Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Most jutott eszembe: milyen jó az, hogy az egész TCW Yoda epizóddal kezdődött és valószínűleg azzal is ér véget... Ez nekem is eszembe jutott már. Így lesz egy kerete is az egésznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 2. Március 7-étől nemhogy az egész "The Lost Missions" lesz elérhető, de az összes többi évad is. Nem kell várni mindig a következő hétvégére, hanem készen kapjuk mind a 13 részt, ezért is várom meg, hogy egyben meg tudjam lesni. Ebből egy 6. évad maraton lesz akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. (szerkesztve) Vajon péntek 0:01 -től elérhető lesz a TCW bónusz tartalma az USA -ban? SZERK: közben megtaláltam, hogy délelőtt kilenctől lesz elérhető. Szerkesztve: 2014. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 3. Vajon péntek 0:01 -től elérhető lesz a TCW bónusz tartalma az USA -ban? SZERK: közben megtaláltam, hogy délelőtt kilenctől lesz elérhető. A délelőtt 9 magyar idő szerint értendő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Voices preview. Volt már ugyan tavaly, de csak egy a Celebration-ön kamerával felvett verzió, ez viszont hivatalos és jó minőségű http://www.youtube.com/watch?v=8dLp6Nvop0k&feature=c4-overview&list=UUZGYJFUizSax-yElQaFDp5Q Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. A délelőtt 9 magyar idő szerint értendő? Igen! 12:01 am PST idő, ami magyar idő szerint reggel kilenc óra. Reméljük hamar felpakolják. A feliratról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az is legalább olyan gyors lesz. Voices preview. Köszi! Remélem a többi részhez is lesz, guide -al egybekötve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Igen! 12:01 am PST idő, ami magyar idő szerint reggel kilenc óra. A telóm világórája szerint az sajnos csak este 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Akkor rossz a telód világórája, vagy nem jól nézed (valószínűbb). Nincs olyan időzóna a földön, ami +19 órás lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Akkor rossz a telód világórája, vagy nem jól nézed (valószínűbb). Nincs olyan időzóna a földön, ami +19 órás lenne... Jaj tényleg az am miatt ez 0:01-et jelent, az eltolódás pedig 9 óra. Akkor rosszul néztem (legalább a telóm nem selejt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Így van. Pénteken reggel lehet is várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Hogy Stephent idézzem a Rettenthetetlen-ből : "Hát ez remek!". Meg is lesz a pénteki suliból hazajutás jutalma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. (szerkesztve) Kérésed (részben) teljesülni látszik Ody! Itt egy kis ízelítő a 66-os parancs szálból. Szerkesztve: 2014. Március 5. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Akinek nincsen nCore-ja (mint pl nekem) a piratebay-ről leszedhető az első 11 rész HD-ben. De minek is írok ilyet, pénteken szerintem már leszedhető az összes rész angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. (szerkesztve) Kérésed (részben) teljesülni látszik Ody! Itt egy kis ízelítő a 66-os parancs szálból. Köszi, de ezzel csak az a baj, hogy nem tudom beilleszteni az adatlapra mert nem youtube -os. Akinek nincsen nCore-ja (mint pl nekem) a piratebay-ről leszedhető az első 11 rész HD-ben. De minek is írok ilyet, pénteken szerintem már leszedhető az összes rész angolul. Közben nCore -on is fent van már. Felirat úgy sem lesz hozzá, így mindenképpen megvárjuk most már az angolt. Szerkesztve: 2014. Március 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Köszi, de ezzel csak az a baj, hogy nem tudom beilleszteni az adatlapra mert nem youtube -os. Ott is fönn van: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Köszi Rog! Ha találsz még ilyeneket a hatodik évad részeiből, jöhetnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Szívesen! Ha találok továbbiakat akkor majd berakom őket. Kivéve persze ha esetleg beelőz valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. (szerkesztve) Elérhető a Netflixen az új évad, és ezzel párhuzamosan a részek ep guide -ja is az sw.com -on (Csoli, megint lesz munkád ). Várjuk a fejleményeket. Addig is egy sokatmondó kép. Szerkesztve: 2014. Március 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Akkor már csak arra kell várni, hogy az nmag--csatornára is felkerüljön, és jöhet a habzsidőzsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Akkor már csak arra kell várni, hogy az nmag--csatornára is felkerüljön, és jöhet a habzsidőzsi. Pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Szerintem előbb lesz fent "egyszerűbb" torrenteken mint ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. (szerkesztve) Elkezdtek felkúszni a részek...lassan halad, türelem! (szerk.: az oldalon regisztrálni kell, 5 perc, még annyi se.) 6. évad (Sajnos a linket nem lehet normálisan kitenni, úgyhogy a saját keresőjébe írjátok be: the clone wars) Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E01.Condition.Unknown. 720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb Star Wars The Clone Wars S06E01 Condition Unknown 720p NF WEBRip DD5 1 x264-NTb mkv Star Wars The Clone Wars S06E01 Condition Unknown 720p NF WEBRip DD5 1 x264-NTb mkv Star Wars The Clone Wars S06E01 Condition Unknown 720p NF WEBRip DD5 1 x264-NTb mkv Szerkesztve: 2014. Március 7. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. (szerkesztve) Elkezdtek felkúszni a részek...lassan halad, türelem! 6. évad Ahh ide regisztrácó kell, nem? Lassan kúsznak fel ide is a részek! Szerkesztve: 2014. Március 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Köszi skacok! Az első már csorog is lefelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Star.Wars.The.Clone.Wars.S06E01.Condition.Unknown.720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb a kávén.... http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/3651dc9abe7b8d419ed7075304c8470a http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/93971d9b4636b300ea5ccf65e7ef0d77 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Szólhattok ám ha felér a második rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. (szerkesztve) Ezzel dobjátok fel magatokat! A mai napon hivatalosan is véget ért a THE CLONE WARS! 2008 óta nézzük a showt és a 6. évaddal úgy érzem, méltó befejezésnek lehetünk tanúi. És végre kimondhatjuk...VÉGE! http://www.youtube.com/watch?v=Q6Aio0IPV3c Szerkesztve: 2014. Március 7. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Én majd akkor búcsúzom a sorozattól, miután megnéztem és kibeszéltem veletek a hatodik évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Érdekes cikk Ahsokáról - http://io9.com/how-clone-wars-ahsoka-tano-made-the-star-wars-franchis-1537984315?utm_campaign=socialflow_io9_twitter&utm_source=io9_twitter&utm_medium=socialflow Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Már az nmagra is elkezdett felcsorogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.