se vártam ennyire epizódot. Talán csak a Lair of Grievous rész volt hasonló izgalommal teli időszak. Szerkesztve: 2011. Január 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. De ha már klónozták Mault akkor mi szükség Opressre? Miért nem Mault küldik harcolni? Még a hatása is nagyobb lenne. És mi szükség Dookura és Anakinra Palpatine-nak ha klónozták Mault? Ezért tartom nagy ostobaságnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Ha így is van, akkor szintén nagy kérdés, hogy miért épp most jöttek elő ezzel? Amúgy ha Maul élne tényleg felesleges lenne Opress behozatala, de 6 nap múlva kiderül minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Ha így is van, akkor szintén nagy kérdés, hogy miért épp most jöttek elő ezzel? Amúgy ha Maul élne tényleg felesleges lenne Opress behozatala, de 6 nap múlva kiderül minden. Pontosan. Legalább a háború fele lezajlott már, eddig miért nem használták Mault? Tíz évük volt klónozni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Egyébként jövőhéten talán a sorozat egyik legjobban várt része fog következni! Engem valahogy a Kaminoi csata jobban felcsigázott. Mondjuk én inkább háború-b*zi( ) vagyok mint mágia-b*zi , és azt tudjuk az utolsó trailerből hogy háborús részt legközelebb a Felucián láthatunk(bár az se 100%) és az se lesz valami hamar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Egyébként jövőhéten talán a sorozat egyik legjobban várt része fog következni! Nálam is eléggé várós, de nálam nem ez a legjobban várós rész Talán majd ezen szál 3. része lesz a legjobban várós Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Most olvasom, hogy Opress a Monster c. részben fog debütálni, úgyhogy nem olyan biztos, hogy jövőhéten fény derül "Darth Maul titkára". Sejtettem, hogy előbb Ventress a soros. Én egyébként nem bánom... a nagy Opress-hype ellenére rá is kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. 15. rész - Január 28 - Overlords 16. rész - Február 04 - Altar Of Mortis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. 15. rész - Január 28 - Overlords 16. rész - Február 04 - Altar Of Mortis Honnan az infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Honnan az infó? Millenium Falcon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Millenium Falcon És ők honnan szedték? De végül is...ilyen téren eddig még nem dezinformáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. És ők honnan szedték? Mindjárt írok darthpsychotic-nak és megkérdezem tőle Ody, hát azt honnan tudjam? Viszont ahogy te is mondod, ők nem gyakran tévednek, így meg lehet bízni bennük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Mindjárt írok darthpsychotic-nak és megkérdezem tőle Ody, hát azt honnan tudjam? Viszont ahogy te is mondod, ők nem gyakran tévednek, így meg lehet bízni bennük Igen, és tök jó mert nem lesz szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Egyébként nagyon hangzatosak ezek a címek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. (szerkesztve) Már én is kíváncsi vagyok az Opress-történetre, hogy vajon mi lehet, ami ennyi hullámot vert maga körül, még azelőtt, hogy részleteken kívül bárki látta volna. Szerkesztve: 2011. Január 3. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Már én is kíváncsi vagyok az Opress-történetre, hogy vajon mi lehet, ami ennyi hullámot vert maga körül, még azelőtt, hogy részleteken kívül bárki látta volna. Az amcsiknál voltak limitált mozivetítések. Szóval egy páran már látták odaát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Az amcsiknál voltak limitált mozivetítések. Szóval egy páran már látták odaát. Ja, vagy úgy. Ettől a dolog nem lett kevésbé izgalmas így látatlanban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Csak most futottam bele ebbe a Maulos spoilerbe. Egyébként akik már látták azt mondják, hogy Maul konkrétan, élőben nem jelenik meg, csak elküldik Opresst, hogy kutassa fel. Szerintem evidens kifutásnak kell lennie, hogy aztán mindent talál csak Mault nem... hogy mit azt majd a sorozatkészitők ki találják, de szerintem mind egy élő mind egy klón Maul akkora veretes marhaság lenne hogy azon még a zombi geonosisiak is elképednének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Ez alapján kicsit lehet majd bővíteni az epizód leírást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. (szerkesztve) Ez alapján kicsit lehet majd bővíteni az epizód leírást Szuper! Már kész is van az új rész adatlapja. Opress még nem lesz benne ebben a részben. Bomarr! Teljesen igazad van. Szerkesztve: 2011. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Opress még nem lesz benne ebben a részben. Debütálására sajna még másfél hetet várni kell, de az eheti rész se lesz rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Az ep. guide alapján jónak ígérkezik a következő rész. Mondjuk ha Katie Lucas keze van benne, akkor már rossz nem lehet. Legalábbis eddig még nem csalódtam benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Az ep. guide alapján jónak ígérkezik a következő rész. Mondjuk ha Katie Lucas keze van benne, akkor már rossz nem lehet. Legalábbis eddig még nem csalódtam benne. Szerintem az egyik legjobb író a sorozatban. Eddig a Jedi Crash a legjobbja, remélem ezt most übereli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerintem az egyik legjobb író a sorozatban. Eddig a Jedi Crash a legjobbja, remélem ezt most übereli. Én az Assassin-t is szeretem, az egyik kedvenc részem, de a Sphere of Influence sem tartozik a leggyengébb epizódok közé. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül a két új bolygó megvalósítása. Nagyon el vagyunk kényeztetve, hogy 20 perc alatt két vadonatúj helyszínnel is bővül a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. (szerkesztve) Én az Assassin-t is szeretem, az egyik kedvenc részem, de a Sphere of Influence sem tartozik a leggyengébb epizódok közé. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül a két új bolygó megvalósítása. Nagyon el vagyunk kényeztetve, hogy 20 perc alatt két vadonatúj helyszínnel is bővül a sorozat. Ez a rész mindenben új lesz. Katie pedig eddig még nem tett le gyenge munkát az asztalra. Szerkesztve: 2011. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.