Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Amit sajnálok hogy 2 hetet kell várni, de legalább jól kezdődik az őszi szünetem Ne is mondd,az őszi szünet *.* 17 másodpercből tényleg nem sok dolog vehető ki,de már nagyon várom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. (szerkesztve) Köszi a videót Ágki. Ez az Umbara már így is mekkora feeling! Mekkora irtás lesz ez már? Nagyon várom. Szerkesztve: 2011. Október 19. - Ody Mandrell Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Hozzászólás ideje: 2011. Október 19. Köszi a videót Ágki. Ez az Umbara már így is mekkora feeling! Mekkora irtás lesz ez már? Nagyon várom. Nincsen mit Nagy lesz az biztos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. (szerkesztve) Ráadásul ebben az esetben semmi sem garantálja, hogy Sidious meghalt a zuhanásban. Őt is nyugodtan fel lehet támasztani. Az EU egyébként meg is tette. >.< Dark Empire, Dark Empire II., Empire's End... Viszont visszavonom a korábbi állításomat, hiszen az eszembe jutott, hogy Palpatine azt mondta Plagueisről, hogy mindenkit meg tudott menteni, éppen csak önmagát nem. Darth Maulnak meg elvileg pont ez sikerülne? Érdekes.... Kíváncsi vagyok, hogy a Darkness On Umbara miért számít special eventnek. Szerkesztve: 2011. Október 20. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Az EU egyébként meg is tette. >.< Dark Empire, Dark Empire II., Empire's End... Viszont visszavonom a korábbi állításomat, hiszen az eszembe jutott, hogy Palpatine azt mondta Plagueisről, hogy mindenkit meg tudott menteni, éppen csak önmagát nem. Darth Maulnak meg elvileg pont ez sikerülne? Érdekes.... Kíváncsi vagyok, hogy a Darkness On Umbara miért számít special eventnek. És ráadásul a Dark Empire képregények Lucas kedvencei közé tartoznak. Azt hiszem tudom honnan jött ez a Darth Maul returns ihlet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hát ott sem éppen az a Palpatine tért vissza hús-vér formában, aki belezuhant az aknába és felrobbant. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. (szerkesztve) Belekezdtem egy dologba a saját örömömre. Mivel nagyon értékesnek tartom őket; az epizódok leírásait, melyek képekkel, szereplőkkel és érdekességekkel vannak az egyes részek topicjainak első hsz-ében ugye, afféle füzetkében képzeltem el mindig is az évad dvd tokjában. Így nekiálltam ollózgatni, szerkesztgetni és nem túl elegáns, de számomra kielégitő formában Word dokumentumban átlag 12,8x17,8 cm-es méretben (így elfér egy dvd-tokban) szürke alapon fehér betűkkel és a képekkel szerintem tűrhető és használható lett. Oldalanként egy rész található átlagban 7-es néhol 8-as és sajnos 1-2 esetben csak 6-os betűmérettel. (a betűméret különbségek a kép és infó függvényében változnak, de ígyekeztem, hogy olvasható legyen ebben a hülye -dvd belső tok- méretben is) A kérdés: Érdekel-e ez valakit? Az első évad van eddig meg, és magamnak megcsinálom mind és a ha kell itt megosztom veletek. A végső löketet az adta meg, hogy megindult a 4. évadhoz is a dolog a napokban. Szerkesztve: 2011. Október 20. - csoli1138 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ja és most találtam a hírt, hogy november 16-án folytatódik magyar részről a Klónok háborúja kiadása. Jön a 2. évad a ProVideo forgalmazásában! Ezek szerint megvettük elegen az első évadot. Így még több értelme lehet az alábbi hsz-emben lert munkám gyümölcsének, mert elég fapados a magyar kiadás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Belekezdtem egy dologba a saját örömömre. Mivel nagyon értékesnek tartom őket; az epizódok leírásait, melyek képekkel, szereplőkkel és érdekességekkel vannak az egyes részek topicjainak első hsz-ében ugye, afféle füzetkében képzeltem el mindig is az évad dvd tokjában. Így nekiálltam ollózgatni, szerkesztgetni és nem túl elegáns, de számomra kielégitő formában Word dokumentumban átlag 12,8x17,8 cm-es méretben (így elfér egy dvd-tokban) szürke alapon fehér betűkkel és a képekkel szerintem tűrhető és használható lett. Oldalanként egy rész található átlagban 7-es néhol 8-as és sajnos 1-2 esetben csak 6-os betűmérettel. (a betűméret különbségek a kép és infó függvényében változnak, de ígyekeztem, hogy olvasható legyen ebben a hülye -dvd belső tok- méretben is) A kérdés: Érdekel-e ez valakit? Az első évad van eddig meg, és magamnak megcsinálom mind és a ha kell itt megosztom veletek. A végső löketet az adta meg, hogy megindult a 4. évadhoz is a dolog a napokban. Ez nagyszerű csoli! Engem mindenképpen érdekel, még ha nem is nyomatatom ki. Egyszerűen a gépemen szeretném tudni ezt a munkát. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Nekem is elküldheted majd emailben Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ez nagyszerű csoli! Engem mindenképpen érdekel, még ha nem is nyomatatom ki. Egyszerűen a gépemen szeretném tudni ezt a munkát. Komolyan? Hú de belelkesedtél. Hát akkor íme az első felvonás! És ne vedd szentségtörésnek, de pár epizódnál kúrtítottam a szereplőkön és 1-2 esetben máshol van a kép, mint a rá utaló sor. ep leírások és érdekességek 1. évad.zip Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Komolyan? Hú de belelkesedtél. Hát akkor íme az első felvonás! És ne vedd szentségtörésnek, de pár epizódnál kúrtítottam a szereplőkön és 1-2 esetben máshol van a kép, mint a rá utaló sor. Letöltöttem és belenéztem, nekem nagyon tetszik, gratula Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Komolyan? Hú de belelkesedtél. Hát akkor íme az első felvonás! És ne vedd szentségtörésnek, de pár epizódnál kúrtítottam a szereplőkön és 1-2 esetben máshol van a kép, mint a rá utaló sor. Tényleg jó lett, gratula. Kíváncsi leszek hogy fest ez majd a DVD-ben. Egyébként én mindig lelkes vagyok (kivéve amikor nem ), szóval ez nem meglepetés. Szeretem az ilyesfajta munkákat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Sam Witwer lesz Darth Maul hangja... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. (szerkesztve) Tényleg jó lett, gratula. Kíváncsi leszek hogy fest ez majd a DVD-ben. Egyébként én mindig lelkes vagyok (kivéve amikor nem ), szóval ez nem meglepetés. Szeretem az ilyesfajta munkákat. Nagyon örülök a pozitív fogadtatásnak! Komolyan! Lesz is folytatás napokon belül, megígérhetem! Én már kinyomtattam és nem mutat bután. Akkor megyek is és kezdem a 2. évadot is. Szerkesztve: 2011. Október 20. - csoli1138 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Ez az Umbara rész nagyon jól ki. Várós! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Nagyon örülök a pozitív fogadtatásnak! Komolyan! Lesz is folytatás napokon belül, megígérhetem! Én már kinyomtattam és nem mutat bután. Akkor megyek is és kezdem a 2. évadot is. Belelkesültél? színesben lenne jó kinyomtatni, és úgy betenni a DVD-hez. Csinálhatnál egy képet a DVD tokos verzióról. Ez az Umbara rész nagyon jól ki. Várós! Elvileg 4 részes lesz, és micsoda címekkel: Sötétség Umbarán A tábornok Eltérő tervek Krall mészárlása Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Jejejeje. Remélem ebből a 4ből 3ban Jar Jar és 3Po lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Jejejeje. Remélem ebből a 4ből 3ban Jar Jar és 3Po lesz. Ők vezetik a támadást. Plusz R2. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Belelkesültél? színesben lenne jó kinyomtatni, és úgy betenni a DVD-hez. Csinálhatnál egy képet a DVD tokos verzióról. Be! Én színesben nyomtam ki. És meglesz a kép is, hogy hogy fest a dvd-ben, de most dolgozom. 2. évad 10. résznél vagyok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. csoli: Engem is érdekel. Nem semmi munkát végzel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Jól hangzanak ezek a címek. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Szerintem egy kicsit hanyagolni kellene már Anakinékat hisz rajtuk kívül annyi Jedi van. Yodát jobban előtérbe kellene hozni elvégre is ő a legerősebb Jedi és még alig harcolt. Mellesleg lehetne az nála is visszaemlékezés mint Ventressnél, mondjuk harc közben megsebesül és álmodik, megnézném milyen volt padavanként. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Szerintem egy kicsit hanyagolni kellene már Anakinékat hisz rajtuk kívül annyi Jedi van. Yodát jobban előtérbe kellene hozni elvégre is ő a legerősebb Jedi és még alig harcolt. Mellesleg lehetne az nála is visszaemlékezés mint Ventressnél, mondjuk harc közben megsebesül és álmodik, megnézném milyen volt padavanként. http://images.wikia.com/starwars/images/0/0e/Gormo_Training_Yoda.JPG Én egyébként örülök, hogy nem harcol. Szerintem Yodának mindig is jobban állt a bölcs tanító szerepe, mint a harcosé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Umbara előzetes. Ez fantasztikus lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Az adatbank szerint Mee Deechi szenátor Umbarai volt. Úgy tűnik kiváltak a Köztársaságból és csatlakoztak a szepikhez. Szerkesztve: 2011. Október 22. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. És akkor elkészülhetett az epizód előképe is! epguide407.zip Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Az adatbank szerint Mee Deechi szenátor Umbarai volt. Úgy tűnik kiváltak a Köztársaságból és csatlakoztak a szepikhez. Arról nem is beszélve, hogy Sly Moore is onnan származik. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Arról nem is beszélve, hogy Sly Moore is onnan származik. Ha jól emlékszem, ő benne van a RotS-ban, nem? Szerkesztve: 2011. Október 22. - Embo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. És akkor elkészülhetett az epizód előképe is! Köszi Csoli! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.