Hozzászólás ideje: 2020. Június 15.5 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez nem lehet, hisz minden cégéí volt. Ezeket a maketteket nem is használták a filmhez, csak hobbiból csinálgatták őket.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 2.5 éve Szerző Az egyik Mandi doksiban egyszerre vágják rá a trükkmesterek, hogy biz a baljós árnyak tartalmazza legtöbb makettes trükköt minden sw film közül!
Hozzászólás ideje: 2020. Július 2.5 éve 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Az egyik Mandi doksiban egyszerre vágják rá a trükkmesterek, hogy biz a baljós árnyak tartalmazza legtöbb makettes trükköt minden sw film közül! Lefizették őket. Minden okos ember tudja hogy minde CGI volt. Valójában még Liam Neeson sem volt soha ott a forgatáson, a virtuális mását látjuk a filmben. Ejj csoli hogy bedölsz holmi szakmabeliek trükkjének.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 2.5 éve Szerző Elvakult rajongó vagyok. Azoknak a trendeknek ülök fel amik a legkapósabbak. 99-ben nem lehetett cgi semmi. Pont. A rossznyelvek beszélték. Jar-Jar és Watto a bizonyíték. Ott nagyon kilógott a lóláb. Legrosszabb makettek ever!
Hozzászólás ideje: 2020. Július 3.5 éve 21 órával ezelőtt, csoli1138 írta: 99-ben nem lehetett cgi semmi. Akkor minden amit a filmben láttunk, igazi volt?
Hozzászólás ideje: 2020. Július 3.5 éve 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Akkor minden amit a filmben láttunk, igazi volt?
Hozzászólás ideje: 2020. Július 4.5 éve 2020. 07. 02. - 17:32, csoli1138 írta: Az egyik Mandi doksiban egyszerre vágják rá a trükkmesterek, hogy biz a baljós árnyak tartalmazza legtöbb makettes trükköt minden sw film közül! Én egyszer egy "sz*raprequelmertmindecgi" ismerősömnek írtam meg ugyanezt, és még számszerűsített bizonyítékot is hoztam (már lehet, nem találnám meg, de egy fórumon egy trükkmester összeszedte, hogy az ep1-2-3-ban hány effektek van, és abból mennyi valós és mennyi számítógépes). A válasz erre az volt: neki hiába írom ezt le, mert ő ezt nem látja a filmben. A beszélgetést én onnantól kezdve lezártnak tekintettem.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 4.5 éve Szerző 25 perccel korábban, Dzséjt írta: Én egyszer egy "sz*raprequelmertmindecgi" ismerősömnek írtam meg ugyanezt, és még számszerűsített bizonyítékot is hoztam (már lehet, nem találnám meg, de egy fórumon egy trükkmester összeszedte, hogy az ep1-2-3-ban hány effektek van, és abból mennyi valós és mennyi számítógépes). A válasz erre az volt: neki hiába írom ezt le, mert ő ezt nem látja a filmben. A beszélgetést én onnantól kezdve lezártnak tekintettem. Na ennyi. Nem látja. Ez kib@szott lényeg. Akkor sikerült a trükk lényege. A bűvészeket is batyogatják az ilyen emberek? Ha működik a varázslat kit érdekel a módja? Szerkesztve: 2020. Július 4.5 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2020. Július 16.5 éve Grant Imahara egy CGI modellel. A Kereskedelmi Szövetség hajójának hangárja, mint látható, minden részletében komputer generált modell volt a filmben.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 17.5 éve A szintén Mythbusters-es Tory Belleci egyik kedvenc fotója amelyen Grant-tel ügyködik:
Hozzászólás ideje: 2020. Július 21.5 éve Tök jó képek! A CGI-zést én már hagynám, elvégre mi mind tudjuk mi az ábra, akik pedig nem, ők meg nincsenek itt.
Hozzászólás ideje: 2020. Október 16.4 éve Ezek a behind the scenes képek nagyon jók @Rog hol találod őket?
Hozzászólás ideje: 2020. Október 17.4 éve 10 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ezek a behind the scenes képek nagyon jók @Rog hol találod őket? A forgatáson
Hozzászólás ideje: 2020. Október 17.4 éve Bár a forgatásokon találtam volna őket. Valamikor képet kerestem és a Gugli képkeresője előhozott egy forgatásit ami egy első hat részes Star Wars fotókat tároló IMDb-s galériához vezetett. Aztán átnéztem a galériát és a filmek forgatásához köthetőeket lementettem. Később egy imgur-os galériát is találtam és onnan is mentettem le forgatásokhoz köthető fotókat.
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22.4 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Theed CGI. Ott a kék háttér!!! És Theed is látszik szóval ez valóban az!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.