Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Úgy látszik mégis fél órás epizódok lesznek. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Szerintem a képből egyértelműen kiderül, hogy miről is van szó. Az a Tydoriai nem Watto apja, hanem az ANYJA. És bizony Assaj Ventress réjött Yoda nagy titkára, amivel éppen zsarolni próbálja szegény Tydoriai asszonyt. Mert bizony Yoda az meg a Watto APJA. Szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Vicces Zééé koma! Remélem Te is itt leszel a sorozat alatt! Mert ha nem, jön a szeneslapát! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Ne viccelj...tűkön ülök. Sajnos még majd másfél nap az időeltolódás miatt, ki kell most már várni azt a kis időt. Amúgy ilyen gyorsan még nem jött két egész estés Star Wars film egymás után. Értem ezalatt, hogy volt a mozifilm és most meg a technikailag azonos TV sorozat tényleges TV debütálása. Viszont nagyon félek a nézettség miatt, remélem nem fog megbukni a sorozat....mert a Sarah Connors Chronicles éppen most hasal el, pedig nem olyan rossz, sőt szerintem ezerszer jobb mint az állítólagos győztes Szökés című börtönös szappan opera. A nagy név ma már nem garancia semmire, főleg mert az USA emberek is jobban szeretik a Máúnyiká sókat akárcsak mi magyarok. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Most akkor ez canon vagy nem canon? A rendező válaszol!!! http://tv.ign.com/articles/915/915717p1.html (a lényeg röviden: canon) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Váááá alig bírok magammal! Ez a sok részlet, és még kell aludni egyet, hogy tényleg láthassuk!!! Hát nagyon nagy lesz ez! Nem is tudom, hányszor megnéztem már a CW filmet, de ezeket, hát talán még többször is megfogom Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Mint a gyerekek. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Azzal kezdem, hogy új vagyok a fórumon, Mindenkit üdvözlök / Az Erő legyen Veletek / ! Én is nagyon várom csak két gondom van : 1. Otthon nincs gépem így nem tudom nézni. 2. A "régi" generációhoz tartozom aki oroszul tanult / + latin / így az angol nem az én nyelvem. Ezért majd valószinüleg segítségre fogok szorulni. Értem ezen hogyha valakinek meg lesz magyar felirattal az aktuális rész gondoljon rám. Elöre is köszönöm !!!! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Egy kérdésem lenne: ki kel hajnalban? Bambu: üdv itt! vagyis: "Üdv neked", hogy Bent idézzük! Szerkesztve: 2008. Október 3. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. A starwars.com -ra felkerült két bemutató az első és második epizódból. Főleg a Rising Malevolence lesz irgalmatlan! Olyan kalsszikus feeling árad belőle, hogy csak na! Azok az űr jelenetek...majdnem magam alá raktam egy csomagot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Egy kérdésem lenne: ki kel hajnalban? Én majd csak szombat délután csatlakozom. Kíváncsi leszek addig mi alakul a neten. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Üdv Bambu!! Nagyon szívesen segítünk mindenben, amiben tudunk! Tudsz torrentről tölteni? Az lenne a megoldás. A feliratot pedig értelemszerűen a felirat topikban találhatod majd meg. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Egy kérdésem lenne: ki kel hajnalban? Én nem tudja valaki, hogyan lehetne elhitetni egy oldallal, hogy amerikai vagyok? mert akkor neten nézhetnénk a TCW-t élőben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Pár óra gyerekek és kezdődik az új SW éra!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hát ha a 6 óra hajnalban van akk igen! kelek, gép be, töltés indul, kutya le, aztán SW CW! A reggeli ráér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Úgy látom mire én megnézem, már ki lesznek beszélve az epizódok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Én meg egész délután azon szenvedek, hogy hitethetném el, hogy amerikai vagyok Eddig nem jutottam előre, úgy látszik nem lehet elhitetni (ahogy látom a CN néhány új TV-spotját se lehet megnézni. ez nagy ******** a nem amerikai rajongókkal Chapter 5: Rookies SN Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Phobos! A németek leszedték a CN -es spot- okat. megnézheted itt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Köszi Phobos! Ez a Rookie se lesz egy rossz epizód ahogy elnézem. A klónok próbálják megvédeni az otthonukat. Szerkesztve: 2008. Október 3. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Én talán 4 órakor kelek. :S (Más: ki fordította a CW regényt?) Szerkesztve: 2008. Október 3. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Most akkor ez canon vagy nem canon? A rendező válaszol!!! http://tv.ign.com/articles/915/915717p1.html (a lényeg röviden: canon) Azért betehetnéd azt a részt ahol ez le van írva. egyébkétn számomra az a legnagyobb kérdése a sorozatnak, hogy mi történt Ahsokával? A riport szerint arról is sokat beszélgetett Filoni és Lucas, hogy miért nincs nyoma a ROTS -ban. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Köszi Ody! Fent vannak már Youtube-on is és felraktam rapidra is őket. Yoda Cody A Galaxy of Adventure Komilan: Szokás szerint megint Nemes István fordította Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Holnap hazajövök melóból, másodpercenként a torrent frissítést fogom nyomkodni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Egy kérdésem lenne: ki kel hajnalban? Én biztos nem, örülök, hogy alhatok Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Én biztos nem, örülök, hogy alhatok Jó éjszakát mindenkinek, én megyek. <--(ásít) Na tessék, még mindig itt vagyok. Nem bírok magammal. Szerkesztve: 2008. Október 3. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megnyitom az első két rész topikját! Próbálja majd mindenki betartani az ott leírt szabályokat. Holnap délután már leszek én is. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Még nincs semmi nyoma. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) Star Wars The Clone Wars S01E01 HDTV XviD-0TV Star Wars The Clone Wars S01E02 HDTV XviD-0TV Fake-nak tűnik... Szerkesztve: 2008. Október 4. - kolmilan Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. http://www.linksload.com/star-wars-the-clone-wars-s01e01/ http://www.linksload.com/star-wars-the-clone-wars-s01e02/ Van mááááásiiik... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. (szerkesztve) köszi, a rapid és a mega egy pöppet gyorsabb Szerkesztve: 2008. Október 4. - Darth_Phobos Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.