csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. (szerkesztve) Tegnapi archívumkutatásomat folytatva beletúrtam kicsit az epI elfeledett mappáiba is, és gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ismeritek-e, illetve ha igen mi a története az alábbi képeknek? Szerkesztve: 2015. Május 5. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. (szerkesztve) Az elsőre nem emlékszem viszont a második ismerős. De szerintem csak promóciós kép mint ahogy az első is. Szerkesztve: 2015. Május 5. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Az elsőre nem emlékszem viszont a második ismerős. De szerintem csak promóciós kép mint ahogy az első is. Na, és rögtön kaptam egy topicot is? Na majd dobok még pár képet akkor.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Jöhet mindenkitől akinek van. Így jobb mert a másikban OFF volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. (szerkesztve) Jöhet mindenkitől akinek van. Így jobb mert a másikban OFF volt. Világos, esetleg, ha javasolhatom egy kicsit a topic alcímben változtassunk (mondjuk annyit, hogy "és érdekességek") mert más csemegéket is szívesen dobnék ide, például kamuposzterek, meg nem valósult dolgok, de addig is: Egy kimaradt jelenet, amit ha jól tudom mozgóképen még verkekben sem mutattak: Obi-wan vizbe esett volna a Naboo-i landoláskor és a kardja is elázott volna és kereste volna Qui Gont az erdőben, majd az mestere megdorgálta volna. (egyébként az ázott kard miatt nem védekezett a step-ek ellen, csak futott...) Érdekes plusz töletet adott volna a 2 rész hasonló "kard kioktató-jelenetéhez" Egyébként a film végleges vágásában is nyilvánvaló, hogy Kenobi csurom vizes, majd egy snitt -talán mikor Jar-Jar sarkon fordul és le kell hajolnia Obi-wannak a gyors gunga fül keltette szél egy pillanat alatt megszárítja..És persze mennek alámerülni megint.. Szegény Obi-wan.. A sithek bosszúja idején mondták is, hogy Kenobi a PT-ben folyton elázik.. EpI: -lett volna ez meg a bent maradt Otoh Gungai merülés EpII: Kamino -ez vlágos EpIII: Anakinnal a padlókivágás után vízbe senek a szeparatista cirkálón és persze miután Bogával leesik vizbe esik, de annak a jelenetnek is sok további részlete törölt jelenet lett, mint az előbbi is amit írtam.. a lényeg.. ez az utolsó kép még a 99 májusi cinema magazinban is benne volt! Szerkesztve: 2015. Május 5. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Tudtam erről a kivágott jelenetről, de csak az aló képet ismertem amin épp Qui-Gon osztja az észt Obinak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Azért milyen jó, hogy ezt nem tették végül bele. Később gondot okozott volna a víz alatt is működő fénykardokkal a TCW-ben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Azért milyen jó, hogy ezt nem tették végül bele. Később gondot okozott volna a víz alatt is működő fénykardokkal a TCW-ben. Meg akár nagy esős kaminoi jelnetben is..Azon ment volna a vita, hogy most csak "water resist" vagy "water resist 50m" egy fénykard.. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Nagyon jó képek. Lehet hogy eredetileg Kenobi is beszállt volna a sivatagban a Darth Maul elleni harcba. Gondolom ezért van az a kép. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Nagyon jó képek. Lehet hogy eredetileg Kenobi is beszállt volna a sivatagban a Darth Maul elleni harcba. Gondolom ezért van az a kép. Sohasem értettem..Aúgy valóban nagyszerű kép. Persze, ha ott 3-an nyomták volna,abból nem jött ki volna ilyenforma döntetlen.. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Sohasem értettem..Aúgy valóban nagyszerű kép. Persze, ha ott 3-an nyomták volna,abból nem jött ki volna ilyenforma döntetlen.. Ja, lezúzták volna Maul-t, Qui-gon életben marad és a helyes úton tartja Anakint, aki Palpinak csap oda nem Windunak és bumm instant egyensúly az Erőben röpke 23 évvel korábban Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Köszi szépen, csoli, igazán jó látni ezeket a képeket Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Persze, ha ott 3-an nyomták volna,abból nem jött ki volna ilyenforma döntetlen.. Akkor hamarabb vágódik ketté Maul. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Nem volt tervben, hogy Obi-Wan a Tatuinon harcolt volna Maullal. A kép a Vanity Fair EP1-hez készült fotósorozatából van, ahol még Amidala is tatuini hátteret kapott, biztos ez volt a koncepció. Az első erdős kép nekem is új volt, de a második benne volt a Cinemában. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Köszi az infót a képről! végre valami. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Ezt honnan tudod biztosra,hogy nem volt tervben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megkérdeztük Lucast, ő mondta. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Ja!?Az mas. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Jók ezek a képek Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Itt épp az látszik - ahogy azt néhány éles szemű kritikus is ki szoktak szúrni - amint épp renderelik a CGI-t. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ezek hamisítványok. Sehol egy kék vagy zöld háttér, olyan meg nem létezik, hogy az ep1-ben van egy megépített díszlet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ezek hamisítványok. Sehol egy kék vagy zöld háttér, olyan meg nem létezik, hogy az ep1-ben van egy megépített díszlet. Szerintem is! hú de utálom a sok vakon fikázó rohadékot! Muszáj volt eszembe juttatni? Válasz
Buja Féreg Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Én magam manipuláltam, csupán egy CGI trükk a régi idők emlékére - eredetileg csupán 1 db kék vászon volt a képen és (minden valószínűség szerint) Lucas rávetülő kék árnyéka Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ez esetben mestermunka. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ja...hát az külön pech, hogy itt a Qui-Gon az előtte álló droidokat konkréten szeli ketté. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 18. Erre csak ez lehet a válaszom. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19. Már megint a zöld hátteres digitális varázslat! Ejj ez az Ep I... Bezzeg a VII! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.