Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Én nagyon remélem, hogy nem hal meg. Egyik kedvenc karakterem a TCW -ben. Roszz hirem van Ody,en is megkedveltem,majd elmegyek a temetesere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 16. Köszi a linkeket, Zééé! Az előzetes nagyon jó, a zene alapján nekem is egyből a Force Unleashed ugrott be. Kíváncsi leszek, hogy fognak ennyi mindent 22 perce besűríteni, de hitelbe nem aggódom. - Katuunko és számos toydari halála a Toydarián. - Opress, Ventress vs. Dooku párbaj a Serennón. - Ventress vs. Dooku párbaj egy hajón. - Obi-Wan, Anakin vs. Opress párbaj egy hajón. - Obi-Wanék látogatása a Dathomirra. - Opress képzése Dooku által. Kíváncsi vagyok, ezeket hogy fogják tudni egy részen belül úgy lezavarni, hogy ne legyen kapkodottság érzése az emberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Ezeknek egy része montázs lesz...gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Ezeknek egy része montázs lesz...gondolom. Valószínűleg igen. Csak úgy fér bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. (szerkesztve) A következő trilógia leírása!! Még én se olvastam el, szóval majd valaki értékelhetné mire számíthatunk. Persze spoiler mentesen ha lehetséges. 3x15 - Overlords "Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, and Ahsoka Tano are drawn to the mysterious planet of Mortis. As Anakin learns about his destiny from a family of powerful Force users—the Father, Son, and Daughter—he faces his most difficult challenge yet. Can he bring balance to the Force?" 3x16 - Altar of Mortis "As the Jedi attempt to escape Mortis, Ahsoka is taken captive as a lure to seduce Anakin Skywalker to join the dark side. As Anakin battles against dark forces, the Father attempts to stop a confrontation between his children, which threatens to unbalance the Force completely." 3x17 - Ghosts of Mortis "Anakin Skywalker must choose between the light and dark side of the Force as he gains a disturbing insight into his own future. Meanwhile, Obi-Wan and Ahsoka prepare for a decisive confrontation in their effort to unravel the mysteries of the planet. Can they ever escape Mortis?" Szerkesztve: 2011. Január 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Én elolvastam, de mivel pocsék az angol tudásom, megköszönném egy hozzáértőnek, ha lefordítaná ezt a pár sort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. A következő trilógia leírása!! Még én se olvastam el, szóval majd valaki értékelhetné mire számíthatunk. Persze spoiler mentesen ha lehetséges. Röviden: Áll-leesés Fordításom, nyugodtan leolthatnak kolmilanék Overlords Anakin, Obi-Wan és Ahsoka leszállnak a rejtélyes Mortis bolygóra. Ott Anakin többet megtud a végzetével kapcvsolatban az Erő-használó család (Az Apa, a Fiú és a Lány) segítségével és az eddigi legnagyobb kihívással szembesül. Egyensúlyt tud majd hozni az Erőben? Altar of Mortis Ahsoka fogságba esik és csalinak használják a bolygó lakói, hogy Anakint a sötét oldalra csábítsák. Miközben Anakin küzd a sötét oldal ellen, az Apa megpróbálja megállítani a két gyereke közötti összetűzést, ami az Erő felborulásához vezethet. Ghosts of Mortis Anakinnak döntenie kell a Világos és Sötét Oldal között, ahogy egyre jobban elmerül a saját jövőjében. Mindeközben Obi-Wan és Ahsoka [ezt nem igazán értem, valami döntő ütközetre kell felkészülniük] és feltárják a bolygó titkait. Képesek lesznek elhagyni Mortist? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Nem ígérkezik rossznak ez a trilógia sem. Gondolom a Fiú és a Lány a trailerben is látott fekete férfi - fehér csaj duó lesz. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a továbbiakban ebből az egyre misztikusabb fantasy légkörből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. (szerkesztve) A Mortis bolygó valószínűleg az a planéta lesz, amikor egyszer csak kizöldell a növényzet Obi-Wan és Ashoka mögött. A Trandoshan faj a Mortis bolygó népe lesz? Hát....furcsa.Jobban örültem volna, ha a Trandosha és a Kashyyyk szerepeltetésével kapcsolatba jönnek szóba a trandoshanok, de ez is ígéretes. Even Piellt várom már a legjobban. Szerkesztve: 2011. Január 18. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. A Mortis bolygó valószínűleg az a planéta lesz, amikor egyszer csak kizöldell a növényzet Obi-Wan és Ashoka mögött. A Trandoshan faj a Mortis bolgyó népe lesz? Hát....furcsa.Jobban örültem volna ha a Trandosha és a Kashyyyk szerepeltetésével kapcsolatba jönnek szóba a trandoshanok, de ez is ígéretes. Even Piellt várom már a legjobban. A Trandoshan faj továbbra is a Trandosha népe lesz. Furcsállnám a dolgot, ha a trandoshanok (magyar fordításban trandoshaiak) a Mortisról származnának. Nem tudom milyen szerepet kapnak majd a történetben, de valószínűleg zsoldosok lesznek. Vagy fejvadászok. Vagy űrkalózok, fene tudja. Ezek végül is illenek a népükre. Amúgy is szeparatista szimpatizánsok voltak a háború alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Ajaj, én is elolvastam az új trilógia rövid leírásait, és szerintem ez könnyen lehet az évad egyik csúcspontja. Nagyon jó a téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Jó téma lesz mindenféleképpen. Végre valami nagyon eredetivel álltak elő, ehhez hasonló még nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Örülök, hogy nem olvastam el. Bár halvány sejtésem van a dologról. Egyébként Matt Lanter ezeket a részeket emlegette egyszer twitteren, hogy szenzációsak lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Ha a Nightsisters utolsó része is lesz ilyen jó, mint az eddigi 2, akkor le lesz taszítva nálam a holocron trilógia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Ha a Nightsisters utolsó része is lesz ilyen jó, mint az eddigi 2, akkor le lesz taszítva nálam a holocron trilógia. Még jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. (szerkesztve) Pár új kép a Mortis-trilógiához... Szerkesztve: 2011. Január 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. A trailer alapján ez a Mortis-trilógia is nagyon várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Azt hiszem ez még nem volt: http://starwars.com/video/view/001209.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. (szerkesztve) Nem ígérkezik rossznak ez a trilógia sem. Gondolom a Fiú és a Lány a trailerben is látott fekete férfi - fehér csaj duó lesz. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a továbbiakban ebből az egyre misztikusabb fantasy légkörből. Sőt, szerintem az Apa is benne van a trailerben, kétszer is. Az a bölcs, hosszú ősz szakállú valaki lehet, akihez Anakin odamegy a trailer elején. Meg akkor láthatjuk őt háttal, amikor a kikötözött Anakint két oldalról körül veszi egy fekete és egy fehér démonszerűség. Gyanítom, hogy ezek ketten a Fiú és a Lány átalakulva. Hiszen a trailerben azt is jól látni, ahogy a Fiú átalakul. Ody, hol találtad azokat a képeket, amelyek a főoldalon vannak? Szerkesztve: 2011. Január 19. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. (szerkesztve) Nem tudom, lehet én tévedek (ez persze kizárt ) de a Ghost of Mortist Wookipedian február 18-i vetítéssel szerepel. A következő részek tartalmánál pedig 28. van írva.Hatalmas alázattal, de megmerem kockáztatni, hogy elírtad Ody Szerkesztve: 2011. Január 19. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Ody, hol találtad azokat a képeket, amelyek a főoldalon vannak? Azt a hírt nem én írtam. Nem tudom, lehet én tévedek (ez persze kizárt ) de a Ghost of Mortist Wookipedian február 18-i vetítéssel szerepel. A következő részek tartalmánál pedig 28. van írva.Hatalmas alázattal, de megmerem kockáztatni, hogy elírtad Mit írtam én el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Mit írtam én el? Nem te, hanem Eszter írta el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. (szerkesztve) Az a kósza gondolat jutott eszembe, hogy azért mennek Mortisra, mert üldözik Opresst. Persze lehet hogy baromság, de nem lenne rossz ötlet, üldöznek egy komoly erőhasználót a világ végére, és találnak két még brutálisabb erőhasználót, akik meg teljesen rezisztensek a klónháború történései iránt. Jár az agyam... Szerkesztve: 2011. Január 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Azt a hírt nem én írtam. Mit írtam én el? Semmit, semmit természetesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Semmit, semmit természetesen A hírek a Jedirend.com -ról jönnek, RSS csatornán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. (szerkesztve) Witches of the Mist epizód guide Szerkesztve: 2011. Január 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. (szerkesztve) Az a kósza gondolat jutott eszembe, hogy azért mennek Mortisra, mert üldözik Opresst. Persze lehet hogy baromság, de nem lenne rossz ötlet, üldöznek egy komoly erőhasználót a világ végére, és találnak két még brutálisabb erőhasználót, akik meg teljesen rezisztensek a klónháború történései iránt. Jár az agyam... Én is filóztam ezen egy kicsit.Én inkább megint, egy Jedi Crash-féle menekülésre kényszerített Anakinra számítok. A vesztes csata után (jó lenne Anakint vesztesnek látni egyszer) a Mortis bolygóra vetődnek a megtépázott köztársasági csapatok.A Jedi Rend Even Piell mestert küldi, hogy kerítse elő Skywalkert, Obi-Want és Ashokat.Én így képzelem el, de biztos más lesz. Nekem is járt az agyam. Szerkesztve: 2011. Január 19. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Találtam egy újabb képet a Mortis trilógiához... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Most akkor megint lesz egy hét szünet? De miéééééé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Mert h*lyék. Játszanak az életükkel, ha nem kapjuk meg ezt a nagyszerű trilógiát egymás után folyamatosan, akkor majd lázadás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.