Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. (szerkesztve) Szerkesztve: 2009. Március 5. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Oldie ezek nem jönnek be nálam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. (szerkesztve) Oldie ezek nem jönnek be nálam. Pedig nagyon ütnek. Nem tudom miért nem tetszik... Köszi Oldie, már várom a szombatot Szerkesztve: 2009. Március 5. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Oldie ezek nem jönnek be nálam. Gondolom technikai okai vannak. Nem tudom, nálam műxik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Szeretném figyelmetekbe ajánlani az epizód topikok nyitó kommentjét. Az epizód infók kibővültek melyekből így még több érdekességet tudhattok meg. A bővítést Dzséjt végezte, és az ötletet is ő jegyzi. Így most már elmondhatjuk, hogy talán itthon nincs is ennél informatívabb TCW szekció (önfényezés rulez). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Gondolom technikai okai vannak.Nem tudom, nálam műxik. Ok, akkor várok. Esetleg ha tudsz adni egy közvetlen linket, azt megköszönném. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Ok, akkor várok. Esetleg ha tudsz adni egy közvetlen linket, azt megköszönném. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Szeretném figyelmetekbe ajánlani az epizód topikok nyitó kommentjét. Az epizód infók kibővültek melyekből így még több érdekességet tudhattok meg. A bővítést Dzséjt végezte, és az ötletet is ő jegyzi. Így most már elmondhatjuk, hogy talán itthon nincs is ennél informatívabb TCW szekció (önfényezés rulez). Ez remek ötlet. Amint látom Phobos beelőzött a linkekkel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Köszi a linkekekt, és most már a videó is működik. Szenzációsak! Obi rulezzz! Már csak két nap. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. És ez volt már? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Ez csak egy húsz perces epizód... Ennyi trailerből már összelehetn vágni az egész epizódot... ;) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Hozzászólás ideje: 2009. Március 5. Szeretném figyelmetekbe ajánlani az epizód topikok nyitó kommentjét. Az epizód infók kibővültek melyekből így még több érdekességet tudhattok meg. A bővítést Dzséjt végezte, és az ötletet is ő jegyzi. Így most már elmondhatjuk, hogy talán itthon nincs is ennél informatívabb TCW szekció (önfényezés rulez). Láttam, az Ambush-nál már megtörtént. Köszi a kiegészítéseket! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Überütős folytatás lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Elvileg csak az első nyolc rész lesz magyarul ilyen, hogy semmi cartoon network logó, meg ilyesmik, nem? Mert ha jól tudom csak azok jelentek meg eddig DVDn. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Elvileg csak az első nyolc rész lesz magyarul ilyen, hogy semmi cartoon network logó, meg ilyesmik, nem? Mert ha jól tudom csak azok jelentek meg eddig DVDn. De HD-ben mind megjelent, és azokon sincs logo. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. De HD-ben mind megjelent, és azokon sincs logo. Ezt jó érzés hallani. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nem DVD-ről, hanem az 1080p-s SKY Preimere HD-ből vannak átkonvertálva a magyar részek. Képek például a 16-os részből: Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nem DVD-ről, hanem az 1080p-s SKY Preimere HD-ből vannak átkonvertálva a magyar részek. Akkor miért csak 16:9? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Akkor miért csak 16:9? Nem tudom, én is csak olvastam, hogy abból a release-ből készítik a magyar feltöltéseket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nem tudom hogy vagytok vele, de ezeket az előzeteseket elnézve az a sanda gyanúm, hogy a Ryloth szál le fogja pipálni a Malevolence trilógiát. Az Obis akciós rész döbbenetesen jó és hangulatos!!! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Nem tudom hogy vagytok vele, de ezeket az előzeteseket elnézve az a sanda gyanúm, hogy a Ryloth szál le fogja pipálni a Malevolence trilógiát. Az Obis akciós rész döbbenetesen jó és hangulatos!!! Egyetértek. A kanyonos jelenetet meg a Windu droidapírtására kíváncsi leszek majd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Egyetértek. A kanyonos jelenetet meg a Windu droidapírtására kíváncsi leszek majd Detto! Obi erőhasználata alatt az a hang és a klónok reakciója.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Az epizód beharangozók a Malevolence trilógiával frissültek. Akik kíváncsaik az apró érdekességekre és csemegékre, azok feltétlenül olvassák el. Nagyon sok érdekes infó található meg bennük az adott részről! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Az epizód beharangozók a Malevolence trilógiával frissültek. Akik kíváncsaik az apró érdekességekre és csemegékre, azok feltétlenül olvassák el. Nagyon sok érdekes infó található meg bennük az adott részről! Jók a kiegészítések! Egyrészt, mert tele vannak nevekkel , másrészt pedig mert számos új dolgot (vagy amit eddig nem vettem észre) tudtam meg az érdekességekből. Gondolom, ezek egy része valami enciklopédiából származik, de vannak benne saját megfigyelések is, ez biztos (pl. a szinkront taglaló megjegyzések - ezek külön csemegék, mivel ezt biztos máshol nem lehet megtalálni). Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Eszembe jutott valami a sorozattal kapcsolatban. Obi-van, Anakin, ahsoka és a többiek miért nem hordanak normális Jedi ruhákat? Miért kell mindenkinek valamilyen köztársasági klónpáncél darabot viselniük az alkarjukon, vagy a vállukon? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Jobban védik a viselőjét. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Jobban védik a viselőjét. Akkor az EP 3-ban miért nem volt mindenki ilyen ruhákban? Szóval szerintem jobb lenne, ha mindenki az Ep 3-hoz hasonló ruhákban lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Eszembe jutott valami a sorozattal kapcsolatban. Obi-van, Anakin, ahsoka és a többiek miért nem hordanak normális Jedi ruhákat? Miért kell mindenkinek valamilyen köztársasági klónpáncél darabot viselniük az alkarjukon, vagy a vállukon? Szerintem ez a háborút hivatott jelképezni. Amúgy is full akció van, a köpennyel csak a baj lenne. Ha megfigyeled, az EPIII vagy EPII akció jeleneteiben sincs a Jediken köpeny. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. (szerkesztve) Akkor az EP 3-ban miért nem volt mindenki ilyen ruhákban? Gondolom azért, mert az EP3-ban már nem voltak kint a frontvonalon. Szerkesztve: 2009. Március 6. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Hozzászólás ideje: 2009. Március 6. Jók a kiegészítések! Egyrészt, mert tele vannak nevekkel , másrészt pedig mert számos új dolgot (vagy amit eddig nem vettem észre) tudtam meg az érdekességekből. Gondolom, ezek egy része valami enciklopédiából származik, de vannak benne saját megfigyelések is, ez biztos (pl. a szinkront taglaló megjegyzések - ezek külön csemegék, mivel ezt biztos máshol nem lehet megtalálni). Igen, a szinkronokat én teszem hozzá, főleg azért, mert ha valaki szinkronosan nézi, így legalább az is tudja, miről van szó. Eszembe jutott valami a sorozattal kapcsolatban. Obi-van, Anakin, ahsoka és a többiek miért nem hordanak normális Jedi ruhákat? Miért kell mindenkinek valamilyen köztársasági klónpáncél darabot viselniük az alkarjukon, vagy a vállukon? Tudod milyen nehéz lenne egy Jedi köpenyt leanimálni, amint össze-vissza libeg? Szerintem már Dooku ruhájával is eleget szenvednek, nem kell nekik ez minden egyes részbe Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.