Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Nem, mint ahogy a TCW adott epizódkibeszélőiben sem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Off Akkor nem tudom, a könyvek topikban miért tesszük meg azt a "szívességet" egymásnak, hogy elrejtjük az írásainkat... Szerintem ezek nem olyan kibeszélők, mint a TCW epizódtopikjai, mert ide hírekért is jövünk. Na mindegy, ezek után kénytelen leszek ignorálni az egész szekciót, ami azt jelenti, hogy az aktuális számokat sem tudom letölteni a képregényekből, ehh... eggyel kevesebb SW, amivel foglalkozni kell, persze ez kit zavar... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Miért ne tölthetnéd le? Max. nem olvasod el mit írnak ide. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. Hozzászólás ideje: 2015. Május 31. A könyves topikban egyszerre több könyvről van szó, így ott indokolt a spoiler gomb. itt viszont nem, mivel egyértelmű, hogy ezt a képregényt beszéljük ki. A hozzászólásokat meg nem kötelező elolvasni, úgy is le lehet tölteni a következő részt (nem nehéz azért megtalálni, általában egy bazinagy címlapborítóval együtt osztja meg Sky...) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Elkészültem a sorozat harmadik számának fordításával: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. (szerkesztve) THX. Szerkesztve: 2015. Június 12. - Ody Mandrell Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. wáááááá....yep-yeppp. köszi Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Köszi, már nagyon vártam az új részt. A borítók továbbra is fantasztikusak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Köszi a fordítást. Kár, hogy Caleb nem jutott el a Coruscant-ra, jó lett volna látni. Elég hamar megpróbált új életet kezdeni. A Vader sorozat mellett még ez tetszik a legjobban. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Június 15. Hozzászólás ideje: 2015. Június 15. Köszi szépen, Darth Sky! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 15. Hozzászólás ideje: 2015. Június 15. Ez most kicsit laposabb volt, de azért bejött az amit mondtam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Július 28. Elkészültem a legújabb rész magyar verziójával: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. (szerkesztve) Köszi Sky! Ez is jó rész lett! Egyelőre csak ezt olvasom. Érdekes, hogy a klónok milyen elszántan üldözték a megmaradt Jediket. Nem tudom mi lesz a vége de van egy olyan érzésem, hogy Kasmir ki fog nyiffanni. Szerkesztve: 2015. Július 29. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Szívesen mindenkinek! Én is arra tippelek, hogy Janus meghal (valahogy ki kell kerülnie a képből), a kölyök pedig felveszi a hasonló csengésű Kanan Jarrus nevet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Hozzászólás ideje: 2015. Július 30. Köszönjük a fordítást! Nagyon jó sorozat. Talán a Darth Vader után a második legjobb. Ez a szám is ötös kategóriás. A klónokkal kapcsolatban: nem meglepő, hogy így üldözik a Jediket. A régi regényekben, képregényekben is így volt. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. köszi Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Elkészült Az utolsó padawan zárórészének magyar változata. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hú hogy én ezt mennyire vártam már Köszi,Sky Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszi a fordítást! Nagyszerű volt. A zárás nagyon jó. Kanan mutatványa valahogy a The Force Unleashed-et juttatta eszembe. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszi srácok! Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszi szépen! Ezzel a számmal bezárult a kör. Méltó befejezése a The Last Padawan szálnak. Alig várom a következő Kananos sztorit. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Köszönöm! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Én is nagyon vártam, köszi Sky! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Jó kis sztori volt, a végén sajnáltam a klónokat. Az egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy Kanan túlélte az űrt mindenféle felszerelés nélkül. Köszi szépen! Ezzel a számmal bezárult a kör. Méltó befejezése a The Last Padawan szálnak. Alig várom a következő Kananos sztorit. Kíváncsi leszek merre mennek tovább, de hátha feltűnik még Kanan régi cimborája hisz a Kallerre szállnak le. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Jó kis sztori volt, a végén sajnáltam a klónokat. Az egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy Kanan túlélte az űrt mindenféle felszerelés nélkül. A régi Kiegészítő Univerzum (mai Legendák ) szerint a hajók körül van valamiféle élettér, mely lehetővé teszi, hogy az adott illető rövid ideig, akár űrruha nélkül is meglegyen. Úgy néz ki ezt is átvették. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.