Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez nem lehet, hisz minden cégéí volt. :D

Ezeket a maketteket nem is használták a filmhez, csak hobbiból csinálgatták őket. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az egyik Mandi doksiban egyszerre vágják rá a trükkmesterek, hogy biz a baljós árnyak tartalmazza legtöbb makettes trükköt minden sw film közül! 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Az egyik Mandi doksiban egyszerre vágják rá a trükkmesterek, hogy biz a baljós árnyak tartalmazza legtöbb makettes trükköt minden sw film közül! 

Lefizették őket. Minden okos ember tudja hogy minde CGI volt. Valójában még Liam Neeson sem volt soha ott a forgatáson, a virtuális mását látjuk a filmben. Ejj csoli hogy bedölsz holmi szakmabeliek trükkjének.:evil:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Elvakult rajongó vagyok. Azoknak a trendeknek ülök fel amik a legkapósabbak. 99-ben nem lehetett cgi semmi.

Pont. A rossznyelvek beszélték. Jar-Jar és Watto a bizonyíték. Ott nagyon kilógott a lóláb. 

Legrosszabb makettek ever! :evil:

Hozzászólás ideje:
2020. 07. 02. - 17:32, csoli1138 írta:

Én egyszer egy "sz*raprequelmertmindecgi" ismerősömnek írtam meg ugyanezt, és még számszerűsített bizonyítékot is hoztam (már lehet, nem találnám meg, de egy fórumon egy trükkmester összeszedte, hogy az ep1-2-3-ban hány effektek van, és abból mennyi valós és mennyi számítógépes). A válasz erre az volt: neki hiába írom ezt le, mert ő ezt nem látja a filmben. A beszélgetést én onnantól kezdve lezártnak tekintettem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
25 perccel korábban, Dzséjt írta:

Én egyszer egy "sz*raprequelmertmindecgi" ismerősömnek írtam meg ugyanezt, és még számszerűsített bizonyítékot is hoztam (már lehet, nem találnám meg, de egy fórumon egy trükkmester összeszedte, hogy az ep1-2-3-ban hány effektek van, és abból mennyi valós és mennyi számítógépes). A válasz erre az volt: neki hiába írom ezt le, mert ő ezt nem látja a filmben. A beszélgetést én onnantól kezdve lezártnak tekintettem.

Na ennyi. Nem látja. Ez kib@szott lényeg. Akkor sikerült a trükk lényege. A bűvészeket is batyogatják az ilyen emberek? Ha működik a varázslat kit érdekel a módja? 

Szerkesztve: - csoli1138

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A szintén Mythbusters-es Tory Belleci egyik kedvenc fotója amelyen Grant-tel ügyködik:

8e3QMZh.jpg

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bár a forgatásokon találtam volna őket. :D

Valamikor képet kerestem és a Gugli képkeresője előhozott egy forgatásit ami egy első hat részes Star Wars fotókat tároló IMDb-s galériához vezetett. Aztán átnéztem a galériát és a filmek forgatásához köthetőeket lementettem.

Később egy imgur-os galériát is találtam és onnan is mentettem le forgatásokhoz köthető fotókat.

• 1 hónappal később...
  • 7 hónappal később...
  • 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.