Ben Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Elhiheted nekem, hogy akik nagyon leírják azok nem is látták. Max. pár részt. Nem tudom, lehet benne valami. Az nem világos, hogy ha alig láttak belőle valamit, minek írják le? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Nem tudom, lehet benne valami. Az nem világos, hogy ha alig láttak belőle valamit, minek írják le? Divat...de ez legyen az ő bajuk. Mi itt pozitívan állunk a sorozathoz. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Divat...de ez legyen az ő bajuk. Mi itt pozitívan állunk a sorozathoz. Akkor örülök, hogy idetaláltam. Az Erő vezetett ide. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. (szerkesztve) Pár kép a The General -ból. Vajon a második képen melyik ARC katona halálát látjuk? Remélem nem Fives az!!! Szerkesztve: 2011. November 2. - Ody Mandrell Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. az Rex a 2. képen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. az Rex a 2. képen Miből gondolod? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. A páncéljának a dizájnja szerintem egyértelművé teszi. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. az Rex a 2. képen Remélem, Fives jobban a szívemhez nőtt mint a jó öreg Rex Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Hozzászólás ideje: 2011. November 2. Remélem, Fives jobban a szívemhez nőtt mint a jó öreg Rex biztos,hogy rex az,mert ha a 4. rész episode guidejában megnézed fives páncélját látszik,hogy csíkos a kamája,és a lábszárvédője is Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Annyit leszögeznék, hogy nekem a kép alapján eszembe se jutott, hogy aki rajta van, az ne élné túl ezt. A citadel trilógiában is volt egy ilyen mozzanat és símán megúszta a klón. Talán pont Fives volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Annyit leszögeznék, hogy nekem a kép alapján eszembe se jutott, hogy aki rajta van, az ne élné túl ezt. A citadel trilógiában is volt egy ilyen mozzanat és símán megúszta a klón. Talán pont Fives volt. Ez is igaz, de én se gondoltam komolyan, hogy meghal. Már csak két nap. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. (szerkesztve) Újabb részlet a The General -ból. Egyébként Walter Murch rendezi a részt!!!! Talán az eddigi leghíresebb emberke a sorozat körül. Murch Lucas-al együtt dolgozott a THX -en, ráadásul az Apokalipszis Most és az Angol Beteg című filmekért Oscart kapott! Nem lett könnyebb a várakozás. http://www.youtube.com/watch?v=z9m_07McyJg&feature=youtu.be Szerkesztve: 2011. November 3. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Annyit leszögeznék, hogy nekem a kép alapján eszembe se jutott, hogy aki rajta van, az ne élné túl ezt. A citadel trilógiában is volt egy ilyen mozzanat és símán megúszta a klón. Talán pont Fives volt. Szerintem-most nincs kedvem visszanézni-Echo mögött robbant fel kb. hasonló kép az űrhajó és azt nem is élte túl Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Szerintem-most nincs kedvem visszanézni-Echo mögött robbant fel kb. hasonló kép az űrhajó és azt nem is élte túl Fives élt túl egy ilyen esetet, de akkor gránát robbant. Ez kicsivel nagyobbnak tűnik. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Rex meg túlélt egy mellkas lövést. Robbanás neki már meg se kottyan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Rex meg túlélt egy mellkas lövést. Robbanás neki már meg se kottyan Még egyszer nem lesz akkora szerencséje. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Még egyszer nem lesz akkora szerencséje. Dehogynem Rex nem halhat meg. Szeretném látni valahogyan hogyan viselkedik a 66-os parancs alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Dehogynem Rex nem halhat meg. Szeretném látni valahogyan hogyan viselkedik a 66-os parancs alatt. Sajna nem a vágyak irányítják a sorsukat. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Sajna nem a vágyak irányítják a sorsukat. Pedig de jó lenne Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Rex nem halhat meg. Szeretném látni valahogyan hogyan viselkedik a 66-os parancs alatt. Dettó. Ha mégis, akkor az azért van, mert a készítők nem tudtak volna másként mit kezdeni a karakterével a 66-os parancs kapcsán. De én utálom az ilyen magyarázatokat. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Csak nem ölik meg kedvenc klónomat, ha már megannyi csatát túlélt. Én még látok benne lehetőségeket. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Csak nem ölik meg kedvenc klónomat, ha már megannyi csatát túlélt. Én még látok benne lehetőségeket. Látni én is látok, de a TCW már bebizonyította, hogy ismertebb karaktereket sem fél hidegre tenni. A szóban forgó szereplőnek ráadásul nincs is életbiztosítása a filmek alapján. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Lehet, hogy Rex tényleg most hal meg. Kíváncsi vagyok meg meri-e lépni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hülye kérdés. Miért is kell Rexnek meghalnia? Szerintem ott van Anakin mögött az Ep3-ban mikor mennek a Jedi Templomba írtani. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Én nem láttam ott őt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Én nem láttam ott őt. Nem biztos hogy ő pont azzal az osztaggal ment a templomba. Vagy azis lehet hogy TCW végére új festést kap így belehet majd illeszteni abba a jelenetbe. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Nem biztos hogy ő pont azzal az osztaggal ment a templomba. Vagy azis lehet hogy TCW végére új festést kap így belehet majd illeszteni abba a jelenetbe. Feltéve, ha életben hagyják. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Feltéve, ha életben hagyják. Tuti hogy életben haggyák. Ha meghal lázadok Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Nem biztos hogy ő pont azzal az osztaggal ment a templomba. Vagy azis lehet hogy TCW végére új festést kap így belehet majd illeszteni abba a jelenetbe. Sőt, az is lehet, hogy a RotS 3D-s kiadásában festik át a 501-esek parancsnokának páncélját Rex-ére Mondjuk én egyiknek sem örülnék, inkább legyen Rex máshol, vagy akár meghalva, minthogy részt vegyen a Lovagbukás hadműveletben...hacsak nem fogja megpróbálni menteni a Jediket Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Sőt, az is lehet, hogy a RotS 3D-s kiadásában festik át a 501-esek parancsnokának páncélját Rex-ére Mondjuk én egyiknek sem örülnék, inkább legyen Rex máshol, vagy akár meghalva, minthogy részt vegyen a Lovagbukás hadműveletben...hacsak nem fogja megpróbálni menteni a Jediket Azt én is megnézném. A TCW során már megkedveltem Rexet annyira, hogy kinézzek belőle egy hasonló tettet. Bár ha abból indulunk ki, hogy Cody is szemrebbenés nélkül lelövette Obi-Want, erre sajnos nem sok esély van. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.