Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Igen. Plo Koon -nak Forgách Péter a hangja. :)

Én valahogy nem ismertem fel... Kissé elmélyítették. Arra gondolsz, aki Tom Hanks hangja szokott lenni?

Grievousre mit tippeltek? (Legalább már nem Grívesz. :) ) Bár néha szerintem nem nagyon értenék a kicsik.

Én a klónokkal nem vagyok megbékélve... Szerintem különbözik a hangjuk.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Jó kis szinkront dobtak össze és a honlap is pofás. Na de azért van egy apró baki, Luminara Undilinál azt írták a fajra, hogy neimoidiai :)

A szinkron egyetlen pozitívuma számomra Grievous. Remek lett. Hála égnek a filmes verzióval köszönő viszonyba sincs.

Hozzászólás ideje:
Arra gondolsz, aki Tom Hanks hangja szokott lenni?
Neki Kőszegi Ákos a fő hangadója. Forgách Petihez David Hasselhof-ot lehet kötni leginkább. Meg ott van még például a helyszínelős William L. Petersen.
Hozzászólás ideje:

Egyébként, a Nintendo DS sorsát, eldönthetjük... Szerintem rajtunk kívűl, csak az ovisok nézik, azok meg nem tudnak netezni. Tehát a DS közülünk kerül valahova! :P És akkor csak annyit kell tennünk, hogy megbeszéljük, hogy melyik héten ki küldi el(tehát ki nyeri)... :)

:):P:yeah:

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
Neki Kőszegi Ákos a fő hangadója. Forgách Petihez David Hasselhof-ot lehet kötni leginkább. Meg ott van még például a helyszínelős William L. Petersen.

Tudom, én is Kőszegit kedvelem inkább, de Forgács mintha eggyel többször lett volna... (most nézem a szinkronhangok.hun, hogy nem... :) )

Szóval gondoltok? :)

Hozzászólás ideje:

Jól megkeverték a dolgokat. A Ryloth trilógia már a jövő héten elkezdődik! :) Az is kiderült, hogy a múlt heti és a mostani részek már a második szezon keretei között készültek. Vajon miért rakták át az első évadba őket? :)

Hozzászólás ideje:

Nah megnéztem mind2 részt, de majd még megnézem mielőtt újra írok, mert elég vegyesek az érzéseim.

Hozzászólás ideje:

De ha a következő rész már a Ryloth trilógia lesz, akkor ez azt jelentené, hogy akkor kihagyják a "Hostage Crisis" című epizódot, és csak 21 részes évad lesz?

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a CN TCW-és (rövidítések sorozata :) ) oldalát, és jópofa meg minden, de csináltak egy jó pár hibát, ami megmosolyogtatott engem. Itt az egyik legszembeötlőbb a spoiler gomb alatt.

Spoiler:

Hozzászólás ideje:
Megnéztem a CN TCW-és (rövidítések sorozata :) ) oldalát, és jópofa meg minden, de csináltak egy jó pár hibát, ami megmosolyogtatott engem. Itt az egyik legszembeötlőbb a spoiler gomb alatt.

Nálam meg egyszer bugos volt az amerikai honlap, és nem azt írta ki, hogy "Count Dooku", hanem hogy "Cound Dooku". Nyomtam egy képlopást, hogy megörökítsem, bezártam a honlapot... Csak valószínűleg félrenyomtam, mert nem lopott képet. Visszamentem a honlapra addigra már helyrejött. :)

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Ezt egyébként már említette más itt a fórumon.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Rising Malevolence magyar verzióját! Yularen admirális új hangja telitalálat!

Egyébként valaki feltehetné a tisztán magyar verziót, mert én ennek a dualdubnak nem látom értelmét. Olyan, mint amikor egyszerre többen pofáznak neked, szóval idegesítő. :) Aztán arról le lehetne vágni, és átrakni a HD verzióra. És akkor sokkal jobb, szerintem.

Hozzászólás ideje:
Megnéztem a Rising Malevolence magyar verzióját! Yularen admirális új hangja telitalálat!

Egyébként valaki feltehetné a tisztán magyar verziót, mert én ennek a dualdubnak nem látom értelmét. Olyan, mint amikor egyszerre többen pofáznak neked, szóval idegesítő. :P Aztán arról le lehetne vágni, és átrakni a HD verzióra. És akkor sokkal jobb, szerintem.

Használj codecet, akkor nem hallod a magyarnál az angol hangot is :)

Van magyar hangos HD-s is, de azt nem rakom fel, mert így is 2-3 óráig megy fel a sima verzió. :)

Egy kérdés: az orvosdroidnak ki volt a magyar hangja, mert nagyon ismerősnek tűnt.

Hozzászólás ideje:
Használj codecet, akkor nem hallod a magyarnál az angol hangot is :hmm:

Van magyar hangos HD-s is, de azt nem rakom fel, mert így is 2-3 óráig megy fel a sima verzió. ;)

Egy kérdés: az orvosdroidnak ki volt a magyar hangja, mert nagyon ismerősnek tűnt.

Próbaképpen kiírtam egy DVD-re, és megnéztem a vadiúj lejátszónkon, hogy tényleg igazad van-e, és igen! Gyönyörű a képminőség, és még csak a nyomát sem hallom az eredeti szinkronnak. Köszönöm szépen. :P

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy eddig három különböző narrátort hallottunk, és a klónok is különböztek... Tabák Kata nem nagyon áll a helyzet magaslatán. :hmm: Én még Jar Jar-tól félek...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.