csoli1138 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 (edited ) Tegnapi archívumkutatásomat folytatva beletúrtam kicsit az epI elfeledett mappáiba is, és gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ismeritek-e, illetve ha igen mi a története az alábbi képeknek? Edited May 5, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 (edited ) Az elsőre nem emlékszem viszont a második ismerős. De szerintem csak promóciós kép mint ahogy az első is. Edited May 5, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 5, 2015 Author Share Posted May 5, 2015 Az elsőre nem emlékszem viszont a második ismerős. De szerintem csak promóciós kép mint ahogy az első is. Na, és rögtön kaptam egy topicot is? Na majd dobok még pár képet akkor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Jöhet mindenkitől akinek van. Így jobb mert a másikban OFF volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 5, 2015 Author Share Posted May 5, 2015 (edited ) Jöhet mindenkitől akinek van. Így jobb mert a másikban OFF volt. Világos, esetleg, ha javasolhatom egy kicsit a topic alcímben változtassunk (mondjuk annyit, hogy "és érdekességek") mert más csemegéket is szívesen dobnék ide, például kamuposzterek, meg nem valósult dolgok, de addig is: Egy kimaradt jelenet, amit ha jól tudom mozgóképen még verkekben sem mutattak: Obi-wan vizbe esett volna a Naboo-i landoláskor és a kardja is elázott volna és kereste volna Qui Gont az erdőben, majd az mestere megdorgálta volna. (egyébként az ázott kard miatt nem védekezett a step-ek ellen, csak futott...) Érdekes plusz töletet adott volna a 2 rész hasonló "kard kioktató-jelenetéhez" Egyébként a film végleges vágásában is nyilvánvaló, hogy Kenobi csurom vizes, majd egy snitt -talán mikor Jar-Jar sarkon fordul és le kell hajolnia Obi-wannak a gyors gunga fül keltette szél egy pillanat alatt megszárítja..És persze mennek alámerülni megint.. Szegény Obi-wan.. A sithek bosszúja idején mondták is, hogy Kenobi a PT-ben folyton elázik.. EpI: -lett volna ez meg a bent maradt Otoh Gungai merülés EpII: Kamino -ez vlágos EpIII: Anakinnal a padlókivágás után vízbe senek a szeparatista cirkálón és persze miután Bogával leesik vizbe esik, de annak a jelenetnek is sok további részlete törölt jelenet lett, mint az előbbi is amit írtam.. a lényeg.. ez az utolsó kép még a 99 májusi cinema magazinban is benne volt! Edited May 5, 2015 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Tudtam erről a kivágott jelenetről, de csak az aló képet ismertem amin épp Qui-Gon osztja az észt Obinak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Azért milyen jó, hogy ezt nem tették végül bele. Később gondot okozott volna a víz alatt is működő fénykardokkal a TCW-ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Azért milyen jó, hogy ezt nem tették végül bele. Később gondot okozott volna a víz alatt is működő fénykardokkal a TCW-ben. Meg akár nagy esős kaminoi jelnetben is..Azon ment volna a vita, hogy most csak "water resist" vagy "water resist 50m" egy fénykard.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Nagyon jó képek. Lehet hogy eredetileg Kenobi is beszállt volna a sivatagban a Darth Maul elleni harcba. Gondolom ezért van az a kép. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Nagyon jó képek. Lehet hogy eredetileg Kenobi is beszállt volna a sivatagban a Darth Maul elleni harcba. Gondolom ezért van az a kép. Sohasem értettem..Aúgy valóban nagyszerű kép. Persze, ha ott 3-an nyomták volna,abból nem jött ki volna ilyenforma döntetlen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Sohasem értettem..Aúgy valóban nagyszerű kép. Persze, ha ott 3-an nyomták volna,abból nem jött ki volna ilyenforma döntetlen.. Ja, lezúzták volna Maul-t, Qui-gon életben marad és a helyes úton tartja Anakint, aki Palpinak csap oda nem Windunak és bumm instant egyensúly az Erőben röpke 23 évvel korábban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Köszi szépen, csoli, igazán jó látni ezeket a képeket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Persze, ha ott 3-an nyomták volna,abból nem jött ki volna ilyenforma döntetlen.. Akkor hamarabb vágódik ketté Maul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Nem volt tervben, hogy Obi-Wan a Tatuinon harcolt volna Maullal. A kép a Vanity Fair EP1-hez készült fotósorozatából van, ahol még Amidala is tatuini hátteret kapott, biztos ez volt a koncepció. Az első erdős kép nekem is új volt, de a második benne volt a Cinemában. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Köszi az infót a képről! végre valami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Ezt honnan tudod biztosra,hogy nem volt tervben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Megkérdeztük Lucast, ő mondta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Ja!?Az mas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buja Féreg Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jók ezek a képek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Itt épp az látszik - ahogy azt néhány éles szemű kritikus is ki szoktak szúrni - amint épp renderelik a CGI-t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Ezek hamisítványok. Sehol egy kék vagy zöld háttér, olyan meg nem létezik, hogy az ep1-ben van egy megépített díszlet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 Ezek hamisítványok. Sehol egy kék vagy zöld háttér, olyan meg nem létezik, hogy az ep1-ben van egy megépített díszlet. Szerintem is! hú de utálom a sok vakon fikázó rohadékot! Muszáj volt eszembe juttatni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buja Féreg Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Én magam manipuláltam, csupán egy CGI trükk a régi idők emlékére - eredetileg csupán 1 db kék vászon volt a képen és (minden valószínűség szerint) Lucas rávetülő kék árnyéka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Ez esetben mestermunka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Ja...hát az külön pech, hogy itt a Qui-Gon az előtte álló droidokat konkréten szeli ketté. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Erre csak ez lehet a válaszom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 Már megint a zöld hátteres digitális varázslat! Ejj ez az Ep I... Bezzeg a VII! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts