Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Akkor csak én vagyok olyan, aki összeköti a nagy LCD TV-t és a számítógépet? Egyszeűbb, nem kell konvertálni és olyan szép nagyban nézni a HD-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Akkor csak én vagyok olyan, aki összeköti a nagy LCD TV-t és a számítógépet? Egyszeűbb, nem kell konvertálni és olyan szép nagyban nézni a HD-t Csak sorjában: előbb kell egy nagy LCD Tv! talán ősszel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 17. Akkor csak én vagyok olyan, aki összeköti a nagy LCD TV-t és a számítógépet? Off Nem csak Te Annyi a különbség, hogy nekem csak mezei crt-m van, de az összekötés megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. WoW! Jövő héten jön a Mortis Várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 19. monster normál: http://data.hu/get/3842109/swcw313hun.rar witches of the mist normál: http://data.hu/get/3842110/swcw314hun.rar (Ma már nincs lehetősegem sem leszedni sem megnézni, de jó szórakozást!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Szörnyeteg 720p dual http://www.multiupload.com/NOVUL9FG9O Szörnyeteg normál http://bitshare.com/files/5ea6awbv/sw3x13.rar.html http://www.filesonic.com/file/1042464504/sw3x13.rar http://x7.to/8u5a2c/sw3x13.rar jelszó:swzforum.com A homály boszorkái normál http://bitshare.com/files/4d9u3kar/sw3x14.rar.html http://www.filesonic.com/file/1042464781/sw3x14.rar http://x7.to/t4jlj8/sw3x14.rar jelszó:swzforum.com Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 20. Köszi a linkeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Na mit szóltok a hírekhez? Legjobban Maul -nak örülök: "Maul nyilvánvalóan meghalt a Baljós Árnyakban..." Ez a beszéd. A Battle Lines alcím se hangzik rosszul, talán most rámennek a frontvonalakban dúló csatákra és ezzel együtt a klónok is hangsúlyosabb szerepet kapnak. A videót meg keresem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. A Battle Lines alcím se hangzik rosszul, talán most rámennek a frontvonalakban dúló csatákra és ezzel együtt a klónok is hangsúlyosabb szerepet kapnak. Miért érzem úgy, hogy ez az évad feltehetőleg nem lesz a kedvencem? Maul-lal kapcsolatban meg valóban jó a duma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Miért érzem úgy, hogy ez az évad feltehetőleg nem lesz a kedvencem? Miért érzem úgy, hogy ez az évad feltehetőleg a kedvencem lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. A homály boszokái 720p dual http://www.multiupload.com/6GEOGA77P8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Tudtam én, hogy bízhatunk a TCW készítőiben és nem másítják meg az ep1-et. Viszont örülök, hogy Savage és Asajj sztorija folytatódik, a harmadik évadban az övék volt számomra a legérdekesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. (szerkesztve) Tudtam én, hogy bízhatunk a TCW készítőiben és nem másítják meg az ep1-et. Viszont örülök, hogy Savage és Asajj sztorija folytatódik, a harmadik évadban az övék volt számomra a legérdekesebb. Biztos jó lesz, és ami a lényeg, misztikus. Viszont jó kis drámai csatákat szívesen vennék majd, megfűszerezve egy kis 66 -os parancs történettel. Nálunk mikor lesz ilyen? Szerkesztve: 2011. Május 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Nagyon örülök, hogy nem gondolják komolyan ezt a Maul-visszatérést. Remélem lassan felrakják azt a bizonyos videót a netre, kíváncsi vagyok azokra a titokzatos pici lényekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Nagyon örülök, hogy nem gondolják komolyan ezt a Maul-visszatérést. Remélem lassan felrakják azt a bizonyos videót a netre, kíváncsi vagyok azokra a titokzatos pici lényekre. Már kerestem, de még sehol se találtam. Amint fent lesz szállítom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Én is örülök, hogy nem hozzák vissza Mault. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Köszi Phobos és Csoli(ez a datanetes link valami borzasztó lassú ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Köszi Phobos és Csoli(ez a datanetes link valami borzasztó lassú ) Szívesen. Nem a datás hely be se jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. ez a datanetes link valami borzasztó lassú Tudom, de jobb mint a semmi. Általában ez érhető el leghamarabb! A hírek meg jók! Megnyugodtam. (Maul) várjuk a videót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. A homály boszokái 720p dual Nekem, mikor véget ér a rész és menne össze a kép kör alakban Talzin gömbjén, félúton megáll és nem jönnek a kék betűk csak a hang a végéig. Mindenkinél? (Ez KM playerrel van amúgy.) /Ja és ez úton megjegyezném, hogy nekem a 105(Rookies) dualos 720p-je a mai napig rossz pedig már többször újra leszedtem, de eddig mind ugyanilyen volt; a 44. másodbercben elakad és vége. De ha a hibás részt akár egy két másodperccel átugrom onnan végigmegy. És az tuti nem lejátszóhiba, mert a converter is elakad benne- egy 44 másodperces részt csinál és jön a következő rész. / Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Csoli, ez mindenkinél így van, stáblista nincs ott. Rookies gondja a te készülékedben van, nekem simán vitte. Mivel megvan DVD-n, így már nincs meg rendesen. Illetve 1080p-ben, de az nem szinkronos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Csoli, ez mindenkinél így van, stáblista nincs ott. Rookies gondja a te készülékedben van, nekem simán vitte. Mivel megvan DVD-n, így már nincs meg rendesen. Illetve 1080p-ben, de az nem szinkronos Jólvan a 314-el kapcsolatban akkor megnyugtattál. köszi De a Rookies-szal kapcsolatban nem. Anno más is írta még chat-ben, hogy neki se jó, és nem lehet a géppel baj, ha 2 különböző program is ugyanúgy ott érzékel valami problémát. konverter és a lejátszó is. És a többszöri letöltés sem járt eredménnyel, mindig ugyaz volt ugyanott.. De nincs nagy gáz, megvan eredeti dvd-n, csak leszedtem volna, ha van rá egy frissebb link. Bocs mindenkinek, ha ez "off" volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Érdekes infók. Természetesen a Maul-os hírnek örülök legjobban, Filoni szavaiból viszont érezni, hogy többről lehet szó egy holokronnál. Kíváncsian várom a magyarázatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Érdekes infók. Természetesen a Maul-os hírnek örülök legjobban, Filoni szavaiból viszont érezni, hogy többről lehet szó egy holokronnál. Kíváncsian várom a magyarázatot. Biztos vagyok benne, hogy az EPI bemutatójára időzítik ezt a szálat. Kár lenne kihagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 21. Biztos vagyok benne, hogy az EPI bemutatójára időzítik ezt a szálat. Kár lenne kihagyni. Híj, akkor egy évet kell várni, hogy a szál folytatódjon 4-5 hónap már el is telt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Az 4.évad címéből számomra az következik, hogy egy csomó csatás rész lesz. Meg kiváncsi leszek arra a nagy bajba melyekbe hőseink keverednek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Filoni pedig azt mondta nem is olyan régen, h olyan epizódokra számíthatunk a 4. évadban, mint a 3. évad második fele. Ahhoz pedig nem igen illik a Battle Lines kifejezés. Mindenesetre, ha minimum olyan lesz a grafika mint azokban a részekben, akkor jöhetnek a csaták is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Filoni pedig azt mondta nem is olyan régen, h olyan epizódokra számíthatunk a 4. évadban, mint a 3. évad második fele. Ahhoz pedig nem igen illik a Battle Lines kifejezés. Mindenesetre, ha minimum olyan lesz a grafika mint azokban a részekben, akkor jöhetnek a csaták is! Szerintem nem lesznek egyfolytában csaták, mint ahogy nem voltak egyfolytában fejvadászok sem a második évadban, pedig az alcíme arra utalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Szerintem nem lesznek egyfolytában csaták, mint ahogy nem voltak egyfolytában fejvadászok sem a második évadban, pedig az alcíme arra utalt. ...és ahogy egyfolytában titkok sem lepleződtek le! Amúgy unalmas is lenne a folyamatos csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 23. Nem kellett sokat várni a trailer-re. Az ún. nevezett apró lények egyáltalán nem ismeretlenek, sőt nagy kedvenceim : http://www.youtube.com/watch?v=Nz8MtT4bPO8&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.