Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én nagyon remélem, hogy nem hal meg. Egyik kedvenc karakterem a TCW -ben. :(

Roszz hirem van Ody,en is megkedveltem,majd elmegyek a temetesere. :cry:

Hozzászólás ideje:

Köszi a linkeket, Zééé!

Az előzetes nagyon jó, a zene alapján nekem is egyből a Force Unleashed ugrott be. :)

Kíváncsi leszek, hogy fognak ennyi mindent 22 perce besűríteni, de hitelbe nem aggódom. :D

- Katuunko és számos toydari halála a Toydarián.

- Opress, Ventress vs. Dooku párbaj a Serennón.

- Ventress vs. Dooku párbaj egy hajón.

- Obi-Wan, Anakin vs. Opress párbaj egy hajón.

- Obi-Wanék látogatása a Dathomirra.

- Opress képzése Dooku által.

Kíváncsi vagyok, ezeket hogy fogják tudni egy részen belül úgy lezavarni, hogy ne legyen kapkodottság érzése az emberben. :)

Hozzászólás ideje:

A következő trilógia leírása!! Még én se olvastam el, szóval majd valaki értékelhetné mire számíthatunk. :D Persze spoiler mentesen ha lehetséges. :D

3x15 - Overlords

"Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, and Ahsoka Tano are drawn to the mysterious planet of Mortis. As Anakin learns about his destiny from a family of powerful Force users—the Father, Son, and Daughter—he faces his most difficult challenge yet. Can he bring balance to the Force?"

3x16 - Altar of Mortis

"As the Jedi attempt to escape Mortis, Ahsoka is taken captive as a lure to seduce Anakin Skywalker to join the dark side. As Anakin battles against dark forces, the Father attempts to stop a confrontation between his children, which threatens to unbalance the Force completely."

3x17 - Ghosts of Mortis

"Anakin Skywalker must choose between the light and dark side of the Force as he gains a disturbing insight into his own future. Meanwhile, Obi-Wan and Ahsoka prepare for a decisive confrontation in their effort to unravel the mysteries of the planet. Can they ever escape Mortis?"

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A következő trilógia leírása!! Még én se olvastam el, szóval majd valaki értékelhetné mire számíthatunk. :D Persze spoiler mentesen ha lehetséges. :D

Röviden: Áll-leesés :D

Fordításom, nyugodtan leolthatnak kolmilanék :lol:

Overlords

Anakin, Obi-Wan és Ahsoka leszállnak a rejtélyes Mortis bolygóra. Ott Anakin többet megtud a végzetével kapcvsolatban az Erő-használó család (Az Apa, a Fiú és a Lány) segítségével és az eddigi legnagyobb kihívással szembesül. Egyensúlyt tud majd hozni az Erőben?

Altar of Mortis

Ahsoka fogságba esik és csalinak használják a bolygó lakói, hogy Anakint a sötét oldalra csábítsák. Miközben Anakin küzd a sötét oldal ellen, az Apa megpróbálja megállítani a két gyereke közötti összetűzést, ami az Erő felborulásához vezethet.

Ghosts of Mortis

Anakinnak döntenie kell a Világos és Sötét Oldal között, ahogy egyre jobban elmerül a saját jövőjében. Mindeközben Obi-Wan és Ahsoka [ezt nem igazán értem, valami döntő ütközetre kell felkészülniük] és feltárják a bolygó titkait. Képesek lesznek elhagyni Mortist?

Hozzászólás ideje:

Nem ígérkezik rossznak ez a trilógia sem. :yeah:

Gondolom a Fiú és a Lány a trailerben is látott fekete férfi - fehér csaj duó lesz. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a továbbiakban ebből az egyre misztikusabb fantasy légkörből.

Hozzászólás ideje:

A Mortis bolygó valószínűleg az a planéta lesz, amikor egyszer csak kizöldell a növényzet Obi-Wan és Ashoka mögött. :love:

A Trandoshan faj a Mortis bolygó népe lesz?

Hát....furcsa.Jobban örültem volna, ha a Trandosha és a Kashyyyk szerepeltetésével kapcsolatba jönnek szóba a trandoshanok, de ez is ígéretes. :cool:

Even Piellt várom már a legjobban. :hehe:

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

A Mortis bolygó valószínűleg az a planéta lesz, amikor egyszer csak kizöldell a növényzet Obi-Wan és Ashoka mögött. :love:

A Trandoshan faj a Mortis bolgyó népe lesz?

Hát....furcsa.Jobban örültem volna ha a Trandosha és a Kashyyyk szerepeltetésével kapcsolatba jönnek szóba a trandoshanok, de ez is ígéretes. :cool:

Even Piellt várom már a legjobban. :hehe:

A Trandoshan faj továbbra is a Trandosha népe lesz. Furcsállnám a dolgot, ha a trandoshanok (magyar fordításban trandoshaiak) a Mortisról származnának. Nem tudom milyen szerepet kapnak majd a történetben, de valószínűleg zsoldosok lesznek. Vagy fejvadászok. Vagy űrkalózok, fene tudja. Ezek végül is illenek a népükre. Amúgy is szeparatista szimpatizánsok voltak a háború alatt.

Hozzászólás ideje:

Ajaj, én is elolvastam az új trilógia rövid leírásait, és szerintem ez könnyen lehet az évad egyik csúcspontja. Nagyon jó a téma. :)

Hozzászólás ideje:

Ha a Nightsisters utolsó része is lesz ilyen jó, mint az eddigi 2, akkor le lesz taszítva nálam a holocron trilógia.

Hozzászólás ideje:

Nem ígérkezik rossznak ez a trilógia sem. :yeah:

Gondolom a Fiú és a Lány a trailerben is látott fekete férfi - fehér csaj duó lesz. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a továbbiakban ebből az egyre misztikusabb fantasy légkörből.

Sőt, szerintem az Apa is benne van a trailerben, kétszer is. Az a bölcs, hosszú ősz szakállú valaki lehet, akihez Anakin odamegy a trailer elején. Meg akkor láthatjuk őt háttal, amikor a kikötözött Anakint két oldalról körül veszi egy fekete és egy fehér démonszerűség. Gyanítom, hogy ezek ketten a Fiú és a Lány átalakulva. Hiszen a trailerben azt is jól látni, ahogy a Fiú átalakul.

Ody, hol találtad azokat a képeket, amelyek a főoldalon vannak?

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, lehet én tévedek (ez persze kizárt :oops:) de a Ghost of Mortist Wookipedian február 18-i vetítéssel szerepel.

A következő részek tartalmánál pedig 28. van írva.Hatalmas alázattal, de megmerem kockáztatni, hogy elírtad Ody :hehe:

Hozzászólás ideje:

Ody, hol találtad azokat a képeket, amelyek a főoldalon vannak?

Azt a hírt nem én írtam. :)

Nem tudom, lehet én tévedek (ez persze kizárt :oops:) de a Ghost of Mortist Wookipedian február 18-i vetítéssel szerepel.

A következő részek tartalmánál pedig 28. van írva.Hatalmas alázattal, de megmerem kockáztatni, hogy elírtad :hehe:

Mit írtam én el? :D

Hozzászólás ideje:

Az a kósza gondolat jutott eszembe, hogy azért mennek Mortisra, mert üldözik Opresst. Persze lehet hogy baromság, de nem lenne rossz ötlet, üldöznek egy komoly erőhasználót a világ végére, és találnak két még brutálisabb erőhasználót, akik meg teljesen rezisztensek a klónháború történései iránt. Jár az agyam...:)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Azt a hírt nem én írtam. :)

Mit írtam én el? :D

Semmit, semmit természetesen :nana::D

Hozzászólás ideje:

Az a kósza gondolat jutott eszembe, hogy azért mennek Mortisra, mert üldözik Opresst. Persze lehet hogy baromság, de nem lenne rossz ötlet, üldöznek egy komoly erőhasználót a világ végére, és találnak két még brutálisabb erőhasználót, akik meg teljesen rezisztensek a klónháború történései iránt. Jár az agyam...:)

Én is filóztam ezen egy kicsit.Én inkább megint, egy Jedi Crash-féle menekülésre kényszerített Anakinra számítok.

A vesztes csata után (jó lenne Anakint vesztesnek látni egyszer) a Mortis bolygóra vetődnek a megtépázott köztársasági csapatok.A Jedi Rend Even Piell mestert küldi, hogy kerítse elő Skywalkert, Obi-Want és Ashokat.Én így képzelem el, de biztos más lesz. :hehe:

Nekem is járt az agyam. :D

Hozzászólás ideje:

Mert h*lyék. Játszanak az életükkel, ha nem kapjuk meg ezt a nagyszerű trilógiát egymás után folyamatosan, akkor majd lázadás lesz. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.