Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem a képből egyértelműen kiderül, hogy miről is van szó. Az a Tydoriai nem Watto apja, hanem az ANYJA. És bizony Assaj Ventress réjött Yoda nagy titkára, amivel éppen zsarolni próbálja szegény Tydoriai asszonyt. Mert bizony Yoda az meg a Watto APJA.

Szerintem.

Hozzászólás ideje:

Ne viccelj...tűkön ülök. Sajnos még majd másfél nap az időeltolódás miatt, ki kell most már várni azt a kis időt.

Amúgy ilyen gyorsan még nem jött két egész estés Star Wars film egymás után. Értem ezalatt, hogy volt a mozifilm és most meg a technikailag azonos TV sorozat tényleges TV debütálása. Viszont nagyon félek a nézettség miatt, remélem nem fog megbukni a sorozat....mert a Sarah Connors Chronicles éppen most hasal el, pedig nem olyan rossz, sőt szerintem ezerszer jobb mint az állítólagos győztes Szökés című börtönös szappan opera.

A nagy név ma már nem garancia semmire, főleg mert az USA emberek is jobban szeretik a Máúnyiká sókat akárcsak mi magyarok.

Hozzászólás ideje:

Váááá alig bírok magammal!

Ez a sok részlet, és még kell aludni egyet, hogy tényleg láthassuk!!! :)

Hát nagyon nagy lesz ez!

Nem is tudom, hányszor megnéztem már a CW filmet, de ezeket, hát talán még többször is megfogom :D

Hozzászólás ideje:

Azzal kezdem, hogy új vagyok a fórumon, Mindenkit üdvözlök / Az Erő legyen Veletek / !

Én is nagyon várom csak két gondom van :

1. Otthon nincs gépem így nem tudom nézni.

2. A "régi" generációhoz tartozom aki oroszul tanult / + latin / így az angol nem az én nyelvem.

Ezért majd valószinüleg segítségre fogok szorulni. Értem ezen hogyha valakinek meg lesz magyar felirattal az aktuális rész gondoljon rám. Elöre is köszönöm !!!!

Hozzászólás ideje:
Most akkor ez canon vagy nem canon? A rendező válaszol!!!

http://tv.ign.com/articles/915/915717p1.html

(a lényeg röviden: canon) :)

Azért betehetnéd azt a részt ahol ez le van írva. :D egyébkétn számomra az a legnagyobb kérdése a sorozatnak, hogy mi történt Ahsokával? A riport szerint arról is sokat beszélgetett Filoni és Lucas, hogy miért nincs nyoma a ROTS -ban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.