Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor csak én vagyok olyan, aki összeköti a nagy LCD TV-t és a számítógépet? :D

Egyszeűbb, nem kell konvertálni és olyan szép nagyban nézni a HD-t :D

Hozzászólás ideje:

Egyszeűbb, nem kell konvertálni és olyan szép nagyban nézni a HD-t :D

Csak sorjában: előbb kell egy nagy LCD Tv! talán ősszel... :yes:

Hozzászólás ideje:

Off

Nem csak Te :P Annyi a különbség, hogy nekem csak mezei crt-m van, de az összekötés megy :P

Hozzászólás ideje:

Na mit szóltok a hírekhez? Legjobban Maul -nak örülök: "Maul nyilvánvalóan meghalt a Baljós Árnyakban..." Ez a beszéd. :D A Battle Lines alcím se hangzik rosszul, talán most rámennek a frontvonalakban dúló csatákra és ezzel együtt a klónok is hangsúlyosabb szerepet kapnak. A videót meg keresem. :)

Hozzászólás ideje:
A Battle Lines alcím se hangzik rosszul, talán most rámennek a frontvonalakban dúló csatákra és ezzel együtt a klónok is hangsúlyosabb szerepet kapnak.

Miért érzem úgy, hogy ez az évad feltehetőleg nem lesz a kedvencem? :D

Maul-lal kapcsolatban meg valóban jó a duma :lol:

Hozzászólás ideje:

Tudtam én, hogy bízhatunk a TCW készítőiben és nem másítják meg az ep1-et. Viszont örülök, hogy Savage és Asajj sztorija folytatódik, a harmadik évadban az övék volt számomra a legérdekesebb.

Hozzászólás ideje:

Tudtam én, hogy bízhatunk a TCW készítőiben és nem másítják meg az ep1-et. Viszont örülök, hogy Savage és Asajj sztorija folytatódik, a harmadik évadban az övék volt számomra a legérdekesebb.

Biztos jó lesz, és ami a lényeg, misztikus. Viszont jó kis drámai csatákat szívesen vennék majd, megfűszerezve egy kis 66 -os parancs történettel. :evil:

Nálunk mikor lesz ilyen? :(

polmag_img.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagyon örülök, hogy nem gondolják komolyan ezt a Maul-visszatérést.

Remélem lassan felrakják azt a bizonyos videót a netre, kíváncsi vagyok azokra a titokzatos pici lényekre. :peace:

Hozzászólás ideje:

Nagyon örülök, hogy nem gondolják komolyan ezt a Maul-visszatérést.

Remélem lassan felrakják azt a bizonyos videót a netre, kíváncsi vagyok azokra a titokzatos pici lényekre. :peace:

Már kerestem, de még sehol se találtam. Amint fent lesz szállítom. :)

Hozzászólás ideje:

ez a datanetes link valami borzasztó lassú :(

Tudom, de jobb mint a semmi. Általában ez érhető el leghamarabb!

A hírek meg jók! Megnyugodtam. (Maul) várjuk a videót!

Hozzászólás ideje:

A homály boszokái 720p dual

Nekem, mikor véget ér a rész és menne össze a kép kör alakban Talzin gömbjén, félúton megáll és nem jönnek a kék betűk csak a hang a végéig.

Mindenkinél? (Ez KM playerrel van amúgy.)

/Ja és ez úton megjegyezném, hogy nekem a 105(Rookies) dualos 720p-je a mai napig rossz pedig már többször újra leszedtem, de eddig mind ugyanilyen volt;

a 44. másodbercben elakad és vége. De ha a hibás részt akár egy két másodperccel átugrom onnan végigmegy.

És az tuti nem lejátszóhiba, mert a converter is elakad benne- egy 44 másodperces részt csinál és jön a következő rész. :hmm: /

Hozzászólás ideje:

Csoli, ez mindenkinél így van, stáblista nincs ott.

Rookies gondja a te készülékedben van, nekem simán vitte. Mivel megvan DVD-n, így már nincs meg rendesen. Illetve 1080p-ben, de az nem szinkronos :lol:

Hozzászólás ideje:

Csoli, ez mindenkinél így van, stáblista nincs ott.

Rookies gondja a te készülékedben van, nekem simán vitte. Mivel megvan DVD-n, így már nincs meg rendesen. Illetve 1080p-ben, de az nem szinkronos :lol:

Jólvan a 314-el kapcsolatban akkor megnyugtattál. köszi

De a Rookies-szal kapcsolatban nem. Anno más is írta még chat-ben, hogy neki se jó,

és nem lehet a géppel baj, ha 2 különböző program is ugyanúgy ott érzékel valami problémát. konverter és a lejátszó is.

És a többszöri letöltés sem járt eredménnyel, mindig ugyaz volt ugyanott..

De nincs nagy gáz, megvan eredeti dvd-n, csak leszedtem volna, ha van rá egy frissebb link.

Bocs mindenkinek, ha ez "off" volt!

Hozzászólás ideje:

Érdekes infók. Természetesen a Maul-os hírnek örülök legjobban, Filoni szavaiból viszont érezni, hogy többről lehet szó egy holokronnál. Kíváncsian várom a magyarázatot. :cool:

Biztos vagyok benne, hogy az EPI bemutatójára időzítik ezt a szálat. Kár lenne kihagyni. :)

Hozzászólás ideje:

Biztos vagyok benne, hogy az EPI bemutatójára időzítik ezt a szálat. Kár lenne kihagyni. :)

Híj, akkor egy évet kell várni, hogy a szál folytatódjon :) 4-5 hónap már el is telt :)
Hozzászólás ideje:

Az 4.évad címéből számomra az következik, hogy egy csomó csatás rész lesz. Meg kiváncsi leszek arra a nagy bajba melyekbe hőseink keverednek.

Hozzászólás ideje:

Filoni pedig azt mondta nem is olyan régen, h olyan epizódokra számíthatunk a 4. évadban, mint a 3. évad második fele. Ahhoz pedig nem igen illik a Battle Lines kifejezés. Mindenesetre, ha minimum olyan lesz a grafika mint azokban a részekben, akkor jöhetnek a csaták is!

Hozzászólás ideje:

Filoni pedig azt mondta nem is olyan régen, h olyan epizódokra számíthatunk a 4. évadban, mint a 3. évad második fele. Ahhoz pedig nem igen illik a Battle Lines kifejezés. Mindenesetre, ha minimum olyan lesz a grafika mint azokban a részekben, akkor jöhetnek a csaták is!

Szerintem nem lesznek egyfolytában csaták, mint ahogy nem voltak egyfolytában fejvadászok sem a második évadban, pedig az alcíme arra utalt.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem lesznek egyfolytában csaták, mint ahogy nem voltak egyfolytában fejvadászok sem a második évadban, pedig az alcíme arra utalt.

...és ahogy egyfolytában titkok sem lepleződtek le! :D Amúgy unalmas is lenne a folyamatos csata.

Hozzászólás ideje:

Nem kellett sokat várni a trailer-re. Az ún. nevezett apró lények egyáltalán nem ismeretlenek, sőt nagy kedvenceim :) :

http://www.youtube.com/watch?v=Nz8MtT4bPO8&feature=player_embedded

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.