csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Megnéztem a korai előzeteseket talán találtam valamit: http://www.youtube.com/watch?v=r-09URHNBFg Ebben Fives mondja Rexnek, hogy "egy nap véget ér a háború", és páncélban van. Mivel a következő rész galériájában alsóneműben van(talán a kivégzést várva), így lehet, hogy megússza, ha már visszaöltözik. Persze ez semmi egyéb, csak találgatás. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Én a Wonderconosban azt is kiszúrtam, ahogy... ...felsorakoznak a klónok és egy irányba fordulnak. Gondolom épp felkészülnek a kivégzésre. Meglehet, hogy Jesse és Fives itt mártírhalált hal és ez fogja majd Rexet cselekvésre ösztönözni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. (szerkesztve) Megnéztem a korai előzeteseket talán találtam valamit: Csak az a kérdés, hogy ezt mikor mondja. Egyébként elterveztem, hogy ezúttal még annyit se fogok olvasni a részről mint eddig. Azt akarom, hogy teljes meglepi legyen. Szerkesztve: 2011. November 15. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Carnage of Krell Arra nem gondoltatok, hogy Rex "sötét döntése" az lesz, hogy a csatában lelövi Krell -t? Az szinte mindent megváltoztatna vele kapcsolatban. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. (szerkesztve) Carnage of Krell Arra nem gondoltatok, hogy Rex "sötét döntése" az lesz, hogy a csatában lelövi Krell -t? Az szinte mindent megváltoztatna vele kapcsolatban. Azért nem úgy megy ám az hogy csak gondol egyet és puff hátba. Még is csak jedi, két duplapengéjű fénykardal. Mundi is bírta egy ideig a 66-osnál ráadásul ő egy fénykardal nyomta. Gondolom Krell megérezné a zavart az erőben aztán kapcsolna. Szerkesztve: 2011. November 15. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Azért nem úgy megy ám az hogy csak gondol egyet és puff hátba. Még is csak jedi, két duplapengéjű fénykardal. Mundi is bírta egy ideig a 66-osnál ráadásul ő egy fénykardal nyomta. Gondolom Krell megérezné a zavart az erőben aztán kapcsolna. De a csata hevében le lehetne lőni. És amint láttuk lesz csata az Umbaraiakkal. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. De a csata hevében le lehetne lőni. És amint láttuk lesz csata az Umbaraiakkal. Lehet benne valami. Maximum úgy tudnám elképzelni hogy rakétával,"véletlen" eltalálják. Ilyen Ulabore hadnagy 2.0 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Lehet benne valami. Maximum úgy tudnám elképzelni hogy rakétával,"véletlen" eltalálják. Ilyen Ulabore hadnagy 2.0 Rakétával? Nem lenne az kissé durva? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. (szerkesztve) Rakétával? Nem lenne az kissé durva? Azért írtam azt mert nehezebb kivédeni. Sugárlövedéket úgy hárítaná mint villámot a villámhárító, annyit érne mint halottnak a végbélkúp. (Hogy Lőrincz L. Lászlót idézzem ) Amúgy mi mást érdemelne? Szerkesztve: 2011. November 15. - NorbiLordi Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Ody, az elméleteddel csak az a baj, hogy... ...hogy Krell elég jól láthatóan nem veszi ki a részét a csatákból, ezért ilyen alkalmakra nem nagyon van lehetőség. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. (szerkesztve) Ody, az elméleteddel csak az a baj, hogy... ...hogy Krell elég jól láthatóan nem veszi ki a részét a csatákból, ezért ilyen alkalmakra nem nagyon van lehetőség. Krell mögött álltalában ott áll a csapat másik része, velük lelehetne beszélni hogy akkor lőjék már hátba. Bár ez is így nagyon hülyeségnek hangzik már szerintem. Szerkesztve: 2011. November 15. - NorbiLordi Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Krell mögött álltalában ott áll a csapat másik része, velük lelehetne beszélni hogy akkor lőjék már hátba. Bár ez is így nagyon hülyeségnek hangzik már szerintem. Azt megnézném mikor beszélnél rá néhány egyszerű közlegényt, hogy kövessék el a felettesük meggyilkolását, még akkor is, ha a százados kéri. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Ody, az elméleteddel csak az a baj, hogy... ...hogy Krell elég jól láthatóan nem veszi ki a részét a csatákból, ezért ilyen alkalmakra nem nagyon van lehetőség. Nézd meg a videót amit belinkletem! Krell az utolsó részben keményen harcolni fog! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Nézd meg a videót amit belinkletem! Krell az utolsó részben keményen harcolni fog! Azt tudom, de valószínűleg nem az umbaraiak ellen, hiszen ellenük eddig sem küzdött, sokkal inkább a saját katonái árulása miatt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Én abban reménykedem amit Ody írt. Nem itélném el Rexet miatta. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Nem itélném el Rexet miatta. Elítélni? Akkorát nőne a szememben... Bár én jobban örülnék, ha Fives tenné meg. A jó öreg Fives. Amúgy is jobban rühelli Krellt, mint a többi klón. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Benézek mennyi rész van már kinn és nagyon meglepődtem hogy már ennyi kint van???? Huha szégyenlem magam de még az első rész sem jutott el odáig hogy megnézzem. El kéne már kezdeni de soha nem jut idő rá Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Azt megnézném mikor beszélnél rá néhány egyszerű közlegényt, hogy kövessék el a felettesük meggyilkolását, még akkor is, ha a százados kéri. Azért írtam hogy szerintem hülyeség, csak spekuláltam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Carnage of Krell Úgy néz ki, talán Krell áruló lesz. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Carnage of Krell Úgy néz ki, talán Krell áruló lesz. Miből gondolod, Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Miből gondolod, Ody? Volt egy érdekes utalás a legutóbbi TCW magazinban: "But Rex has suspected for a long time that there's a dark heart beating at the core of Krell - a traitorous, Separatist heart - and he refuses to follow orders!" Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Volt egy érdekes utalás a legutóbbi TCW magazinban: "But Rex has suspected for a long time that there's a dark heart beating at the core of Krell - a traitorous, Separatist heart - and he refuses to follow orders!" Áruló lenne akkor lemészárolná az egész csapatot és nem vetetné be velük a légibázist és nem küldené őket a főváros ellen. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. És mi van a nagy bár áldozatos győzelmeivel? Ej, még 2 nap! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Áruló lenne akkor lemészárolná az egész csapatot és nem vetetné be velük a légibázist és nem küldené őket a főváros ellen. És mi van a nagy bár áldozatos győzelmeivel? Ej, még 2 nap! Igaz és igaz. Nekem nem tetszene mondjuk ez a verzió. Még 2 nap.... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Én is kiváncsian várom. Az előzöt még nem láttam, de csak azért mert a korábbiakból úgy látom hogy itt az utolsó részen dől el, hogy merre dől a végső itélet. A hétvégén azt hiszem tartok egy Umbara maratont Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Hozzászólás ideje: 2011. November 17. Én is kiváncsian várom. Az előzöt még nem láttam, de csak azért mert a korábbiakból úgy látom hogy itt az utolsó részen dől el, hogy merre dől a végső itélet. A hétvégén azt hiszem tartok egy Umbara maratont Pedig jó volt a legutóbbi is. Én is meg akarom nézni a hétvégén egyben az egészet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Gondolom láttátok már ezt a képet: Kíváncsi vagyok, mi lehet az a sötét döntés? Szerintem odáig fog fajulni Krell viselkedése, hogy Rex kinyírja. Talán az 501-esek (esetleg csak Rex és követői) megmentik Fivesékat, amitől Krell teljesen begőzöl és ahogy a cím is utal rá, mészárlásba kezd. Ezt pedig Rex - érthető módon - nem akarja tétlenül nézni. Ez csak egy tipp, de örülnék, ha ez történne. Holnap minden kiderül. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Gondolom láttátok már ezt a képet: Kíváncsi vagyok, mi lehet az a sötét döntés? Szerintem odáig fog fajulni Krell viselkedése, hogy Rex kinyírja. Talán az 501-esek (esetleg csak Rex és követői) megmentik Fivesékat, amitől Krell teljesen begőzöl és ahogy a cím is utal rá, mészárlásba kezd. Ezt pedig Rex - érthető módon - nem akarja tétlenül nézni. Ez csak egy tipp, de örülnék, ha ez történne. Holnap minden kiderül. Szerintem nagyon érdekes lenne amit írsz. Ellenállnak a kivégzési parancsnak, Krell begőzöl, elkezdi őket mészárolni és lelövik. Meg se lehetne róni őket, hiszen ráfoghatnák hogy a sötét oldal kerítette hatalmába, szükséges lépés volt ha nem akarták hogy sikertelen legyen a főváros bevétele mert lemészolják az 501-eseket. Nekem nagyon tetszik ez az elgondolás Várom a holnap reggelt, kíváncsi vagyok. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Gondolom láttátok már ezt a képet: Kíváncsi vagyok, mi lehet az a sötét döntés? Szerintem odáig fog fajulni Krell viselkedése, hogy Rex kinyírja. Talán az 501-esek (esetleg csak Rex és követői) megmentik Fivesékat, amitől Krell teljesen begőzöl és ahogy a cím is utal rá, mészárlásba kezd. Ezt pedig Rex - érthető módon - nem akarja tétlenül nézni. Ez csak egy tipp, de örülnék, ha ez történne. Holnap minden kiderül. Hát hógyne' láttuk vóna'?! Hisz ebből vágtam az epguide képet a holnapi részhez egy hete. És Ody-val meg is beszéltük Rex Dark Choice-át. Picit le vagy maradva, de sebaj. már csak egyet kell aludni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Én nem örülnék egy ilyen "fordulatnak". Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.