Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Tényleg volt már Wilde. Látom nem bírtad megállni, hogy ne nézz bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Én eddig sikeresen megálltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megnéztem egy párszor, nekem nagyon tetszik. Nagyon várom a következő részeket, szerintem a Mortis + az Umbara után ez lesz a kedvencem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Holnap érkezik az új rész! Ha azt mondom, kíváncsi vagyok, enyhén fejezem ki magam. Látom, többen megbotlottak a spoiler böjt alatt. Én akaratomon kívül követtem el egy amatőr malőrt... valami miatt nemrég felnéztem Letta Wookiee-s lapjára, és aranyosan elspoilerezték, hogy halál lánya lesz a következő részek egyikében... Lehet, hogy telibe találtam a múltkori okfejtésemmel a jövőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Ezt a spoilert már nem olvasom el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 15. Egy kis érdekesség a várakozás perceiben: a Sabotage az évad legmagasabb nézőszámát produkálta. 2.02 millió néző volt kíváncsi rá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. (szerkesztve) Tölthető a WEB-DL az új részből, és felirat is van! Íme a 720p -s torrent. Igazi, már leellenőriztem. http://thepiratebay.se/torrent/8149652/Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E18.720p.WEB-DL.x264.AAC Szerkesztve: 2013. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Nabo! Hogy tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Bár a kérdés nem nekem szól, de azért rövid választ adok rá. Az évad egyik legjobbja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Hamar jött most a rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. (szerkesztve) Már délelőtt fent volt a WEB-DL egy pakkban a felirattal. Nem tudom ez hogy történhetett. Remélem Lok is látta a feliratot és már fordítja. Már fenn van 1080p -ben is! Szerkesztve: 2013. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Bejövős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Ennek a trailernek irgalmatlanul jó zenéje van. Kár, hogy az ilyenek sosem jelennek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Már délelőtt fent volt a WEB-DL egy pakkban a felirattal. Nem tudom ez hogy történhetett. Remélem Lok is látta a feliratot és már fordítja. Már fenn van 1080p -ben is! Ody ne várj egy percig sem, menni fog ez neked angol felirattal. Elképesztő moziélmény, KURVA NAGY 10/10!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Nem könnyíted meg a várakozást csoli! Már iszonyúan várom. Eddig mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt a részről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Nem könnyíted meg a várakozást csoli! Már iszonyúan várom. Eddig mindenki csak szuperlatívuszokban beszélt a részről. Annyi angolod, amennyi ehhez kell, szerintem neked is van már 5 évad után. Kiíratva összenő a hallottakkal és teljesen érthetőv válik! Vágj bele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Üdv Mindenkinek! Amilyen lassan indult az évad web-dl vonalon most meg hazaérek a melóból és tessék... The Jedi Who Knew Too Much 720p, két angol hangsáv és angol felirat az mkv konténerben ... Star.Wars.The.Clone.Wars.S05E18.The.Jedi.Who.Knew.Too.Much.720p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN Mammut: http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/3a10ec7f5aabeb10590bed9bbb1d4f56 http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/04785ca009f6522a5cb4590dc4cfae07 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. (szerkesztve) Még van egy kis dolgom, utána lehet, hogy megnézem. Az angolom egyébként azért van mert tanultam. De kedves tőled, hogy ennyire szeretnéd, hogy megnézzem. SZERK: köszi albundy a cuccost, mint mindig. Szerkesztve: 2013. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Még van egy kis dolgom, utána lehet, hogy megnézem. Az angolom egyébként azért van mert tanultam. De kedves tőled, hogy ennyire szeretnéd, hogy megnézzem. Pofa be, Ody, ne akadékoskodj, most szépen leülsz és megnézed, de rögvest! :lol: Még hálás is leszel nekünk ezért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Igenis KisKósa mester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Pedig csak 2-3 órát kéne várni a feliratra, de ha valaki türelmetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Azt én már kivárom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Tényleg hétről hétre gyorsabban érkezik a Web-DL verzió. Jó látni, hogy nem csak számomra nem érdektelen a szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Durván jót tesz az élvezhetőségnek a spoilermentesség! Ki hitte volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Ez a rész tényleg ütött.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Ez a rész tényleg ütött.... Hát nem megmondtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Hát nem megmondtam? De! Te is megmondtad... Hamarosan jön az értékelésem. Még pár mega hátra van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Huhh ez mekkora rész volt te jó ég!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Az utóbbi Maul részekhez képest milyen volt a színvonal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Az utóbbi Maul részekhez képest milyen volt a színvonal? Ez azoknál csilliszor és billioszor jobb. Talán a sorozat legjobbja. Remélem nem raktam túl magasra a lécet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.